Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 435
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 035
хаха, съвсем оплетох маслата. нещо ми е бая мътна главата днес Wink

Ликьорът как е?

А, не знам, аз съм на твърдо Joy
Първият Лидл беше на Резбарска.

# 1 036
Първият Лидл беше открит на Оряхово!

# 1 037
Трета седмица се обсъжда ирландския крем ликьор.
Ако въпроса е за старата синя голдеса от 200гр - вече е 300 гр. и е сива.

# 1 038
Трета седмица се обсъжда ирландския крем ликьор.
Ако въпроса е за старата синя голдеса от 200гр - вече е 300 гр. и е сива.
  Реално не следя така плътно какво пише в темата.
Преди години си го купувах редовно - има ли нещо променено в него . Купувала съм с различни етикети - то даже се случи така , че бяха един след друг и после се появи пак старият етикет .
Мен ме интересува лимончелото и един ликьор с кафе

# 1 039
До днес си купувах синя и зелена,,Голдеса,,.Днес обаче зелена нямаше,а синята е сива.Дали в момента нямаше или изобщо остава само сивата

# 1 040
Купих си коледна покривка, черна. Много ми харесва. Свещи не взех, да не нося като магаре, те няма да свършат.
Вълшебната напитка е изчерпана при нас. Много пияндурници, ей.

# 1 041
Има ли такова нещо като хляб с лук в лидъл?
Били сме купували ма не помним от къде,а мъжа ми ме врасти утре като ходя да купя хляб с лук и тарама .

# 1 042
Има ли такова нещо като хляб с лук в лидъл?
Били сме купували ма не помним от къде,а мъжа ми ме врасти утре като ходя да купя хляб с лук и тарама .

Има. На фурната -витрината де. Кръгъл.

# 1 043
Не беше ли картофения хлаб с лук - с картофено пюре и лук или нещо подобно от топлата витрина.

# 1 044
Мдам.. може да ме броят за официално пристрастена. Току-що в темата за Кауфланд посъветвах да пишат на Лидл. 🤪 В Лидл съм, в Лидл съм! 😂 (В Русия съм. 😀)

# 1 045
Какви са тези глупости за пазаруване "само" от 8 до 10 на по-възрастните...😵 Това трябва да е грешка, трябва да се види заповед /наредба или каквото са формулирали да е.

# 1 046
  • София
Да, точно там е хлябът - кръгъл с картофено пюре и лук. Харесахме го.

10 години - как си минават като ден днешен! Ние познаваме веригата с мъжа ми от Германия и нямахме търпение да открият тук. Фенове сме и тук, и там.

Още не мога много да им свикна на тия купони, но пък и чак всеки ден не ходя до Лидл.

# 1 047
Аз харесвам пърлянките от Лидл. Но преди не бяха ли едни питки с дупчици и ги затоплях на грил тиган / определено се различават от сегашните - но харесвам и двете разновидности/
  / И ако някой знае как да ги докарам домашните като сегашните ще се радвам да сподели /

# 1 048
  • София
4 магазина са отворени едновременно в София, според историята
https://www.24chasa.bg/Article/682986   
Друго интересно е, че шефката М. Драгийска все още си е на мястото. А другите вериги смениха доста меринджеи и не са в по-добро състояние.

# 1 049
Какви са тези глупости за пазаруване "само" от 8 до 10 на по-възрастните...😵 Това трябва да е грешка, трябва да се види заповед /наредба или каквото са формулирали да е.

ТАКА точно е записано в заповедта. Качена е в сайта на МЗ.
Некадърно написана пак...как пък не се научиха ясно да го кажат..пфууу..

Ето я..най-отгопе от 11.11.
Влиза в сила утре
https://www.mh.government.bg/bg/normativni-aktove/zapovedi-pravi … itsi-instruktsii/

Общи условия

Активация на акаунт