Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 378
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 215
Този спрей, ако си спомням добре етикета съдържа 75% рапично олио и затова още в магазина за себе си го отхвърлих. Също ползвам, когато е необходимо олио за намазване или малко масло (в зависимост от случая). А рапичното олио винаги ми е миришело на машинно масло - лично мнение.

# 1 216
Този спрей, ако си спомням добре етикета съдържа 75% рапично олио и затова още в магазина за себе си го отхвърлих. Също ползвам, когато е необходимо олио за намазване или малко масло (в зависимост от случая). А рапичното олио винаги ми е миришело на машинно масло - лично мнение.
Ми то рапицата по принцип си е техническа култура .

# 1 217
Да, да , знам че има алкохол , просто споделям  инфо , за тези които не са го ползвали досега.75% рапично масло , 19% етилов алкохол, кокосово масло,емулгатор:лецитин слънчогледов,пропелент.

# 1 218
Пускат ли 65+ в магазините при вас извън коридора? В 17ч. в Красна поляна беше пълно с моткащи се баби

# 1 219
  • Пловдив
B рецептата за гофрети, която правя има масло, което се прибавя разтопено към сместа. И аз не мажа допълнително плочите на гофретника, отлепват се чудесно.
Утре ще ходя на пазар в Лидл, доста неща съм набелязала.

# 1 220
B рецептата за гофрети, която правя има масло, което се прибавя разтопено към сместа. И аз не мажа допълнително плочите на гофретника, отлепват се чудесно.
Утре ще ходя на пазар в Лидл, доста неща съм набелязала.
Така и не открих рецепта дето ми покрие изискванията за гофрети. Сподели твоята на лични ,ако не е проблем.
Моят гофретник е двойният от Лидл - кръгъл. Някой ден ще си купя квадратен - определено тази форма ми по- харесва. / Та да събира прах и той ./

# 1 221
Искам за Коледа шевна машина
Дали ще има скоро

# 1 222
Зелето не ми хареса. Стегнато е. Твърдо и сбито. Сравнявам със зелката от пазара която е пръхка.

Взех ципури 2 тарелки. Мляко. Салама на Киса. Пица нямаше...взехме мини пици...синко ги изяде всичките 😨
Обаче като ги пъхнах във фурната, силна миризма на вегета и изкуственяк ме лъхна...6игурно ясо глутамат има...не съм чела.

Спечелих пудинг от скреч картата.

# 1 223
  • София
Аз ползвам този гофретник/грил/тостер 3 в 1 и доста ми харесва като изключим, че трудно се чисти отдолу.

Не пръскам със спрей, даже мазнина не слагам, гофретите си се отлепят страхотно. Рецепта правя на око- 2/3 яйца, фини овесени ядки от Лидл, брашно, бакплувер, прясно мляко, малко кокосово масло и ванилия. Смесвам в блендер до получаване на средна гъстота на сместа и сипвам в гофретника.

# 1 224
Аз сега ям първата ципура. Изобщо не ми харесва, мирише ми на блато, а е морска риба... Виждала съм развъдника в Ситония (Халкидики), но почвам да си мисля, че някой се е изтарикатил да я гледа в застояло гьолче у нас...
За пръв път не ми харесва ципура на вкус.
Май рибата на промоция ще е поредното, което няма да купувам от вериги (месо отдавна не купувам).

# 1 225
Сетихте ме да ви питам нещо, като споменахте спрея. Мога ли да си купя отнякъде (а в Лидл някога имало ли е?) празно пулверизиращо флаконче за хранителни цели и да го напълня с течна мазнина по мой вкус? За скара ми трябва, не за гофретник.
За да не съм само спам, някоя от вас да е обзавела благоверния или близък с мъжки суичър от новата брошура при предишно пускане? Хубаво ли са подплатени и достатъчно ли са топли за студени дни (с яке отгоре, но без много броя катове, че масово мъжете не обичат да се напластяват май-май Grinning)?

# 1 226
А аз си търся такова флаконче да си сипвам вътре спирт 😁

# 1 227
Някой каза че само полицаите имали право да ти искат ЛК.
Ето от ЗЧОД

Имат право и охранителите.

Дали да откажеш или не да им ги покажеш - всеки си решава, Долче.

Аз показвам закона.

# 1 228
Аз си взех от магазинче домашни потреби- тип левче. Имаше различни размери и са с помпичка. И аз за спирт. Много ми е удобно.

# 1 229
Аз си взех от магазинче домашни потреби- тип левче. Имаше различни размери и са с помпичка. И аз за спирт. Много ми е удобно.
Не знаех че там продават, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт