Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 401
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 095
Пак ги изплющяха по средата на месеца тия играчки, голямо разоряване...но са супер качество - цена.

# 1 096
Видях, че ще има Горгонзола. Харесвам много едната, но за жалост не помня коя от двете беше, помня че беше с по-силно изразен аромат на мръсни чорапи, би трябвало да е пикантната. Някой по-запознат ще ме светне ли, моля?

# 1 097
Понеделник ще е голям бой в магазина Wink
Тия локумени вафли са супер гадни. Предния път купих с малини, отворих и миришеха на пластмаса...

# 1 098
Ох, пак няма кана....

# 1 099
О, хубави неща!
За грешката с уиските гледам дават реванш, дано не е отново грешка.

# 1 100
Не разбрах защо така я нападнахте Саня. Постоянно в темата се споменават и странични за лидл теми - последно за месарници се говореше, и т.н.
Лошо няма..може на някого да му е полезно, не се знае ☺

# 1 101
Много кофти с този коридор за върастни, но какво да се прави. Вече ще пазарувам каквото е останало, ако въобще е останало. Да са живи и здрави, дано ги опазим.

# 1 102
Здравейте, включвам се с малко странен въпрос. Разглеждах брошурата на английския лидл и там бяха пуснали два модела детски дървени кухни, едната е тази, която ще я има и при нас. Другият модел (прикачам снимка) дали са я пускали някога в България, тъй като повече ми допадна, понеже е по-голяма ?

# 1 103
Тета, не е имало "нападения" Blush , по-скоро недоразумения Simple Smile Както и да е- аз мисля, че въпросът беше изяснен още снощи.

# 1 104
Добро утро, ето новата брошура:
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-16-11-do-22-11-broshura/view/flyer/page/1

Хубав и усмихнат ден имайте, пазете се и бъдете здрави!

# 1 105
  • София
Много неща за купуване има другата седмица. Dizzy Face
В последните два месеца сякаш за 5-ти път пускат разновидности на термоклинове и термочорапогащи. Може ли някой по-вещ да ме светне за разликите... И евентуално да каже тези новите какви са.
Тези от 16.11. от 5,99 са като нормален чорапогащник/клин за под поли и рокли, като отвътре имат нещо като тънък полар. Пазят топло през зимата. От лицевата страна изглеждат като памучни, нямат лъскавина. Нося такива от години, всяка година пускат и цената не е променяна.

# 1 106
Имам два вида термо клинове - единият е на вид малко като чорапогащник, също е с полар отвътре, а с другият, пак с полар, може да се носи спокойно и навън с нещо подходящо отгоре. Цени не помня, че съм ги вземала преди дигиталните бележки (минала или по-миналата година даже), но предполагам че вторият е възможно да е бил и от 10 лв.

# 1 107
Този чипс в постоянен асортимент ли е или е тематичен? Скоро ми попадна един намален, 1 бройка и много ни допадна на мен и малката. Разбрах че и от Делукс седмицата има, ама така и не го видях като ходихме.

За другата седмица набелязах някои неща, Точа се и на дървената къща, ама и магазина ми допада, накрая ще ме изгонят от нас 🤣Добре че взехме кухня миналата година.

# 1 108
Такъв като смес, но Deluxe чипс съм вземала предна година, тази година и да е имало, не съм видяла при нас.

# 1 109
Видях, че ще има Горгонзола. Харесвам много едната, но за жалост не помня коя от двете беше, помня че беше с по-силно изразен аромат на мръсни чорапи, би трябвало да е пикантната. Някой по-запознат ще ме светне ли, моля?
Piccante е с по-силен вкус, на мен ми люти. А dolce е по-мека и млечна.

Общи условия

Активация на акаунт