Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 418
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 155
Госпожа Лаленце, къде видя тостера и кафемашината? И аз чакам кафемашината ама нито в брошурата, нито в приложението я намирам, или не гледам където трябва.

# 1 156
Дървени са Stuck Out Tongue Winking Eye
Играчки са това...😀

# 1 157
Дървени са Stuck Out Tongue Winking Eye
Играчки са това...😀
Знам, точно за тях питам 😉

# 1 158
# 1 159
  • София
Няма ги, но до сега винаги има повече видове играчки в магазина, отколкото в брошурата. Според мен това има предвид. Иначе и аз тая железница харесах.

# 1 160
Загледах дървените играчки другата седмица. По-специално играта за риболов и другата дето се нареждат за баланс, по 8 лв май бяха. Дали са интересни за дете на 3 г.
Моето откакто е на 2 и половина се прави на рибар с едни рибки от Джъмбо. Харесват ми. Тази за баланс не става за моето.. малко е припрян и има само да се дразни. Иначе мисля, че е подходяща за 3 годишно дете

# 1 161
Няма ги, но до сега винаги има повече видове играчки в магазина, отколкото в брошурата. Според мен това има предвид. Иначе и аз тая железница харесах.
Знам го това, просто питам, защото може някъде да ги е видяла, а аз да съм недоскив 😀 Аз кафемашината чакам, за магазина май нямам засега място къде да го сложа, за къщата се чудя, друго май не ме грабва, което е плюс де 🤣

# 1 162
Забелязахте ли, че илюстрацията на намалените сапуни Сиен в следващата брошура е на такива без помпа, а с капачки?

# 1 163
  • София
Гъбите шийтаке пише че са от Сливен. Работил съм с една сливенска фирма производител на шийтаке ( Тера Матеров ЕООД ). Ако са същите, препоръчвам ги горещо! Клиенти ми звъняха по телефона да запазват, защото с доставката се изкупуваха на чувствително по-висока цена от тази.

# 1 164
  • Козлодуй
Момичета,сполучлива ли е?

Когато за първи път я пуснаха имаше неуредици със софтуера и аз я върнах тогава заради това. Например когато я настройваш трябва да въведеш тегло си и даваше грешка - очевидно че софтуера е замислен и за дигиталния кантар но аз нямах такъв и не можах да я настроя съответно ми отчиташе твърде много крачки и километри

# 1 165
Аз да питам, някой знае ли каква е цената на котешките паучове (12бр в кутия).

# 1 166
Аз конкретно мрънках за смяната на работното време без да е обозначено цяла седмица на главен вход с огромна табела. Мрънкам и че пенсионерите не спазват коридора, защото си ходят по всяко време. Но и разбирам, че няма как да ги задължат да пазаруват само в този диапазон, защото има много работещи пенсионери, те кога ще си пазаруват? Или тогава трябва да направят два коридора...
От центъра на София преди по-малко от час - стои охрана пред Лидл и не пусна една баба. Същото пред Била. Работещите пенсионери интересно от къде ще пазаруват, ако няма малки магазинчета около тях?

# 1 167
  • софия
Подозирам, че ще променят часовете, защото тези са безумни. Освен това голяма част от възрастните хора са и по-бавноподвижни. За да са в 8 ч. в магазина, трябва да тръгнат около 30 мин. по-рано. Става ми жал като си помисля днес колко хора ще върнат, защото няма да са разбрали.

# 1 168
  • Варна
На обяд в магазина гр. Варна-Възраждане беше сравнително спокойно. Стана ми тъжно като излизах имаше 5-6 възрастни и охраната не ги пускаше като им обясняваше как  само от 8 до 10 имали право да пазаруват. Това е безумно...

# 1 169
  • софия
И тъкмо хората ще са разбрали и ще променят часовете. Безобразие пълно!
Нямам нищо против да има време, в което пазарува определена група хора, когато това осигурява някаква минимална сигурност за тях. Факт е, че възрастните нямат особен чувство за самосъхранение и съобразяване. И в момента тези, които не спазват дистанция на опашките и между хората, основно са те. И няма как да е друго. Свикнали са и им е трудно да приемат промените.

Общи условия

Активация на акаунт