Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 347
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 185
Хм, охраната по външния вид ли ще преценява кой е над/под 65г? Thinking

Искали са ЛК. Колежка сутринта я върнали.

# 1 186
Прави ми впечатление че масово вече се продава маслиново олио. Това зехтин ли е? Има ли някаква разлика?

Редакция:
Поправям се, исках да напиша маслиново масло.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 16:38 от 𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈

# 1 187
А имат ли право да искат документ? По едно време се говореше и за хронично болни, че може да ползват коридора...пак неуредици, общо взето Rolling Eyes Очаквам извън коридора да има струпване на хора под 65 г които пазаруват и за по-възрастните си роднини...
Маслиново олио май не съм срещала- не го изписват маслиново масло?

# 1 188
Здравейте, както писа и Десислава, и аз съм виждала играчки в магазините, които ги няма в брошурата, но не помня дали това се е случвало с колелата за баланс/ тези без педали. Някой дали помни, дали ги е имало в магазините, а в брошурите - не? Или пък някой работещ в Лидъл, ако може да каже дали ще ги има и тях в понеделник. Важно ми е. Мислех да поръчам от немския Лидъл, но в Хиполенд ще имат намаления и искам да поръчам от там, ако няма да има в Лидъл.

# 1 189
Прави ми впечатление че масово вече се продава маслиново олио. Това зехтин ли е? Има ли някаква разлика?
Това е т.нар. помаче - извлечено от маслиново кюспе . Обикновеното олио е по- полезно от него мисля .

Не разбрах защо така я нападнахте Саня. Постоянно в темата се споменават и странични за лидл теми - последно за месарници се говореше, и т.н.
Лошо няма..може на някого да му е полезно, не се знае ☺
Аз го бях написала в скрит текст и би трябвало да не провокира подобна реакция . Но ....
Знам ли и аз.

# 1 190
Но екстъвърджана спира да е такъв при готвене, а помачето, което е втора, трета цедка, става. Стига да е помаче, а не смес от помаче и олио, защото и него така го пишат. Не съм много точна в информацията си, но не ми се рови да си припомням.

# 1 191
Въпросът изобщо не беше в това кой какво слага в скрит текст. Но четене с разбиране трябва- както често казват някои потребители. Simple Smile

# 1 192
  • Бургас
Да докладвам!
Много съжалявам, за пореден път, че ви послушах и купих меденките на РС! Ами от петте в комплект има само три, които се надявам да оцелеят до довечера... Защо казвате кое е хубаво?!? Имайте милост, ще стана 100 кила вече Sad

Кои са тези меденки?

# 1 193
Хм, охраната по външния вид ли ще преценява кой е над/под 65г? Thinking

Искали са ЛК. Колежка сутринта я върнали.

Никой, освен органите на МВР няма право да Ви иска ЛК, пък ако иска - отказвате. Явно охраната на всеки магазин ще си тълкуват заповедта както им харесва. Недоумявам и това с аптеките - ми ако ми се налага спешна нужда от лекарство, какво ? Ще чакам да стане 10,00ч. ли. ? В потрес съм от умни министерски глави Rage

# 1 194
По закона за частната охранителна дейност мисля че и охраната имат право. И в чанти да ровят също.

# 1 195
  • София
Миналия месец се сдобих с тостер 3в1  . В книжката на рецептите за гофретите пише, че плочите се напръскват със спрей за готвене/печене. Какъв е този спрей? Има ли го в Лидъл? Къде стои?А друго вместо него може ли да се ползва? Ако някоя от Вас има уреда и е пробвала рецептата за гофрети - сполучлива ли е, или да се ровя за рецепта? Мерси

# 1 196
Metome, +1, и аз съм изумена...
Begeli, меденките са на Родна стряха, 5 броя закрепени с лепенка ХХЛ за 2,49. По-назад бях пуснала снимка и на състава, може би миналата седмица.
Иринополис, може ли рецептата на ЛС? Обикновено са хубави рецептите им.
Тета, а човек няма ли право да откаже? Друг е въпросът, че пак няма да го пуснат, ако така са решили... Thinking

# 1 197
Миналия месец се сдобих с тостер 3в1  . В книжката на рецептите за гофретите пише, че плочите се напръскват със спрей за готвене/печене. Какъв е този спрей? Има ли го в Лидъл? Къде стои?А друго вместо него може ли да се ползва? Ако някоя от Вас има уреда и е пробвала рецептата за гофрети - сполучлива ли е, или да се ровя за рецепта? Мерси
Мазнина се ползва - краве масло слагам аз.
Спрей се появява чат - пат с разните там сладкарски неща . Но не е в постоянен асортимент .

# 1 198
Да, има такъв спрей в Лидл, но нямам идея къде стои. Последно при нас беше при намалените стоки.
Днес в 10 часа беше лудница. Имаше и млади, и стари. Определено, когато пазарувах към 8 часа беше супер спокойно.

# 1 199
Спреят не е в постоянен асортимент и май беше с рапично масло- ако на някой му е важно. Аз мажа със силиконова четка с масло, зехтин, кокосово масло и по-рядко с олио. Не е нужно чак на всяка гофрета да се маже.

Общи условия

Активация на акаунт