Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 417
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 005
Всичките масла им са хубави.

# 1 006
Дотогава пазарувала в българската провинциална джунгла с нулево отношение към клиента, бях положително втрещена, сякаш ми бяха застлали червен килим и ме бяха представили минимум на три европейски кралски семейства едновременно. Grinning
Днес влязох в Билла да търся конкретно нещо... обслужването е пълен ужас! Виках на единия служител, за да ми обърне внимание сигурно 3 мин. Не се обърна.. Другия вика: такоз нещо няямИ ниЙ. Третата: о, питайте друг, днес ми е първи ден, нищо не знам..

# 1 007
Аз се чудя как се оправят клиентите с ваучерите в Била 😎

# 1 008
Британско е..соленото.
Британското е супер също .
 Но онова там дето се води немско - ами не ми харесва винаги . Има партиди и партиди

# 1 009
  • София
Аз се чудя как се оправят клиентите с ваучерите в Била 😎
Като на война е 😂 На обяд имаше купчини върнати банани по касите, защото сътвориха глупостта да имат карта за намаления/пластиката/ и друга карта с купони на телефона за други намаления. И клиентите се разправят с касиерите всеки ден.

# 1 010
А връзка с кораба майка, предполагам че няма никаква 😸

# 1 011
Дотогава пазарувала в българската провинциална джунгла с нулево отношение към клиента, бях положително втрещена, сякаш ми бяха застлали червен килим и ме бяха представили минимум на три европейски кралски семейства едновременно. Grinning
Днес влязох в Билла да търся конкретно нещо... обслужването е пълен ужас! Виках на единия служител, за да ми обърне внимание сигурно 3 мин. Не се обърна.. Другия вика: такоз нещо няямИ ниЙ. Третата: о, питайте друг, днес ми е първи ден, нищо не знам..
Аз дотогава и в Билла не бях влизала... Отвориха горе-долу по едно и също време при нас. Поне в първите две-три години в нашия град Билла беше добре, но после рязко пропадна на няколко големи вълни. Имахме единствено CBA, което е толкова далеч от супермаркет като обслужване и отношение към клиента... колкото съм аз от тези кралските семейства примерно. Grinning Дива дивотия си беше едно време... Simple Smile

# 1 012
  • София
Точно по повод маслото- биомаслото от Лидл е едно от списъка, с предпочитаните ми продукти от там. Лятото взех от някаква промоция и ми хареса най-много то, от последната промоция ми взеха пак. 200 гр. е, на Пилос е, а имаше и био на Милбона. Дали то не беше 250 гр, не съм сигурна.
Най-доброто масло от доооста време насам, което съм опитвал.

# 1 013
Хм, Лидъл в Пловдив не отвори ли в края на 2010 г? Thinking
Скрит текст:
И аз бях бременна през 2011 г, дъщеря ми е родена в края на ноември и съм и купувала месеци преди това бодита, хавлийки и дрешки малки размери...

# 1 014
И аз с тумбака ходих на откриването 😄
Помня тъмно беше..значи по това време нейде ще е било...

# 1 015
Зелевият купон все още е бъгав, но за сметка на това ми бяха деактивирани купоните за мляко и кексове, които съм сигурна, че бях активирала. Не мисля, че ИТ поддръжката е на ниво. Да се стегнат малко и да им дадат зор да си свършат работата, не само служителите да хвърчат като финикийци, а клиентите да хвърлят боб ще го бъде ли купонът или не при всяко пазаруване...

# 1 016
Снощи и аз имах деактивиран купон за кексовете...а беше активиран още в понеделник.
Тета, дъщеря ми не е родена в България, та със сигурност месеци преди раждането трябва да съм пазарувала... Thinking

# 1 017
2010 беше откриването. При мен.

# 1 018
Аз така и не съм ползвала това приложение - а си го инсталирах.
Постоянно нещо не работи добре на касите и все става забавяне .
А аз или съм си забравила телефона - или последно така се бях натоварила / без количка - щото нали ги преместиха нейде из паркинга и като съм пеша не ми е удобно да тътрузя количка .  Онези пък малки бутафорни колички за нищо не стават . Преди имаше едни пластмасови - май ги махнаха заради Ковид или нещо друго . Та тръгвам аз с една торба и няколко плика и се товаря като магаре .
    Сега ще зяпна какви купони имам и утре може да ида за вода . Щеше да е днес - ама стана тъмно .

# 1 019
хаха, съвсем оплетох маслата. нещо ми е бая мътна главата днес Wink

Ликьорът как е?

Общи условия

Активация на акаунт