Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 600
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 775
  • Велико Търново
Незаконно е, спорняма! За съжаление, обаче, голям брой фирми (не малки), имат практиката да влагат суровини, които не са описани на етикета.
Напр., Производител Х сменя рецептата на това което прави, но има останала налична опаковка със старата рецепта, т.е. продава продукт с променена рецепта в Стара опаковка докато не си изчерпи наличната опаковка. Давам възможно най-безобидния пример, а иначе на колко по-груби нарушения съм попадала не е истина!

# 2 776
Аз съм доволна от продуктите на Ведраре. Често правя айрян от тяхното кисело мляко и добре се разбива, не остава на бучици. Говоря за това, което е в техните кофички, не в кофички РС.

# 2 777
И аз харесвам Домлян 4,5%, за щастие близо до Лидъл го продават и в Кауфланд, и в по-малките супермаркети до нас...Но не ми е драма, и в Лидъл намирам прилично кисело мляко.

# 2 778
Да си кажа аз за фрайъра насред млечната дискусия Simple Smile Тази вечер го сефтосахме с кордонбльо и картофки. Ами, разкошни станаха. Доволна съм! Утре мисля да метна зеленчуци и мъфини. Да видим те пък, как ще станат.

# 2 779
Като заговорихме за мляко - имаше едно в стъклени буркани - тип делвичка . Дали е в асортимента .

# 2 780
Още един глас за Домлян,3.6%,по БДС(кофичка от 400 гр,но има и от 500 гр,което не е по БДС).Млякото е страхотно и много върви в нашата къща.Преди взимах на Верея 4.5%,но откакто смениха опаковката, го развалиха,според мен.

# 2 781
Като заговорихме за мляко - имаше едно в стъклени буркани - тип делвичка . Дали е в асортимента .

Да. Но аз от мляко не се интересувам.

# 2 782

Да. Но аз от мляко не се интересувам.
Благодаря.

# 2 783
От както минах на кисело мляко Родна стряха БДС 2%, за друго не искам да чуя. Винаги еднакво на вкус, превъзходно качество. Точно каквото очаквам да бъде, да се цепи, да е кисело и всички вкъщи да го харесваме.
И любимо сирене имам - на Ведраре.
Само кашкавал не мога да харесам в Лидл....

# 2 784
  • София
Добра вечер, виждам че сте подхванали любима тема за млякото. Понеже имам добър приятел технолог в Боженци, често го разпитвам разни неща. Първо, за Саяна, за да се желира така са прекалили с нишестето. Не знам дали им е упоменато в състава или просто шмекеруват. Каза, че не е вредно, но е гнусно определено. За разликата в 2% и 3% кисело мляко - не е в химикали или т.н а в сухото мляко. Няма млека без сухо мляко в тях, реално пазара не може да го осигури. Другото интересно е, че реално производителите на кисели млека купуват прясно мляко с цистерни от всякакви ферми. И малко са тези фирми като Боженци, които си имат собствена лаборатория и си тестват абсолютно всяко прясно мляко дали е ок или има добавки или разреждания и т.н Та съвета му беше да взимам кисело мляко от големи доказани марки, защото тях много ги следят и реално инвестират в качество. Още нещо щях да пиша ама се отнесох. А да, Саяна бях взимала прясно мляко на промоция от К и беше развалено, но в срок. Определено приключих с тая марка лично аз. Утре ще ходя за коледни чорапи, пантофи с елени и пуловер за мъжа. Миналата година му взех един и не очаквах да го носи честно казано, той пък стане ли студено не го сваля вкъщи. Та сам пожела още един Simple Smile

# 2 785
Добра вечер, виждам че сте подхванали любима тема за млякото. Понеже имам добър приятел технолог в Боженци, често го разпитвам разни неща. Първо, за Саяна, за да се желира така са прекалили с нишестето. Не знам дали им е упоменато в състава или просто шмекеруват. Каза, че не е вредно, но е гнусно определено. За разликата в 2% и 3% кисело мляко - не е в химикали или т.н а в сухото мляко. Няма млека без сухо мляко в тях, реално пазара не може да го осигури. Другото интересно е, че реално производителите на кисели млека купуват прясно мляко с цистерни от всякакви ферми. И малко са тези фирми като Боженци, които си имат собствена лаборатория и си тестват абсолютно всяко прясно мляко дали е ок или има добавки или разреждания и т.н Та съвета му беше да взимам кисело мляко от големи доказани марки, защото тях много ги следят и реално инвестират в качество. Още нещо щях да пиша ама се отнесох. А да, Саяна бях взимала прясно мляко на промоция от К и беше развалено, но в срок. Определено приключих с тая марка лично аз. Утре ще ходя за коледни чорапи, пантофи с елени и пуловер за мъжа. Миналата година му взех един и не очаквах да го носи честно казано, той пък стане ли студено не го сваля вкъщи. Та сам пожела още един Simple Smile
Тези пуловери с какъв състав са ?
Скрит текст:
Скоро се сдобих с един с прима мерино, няма такова удобство . За пръв път да не се чеша като шугава от вълна

# 2 786
От както минах на кисело мляко Родна стряха БДС 2%, за друго не искам да чуя. Винаги еднакво на вкус, превъзходно качество. Точно каквото очаквам да бъде, да се цепи, да е кисело и всички вкъщи да го харесваме.
И любимо сирене имам - на Ведраре.
Само кашкавал не мога да харесам в Лидл....
Пробвала ли си кашкавала Родна стряха кръглата пита. Скъпичък идва, но за нас това е най-вкусния кашкавал Simple Smile

# 2 787
  • София
Саня, синтетична материя, 100% полиакрил пише. Каза, че не го боцкал, ама не знам нали е мъж.

# 2 788
  • Мадрид / София
Акрила не боде. Личен опит, а и кожата ми е чувствителна.

# 2 789
Млякото на Алфатар се разваля много бързо,три дни и прясното и киселото.

Общи условия

Активация на акаунт