Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 410
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 350
Благодаря . Толкоз беше и лятото мисля . Помня имаше и млечен и бял.
Като се пооправя ще купя .  Правя си течен шоколад и разни други .

# 1 351
  • София
И аз като Деси съм доволна, че ще мога да ходя да си пазарувам сутрин. А и сега няма да се притеснявам в понеделник дали бабите не са изкупили дървените играчки 😈

# 1 352
Уф чета и рева ... този пост по-горе за мерките. Важното е че според умните глави " Дават резултат"  - явно всеки ден като ги менят и до последния момент чакат да обявят кой и кога ще учи, ходи на пазар и т.н.   държи хората в напрежение ... и понеже никой нищо не може да планува си седи вкъщи и чака нещата да се оправят от само себе си ..И колкото повече ги гледа , толкова повече им става ясно , че тия там дето се надпреварват да говорят по телевизията , не могат да oвладеят абсолютно нищо - като началници на водопад са Simple Smile Simple Smile Simple Smile
ПС : Аз съм пропуснала момента , че отпада сутрешния час за Лидъла , явно ще се връщам да чета заповедта . Ако наистина е така , по ми харесва и си взимам думите обратно -3 часа следобяд им е супер достатъчно ( освен че тогава май са турските сериали Simple Smile Simple Smile)

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 20:01 от paulieM

# 1 353
Благодаря . Толкоз беше и лятото мисля . Помня имаше и млечен и бял.
Като се пооправя ще купя .  Правя си течен шоколад и разни други .
Да, 3 вида са, както си написала по-горе. Натурален, млечен и бял. Два пъти в живота си успях да бъда търпелива, да не го нападна и да направя с него глазури на сладкиши. В останалото време го хрупам за шоколад и не остава за глазури. Joy

# 1 354
Хм, аз разбрах, че им добавят следобедните часове. Даже в новините една дама обясняваше, че не й стигат 1-2 часа да разгледа, пък да си избере... За хранителен магазин, да не се заблудите.

# 1 355
  • Пеликания
Радвам се, че го смениха коридора. Но не можах за разбера забранявали им се през останалото време. А днес след пазара ми се случи да ми излязат 3 скреч карти. На някой случвало ли им се или и бъг Joy
Сутрин и следобед е за аптеките.

# 1 356
Не са го сменили. Добавиха още един коридор и вече са два.
Тимата за лидл е пред закриване също. Щото реално аз по нощите ли да пазарувам?

# 1 357
  • София
Не, тъкмо гледам новините.
За магазините има само 1 коридор следобед, а за аптеките са 2 по един сутрин и един следобед. Но казаха, че възрастните могат да си пазаруват и в другите часове. Което за мен значи, че служителите в магазините ще си почиват от 13:30 до 16:30 защото не вярвам възрастните да ходят само тогава, а останалите няма да имаме право да влезем.

# 1 358
  • Пеликания
За хранителните го промениха.

# 1 359
На някого случвало ли се е да пазарува с Л+ , отчита купоните , но ...липсва дигитална бележка и скреч карта ? 13 , според теб каква може да е причината? Имаше си нет ,използваните купони веднага изчезнаха , но според приложението все едно не съм пазарувала . Благодаря !

# 1 360
Чак пък да си почиват служителите.. днес в Лидл ме можеш да се разминеш от зареждащи стока. Кауфланд същата работа

# 1 361
  • Пеликания
На някого случвало ли се е да пазарува с Л+ , отчита купоните , но ...липсва дигитална бележка и скреч карта ? 13 , според теб каква може да е причината? Имаше си нет ,използваните купони веднага изчезнаха , но според приложението все едно не съм пазарувала . Благодаря !
На мен ми се е случвало, но след няколко часа ми излезе дигиталната бележка и картата, не знам на какво се дължеше.

# 1 362
Най- вероятно някакъв бъг, временен.

# 1 363
Вярно е, че трябва да има отделна тема за коридорите, промените, добавките, изключенията и ъпдейт в реално време! Писна ми да живея във фобия, че ако пропусна двете най-важни минутки от новините ще пропусна поредната заповед! Значи в Градски транспорт няма проблем да се тъпчем и смесваме... Flushed
Днес ме накараха 3 пъти да сканирам картата. Първия път картата ми се затвори в мига в който опитах да сканирам (а тъкмо беше отворена), значи цели 4 опита докато ми отчете. Според касиера днес имало проблем с приложението...И обикновено ми казват "по-надолу" да се целя с телефона, днес "по-нагоре" Joy Купоните ми за кроасани изчезнали незнайно къде, а май не им беше време да изчезват...Лимони нямаше. Обърках се с едни салатки- хем пише лев, хем още 2 цени. Сканиращото устройство не работеше и се ядосах и ги върнах.
+1 за еър фрайъра, бланширани/замразени картофки и изделия никога нямат нужда от допълнително омазняване... Wink

# 1 364
Щях да питам последно кога е коридорът, но всяко нещо е предпоследно.

Общи условия

Активация на акаунт