Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 507
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Козлодуй
Саня Богомилова 680181, информацията ти е стара защото кърпички за очила, майорана и канела няма и аз харесвам тези неща които ти харесваш, но ги няма  развалиха магазина Simple Smile Още тъгувам за чайовете 4 момента и др. неща Simple Smile Дано като имат юбилей да пуснат някой изчезнали стоки ама надали Simple Smile

# 1 291
Стоят при почистващите продукти тези за кухня и баня. До другите, универсални мокри кърпи, но миналата седмица в нашия филиал липсваха.

# 1 292
Вчера пазарувах, но бързах и не огледах добре..не намерих новите мокри кърпи за кухня и баня. Аз ли не съм ги видяла или са били кампанийно?
Какво представляват . Аз ползвам обикновено тези на W5 зелена ябълка .

Саня Богомилова 680181, информацията ти е стара защото кърпички за очила, майорана и канела няма и аз харесвам тези неща които ти харесваш, но ги няма  развалиха магазина Simple Smile Още тъгувам за чайовете 4 момента и др. неща Simple Smile Дано като имат юбилей да пуснат някой изчезнали стоки ама надали Simple Smile
Майорана няма отдавна - това написах и аз . Но не намирам и в други магазини за жалост.
 А кърпички за очила си има - там при препаратите . Но съм попадала и на сухи в тях . Половината кутия бяха така .
Скрит текст:
ДМ - ските харесвам повече ,а и ги пускат и на половин цена често , като улуча и се запасявам.
Но и там ги нямаше последно . Чаках пролетта на час на опашка за да вляза и да разбера , че ги няма . Пък касиерката се изтъпанчи да ми каже , че са спрени от производство . Но вече ги заредиха отново де .

# 1 293
Стоят до универсалните кърпички.
Напазарувах аз днес- мляко, салам, рачешки рулца, банани , тоалетна хартия. Абе, всичко що е на далавера Simple Smile

# 1 294
вчера купих и аз банани и обувки на щерката, но от сивите момчешки. изглеждат много добре, да видим. днес ще се ходи за бисквити - уважаваме ги тези.
интересно ми е пилешкото филе как е, но е на градус, че и филе, та не.

# 1 295
  • Перник
И на мен ненарязаната хартия за печене ми беше по-удобна, но и тази ми върши работа Simple Smile
Чаят 4 момента също ми беше любим.
Последно купих ърл грей - харесва ми, но ми идва малко силен и ползвам едно пакетче 2 пъти Grinning Билкови не купувам, защото си отглеждам билки в двора. А снощи пробвах шипките, които набрахме с ММ преди няколко седмици - ами заслужаваха си изподраните ми ръце - чаят е толкова вкусен и ароматен, нищо общо с пакетчетата.
Замразено бутер тесто има - купувам от време на време и правя кроасани за закуска  Simple Smile

# 1 296
  • в кукувиче гнездо
Момичета,някоя знае ли дали в лидъл или някъде другаде се продават от черните китайски гъби?

# 1 297
И на мен ненарязаната хартия за печене ми беше по-удобна, но и тази ми върши работа Simple Smile
Последно купих ърл грей - харесва ми, но ми идва малко силен и ползвам едно пакетче 2 пъти Grinning Билкови не купувам, защото си отглеждам билки в двора. А снощи пробвах шипките, които набрахме с ММ преди няколко седмици - ами заслужаваха си изподраните ми ръце - чаят е толкова вкусен и ароматен, нищо общо с пакетчетата.
Замразено бутер тесто има - купувам от време на време и правя кроасани за закуска  Simple Smile
Къде е поставено бутер тестото ? Но онова дето се точи - за него питам аз .
Чай 4 момента има ли го още - май беше изчезнал по едно време.

# 1 298
  • Перник

Ами аз не го точа. Мисля, че има само едно замразено бутер тесто. Стои във фризерите под замразените морски дарове при нас.

4 момента няма Sad

# 1 299

Ами аз не го точа. Мисля, че има само едно замразено бутер тесто. Стои във фризерите под замразените морски дарове при нас.

4 момента няма Sad
Онова , което се точеше явно го няма . То си беше на едно правоъгълно дебело парче и не става да се ползва без да се разточи .  Лидлска марка и струваше лев и 20 някъде за 500 г. Смениха му опаковката и после изчезна.
Сега купувам от охладеното . Но то е разточено , по- хубаво е , но е малък грамаж.
На 4 моменти имах един вид любим . Но Релакс беше отвратителен - мисля релакс . Май детокс харесвах .
Скрит текст:
Някой ден ще се наканя и ще си замеся бутер тесто сама, но нали избягвам тестени и все отлагам

# 1 300
При нас е във фризерите до пиците.
Сега видях купон за панирано пилешко ама не е впечатли.
Аз взех обувки на дребчо. Взех и един много хубав ( момичешки) клин, който ще му обувам под космонавта , като стане голямата зима. Защо няма такива неща и за момчета Sad

# 1 301
При нас е във фризерите до пиците.
Сега видях купон за панирано пилешко ама не е впечатли.
Аз взех обувки на дребчо. Взех и един много хубав ( момичешки) клин, който ще му обувам под космонавта , като стане голямата зима. Защо няма такива неща и за момчета Sad
Ами аз съм купувала термочорапогащи и за момчета . Но не от Лидл .

# 1 302
Виж за термо бельо.

# 1 303
Ама за моя клечо май няма . Той носи 98/104, а термобельото не е ли по-голям размер?

# 1 304
  • Велико Търново
Пийкок, само така!!! И аз днес пазарувах с малкия и накрая на касата събирах пари от портмонето, за да платя. Той се що видял играчка и пъхал в количката, а  все още няма 3!!! А аз си мислех, че количките, къщички с бонбони и разните там дядо коледовци са по 5 лв макс, ама не.Малък шопинг маниак.
Днес загледах колко удивително много банани ядат моите съграждани! Все едно за последно ще могат да си купят банан. Какво се прави с 3 кила банани, напр? Не стават ли черни докато се изядат?
За доклада, удържах се да не купя нищо сладко ( дори и меденки РС).

Общи условия

Активация на акаунт