Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 195
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 110
Четох тук, че има смяна на работното време, но не проверих в сайта дали се отнася и за нашия филиал, а и защото постоянно минавам покрай един от входовете му (при бариерата на единия паркинг) и специално поглеждах огромната табела, все си пишеше от 7 ч. Освен това и преди се е случвало да не променят работното време на всички и си се радвах, че пак ще си пазарувам спокойно преди коридора, много ми беше удобно предния път! Днес пак така си пишеше, паркирах си към 7 и нещо, охраната беше отпред, явно точно е пристигал на работа. Първо върна един друг човек преди мен, който тъкмо объркано започна да пита същото - защо в 10 трябва да дойдем, като още не е 8 ч. И тогава ни каза, че вече отварят в 7. Междувременно дойдоха още 5 коли! А охраната яростно натискаше да му отворят да влиза на топло и да сме се оплачели на Лидл, той не бил служител на Лидл! Пък и промяната на работното време била от началото на седмицата! Т.е. ние сме си виновни, че не сме се информирали, а не Лидл, че толкова дни не са отразили промяната на главния вход!?! Sad

Отивам да разгледам новата брошура, но още ме е яд! Беше ми идеално да пазарувам преди коридора! Лидл определено губят клиенти от тези коридори!

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 08:54 от Сиси ♥♥

# 1 111
  • Пловдив
Тия смутита в бутилчиците опитвал ли е някой? Стават или не...?

п.п. Нови парфюми гледам ще има...

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 08:29 от mystic woman

# 1 112
  • На края на вселената!
В сайта им има работно време на филиалите. Едни от 8, други от 7ч.

# 1 113

и аз това чакам.....
като цяло няма много интересни неща, м.б. в петък. което е добре, че ме разори лидл Wink

# 1 114
Впечатлена съм от раздела за дюнера Joy

# 1 115
  • софия
Да, случва се същото като пролетта - променено работно време (поне на магазините, в които ходя), започващо с тъпия коридор, който почти не се ползва. Ами и без това вече доста рядко ходя, явно съвсем ще спра.
Добре, че детето ми порасна. И другата седмица нищо не ме изкушава.

# 1 116
Аз отново се наточих на Барила сосовете за паста. Пускат ги доста на далавера, ама аз когато и ида не мога да се вредя и нищо не намирам. Тоя път в понеделник съм първа писта Grinning Коледните играчки са на добра цена тази година - специално къщата за кукли и кухнята, по спомен минали години бяха към 120 лв.

# 1 117
Майонезата в туби как е на вкус? Сладка ли е?

# 1 118
Сиси, мисля, че в Лидъл плюс също може да се види работното време.
Скрит текст:
Аз днес се засилих към аптеката за клеева тинктура, но за малко да се спра когато бях близо до входа- никакъв коридор няма в моя град, но като чета постоянно за коридори и реших, че няма да ме пуснат... Joy

# 1 119
  • Велико Търново
Сега светих работното време и на моят Лидл, даааа, сменено е отново. Не че ще се засиля да ходя в 7 ( не съм на работа вече), но все пак си е друго да изпратя ММ за нещо в 7 и той да се прибере бесен, че съм го събудила за " моите глупости".
Не съм наясно във ВТърново има ли коридор или не, но като цяло го одобрявам, стига да се спазва наистина.
Днес съм планувала да пазарувам доста неща, дано няма много хора в магазина. Поне няма гащи и якета, така че би трябвало да не е пълно. Малкия е на градина, така че трябва да успея да пазарувам днес, нямам избор!
Нещо интересно освен бадемово брашно/млени бадеми има ли?

# 1 120
Здравейте, включвам се с малко странен въпрос. Разглеждах брошурата на английския лидл и там бяха пуснали два модела детски дървени кухни, едната е тази, която ще я има и при нас. Другият модел (прикачам снимка) дали са я пускали някога в България, тъй като повече ми допадна, понеже е по-голяма ?
Не са. Аз пък гледах испанския лидл и точих лиги по нея 😂 но дъщеря ми има от 1 год малката и много си я харесва и играе, чудесен подарък е, няма да сбъркате.

# 1 121
  • София
Тия смутита в бутилчиците опитвал ли е някой? Стават или не...?

п.п. Нови парфюми гледам ще има...
На мен ми тръгнаха киселини от такова смути, а като цяло нямам такива проблеми често. И на вкус не бяха "уау", та няма да повторя Wink

# 1 122
Коридорът за възрастни над 65 г е от днес и е за цялата страна.

# 1 123
Сигурно ли е, че е за цялата страна коридорът? След 8 ч бях в аптеката и никой нищо не ми каза, вратата беше широко отворена- не видях и табела която да обозначава за коридор за възрастни... Thinking Едната аптекарка дезинфекцираше плотовете...
Скрит текст:
Всъщност, и никакви пенсионери нямаше по това време пред аптеката, дори по улиците пенсионери видях само пред баничарницата (познайте дали имаше дистанция Wink ), имаше и няколко човека които метяха дворове на къщи. Нямаше много "ентусиасти" които да са навън като цяло. Това по пътя за училище на малката...

# 1 124
  • София
В Ст. град магазина работи от 7.30 ч. Отидох рано днес за ботушки за внука. След мене нахлуха бодри пенсионери и се залепиха за прИмоциите. Настана 1 ровене, блъскане, грабене на ботуши и някакви клинчета. Снимаха с телефони, пращаха снимки, крякаха. Дистанция беше мръсна дума. Мъкнеха по 2 -3 чифта към касата. Предполагам, че от утре ще започнат да връщат награбеното.

Общи условия

Активация на акаунт