Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 360
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Благодаря, Саня.

dolce miele - като се прибера довечера ще ти я пратя.

По - назад някой питаше за пълнозърнестото брашно на Белбек - аз го ползвам. За тази цена - допада ми. Но най - вече харесвам зеленото брашно тип 650. От както го открих "забравих" брашната тип 500.

# 1 201
Аз пък този спрей го взех и само веднъж го ползвах. Замири са ми на машини.

# 1 202
  • София
Госпожа Лаленце, къде видя тостера и кафемашината? И аз чакам кафемашината ама нито в брошурата, нито в приложението я намирам, или не гледам където трябва.

Не съм го видяла, но както и Деси писа имам наблюдение, че когато пускат еднотопните играчки или книжки не всички видове са в брошурата или сайта, а в магазина има доста видове.

Баланс колело, тротинетка и триколка дървена пускаха през декември по спомен.

# 1 203
Спреят не е в постоянен асортимент и май беше с рапично масло- ако на някой му е важно.

Точно с рапично масло е този, който последно пускаха.

Аз помачета си ползвам за готвене, макар и да предпочитам кокосовото масло. Пак по-малко омега 6 има в него, отколкото в олиото.

# 1 204
Да, някак изкуствено и странно мирише спреят... Grinning

# 1 205
Здравейте, както писа и Десислава, и аз съм виждала играчки в магазините, които ги няма в брошурата, но не помня дали това се е случвало с колелата за баланс/ тези без педали. Някой дали помни, дали ги е имало в магазините, а в брошурите - не? Или пък някой работещ в Лидъл, ако може да каже дали ще ги има и тях в понеделник. Важно ми е. Мислех да поръчам от немския Лидъл, но в Хиполенд ще имат намаления и искам да поръчам от там, ако няма да има в Лидъл.

Рано е за такава информация, седмичното инфо за следващата седмица идва или петък следобяд, или чак в събота. А на касиерите ни го разпечатват в неделя, когато започне зареждането на акциите(поне при нас е така). Момичета това няма да са единствените дървени играчки, ще се пускат различни видове няколко поредни седмици.

Не си купувайте от лионската селска торта - "ужасна е ", срам ме е, че мога да изям няколко опаковки.

# 1 206
Аз не обърнах внимание, че е помаче. Благодаря за отговорите.

# 1 207
  • София
Аз само рецептата от книжката използвам за гофрети, но половин доза - около 10 бр. излизат. С нищо не мажа плочите, на последните бройки започва да залепва, ама лекичко ги надигам и махам от плочата.

# 1 208
  • София
Аз винаги като правя гофрети мажа плочата предварително с памуче напоено в олио. Слагам на всеки 2-3 гофрети.

# 1 209
Госпожа Лаленце, mishka88, благодаря Ви!

# 1 210
  • София
Сдобих се с ботуши аз, да не ме мислите. Малкия повече се зарадва на кюфтетата, отколкото на ботушите ама нормално. При нас сега към 5 си имаше и млади и стари, охраната не е седял на входа, явно разчитат на съвест. Съжалих, че отидох по това време, стадо чифтокопитни и никаква дистанция. Ма те чифтокопитните даже са по-дисциплинирани 😀Иначе пък беше хубаво заредено и всичко от списъка си взех.
Баланс колело и аз имам спомен, че декември пускат.

# 1 211
Аз знам, че не винаги всичко е в брошурата откъм играчки, въпроса е че като я няма сега в брошурата е под въпрос дали ще я има, ще се разбере в понеделник.

# 1 212
спрея против залепване на Белбейк е бил в брошура мин.седмица (  02-09.11 ) на цена 3.99. Лятото го имаше намален ( около 2 лв.) , застоява  , пускат го само около празници. С рапично олио е ,  на мен ми мирише на някакъв алкохол ( не мога да преценя точно какъв, нещо спиртно).
Скрит текст:

# 1 213
Дени, струва ми се, че има все пак и малко алкохол в този спрей Grinning Ако не забравя, ще погледна по-късно.

# 1 214
спрея против залепване на Белбейк е бил в брошура мин.седмица (  02-09.11 ) на цена 3.99. Лятото го имаше намален ( около 2 лв.) , застоява  , пускат го само около празници. С рапично олио е ,  на мен ми мирише на някакъв алкохол ( не мога да преценя точно какъв, нещо спиртно).
Скрит текст:

Определено не е нещо толкова нужно .
Аз ползвам или хартия за печене или мажа с масло или олио / масло по- скоро/ . Рапично олио не харесвам

Общи условия

Активация на акаунт