Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 787
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 620
За първи път купих извара- малка кръгла симпатична опаковка на Пилос. Ми, тя много вкусна се оказа.

# 1 621
  • Mostly in my mind
Купих от тези сосове, може ли да ми кажете дали са за директна консумация или за мариноване на меса?

за пръв път ги виждам. имат ли натриев глутамат?

# 1 622
Пилешките охладени дрбчета в Лидъл са много хубави. И добре почистени.
+ и от мен,за дробчетата! Аз ги приготвям с гъби, малко лук и масло...ммм, вкусно!😋

много са добри наистина. само цената им не е добра.
да кажа за кюфтетата. по принцип не взимаме готови, но в неделя взех от тези с до 30 процента мазнини. ами харесаха ни определено.

# 1 623
Към Лолита: Ако нямат натриев глутамат, няма да са вкусни.

# 1 624
Купих от тези сосове, може ли да ми кажете дали са за директна консумация или за мариноване на меса?
Скрит текст:
за пръв път ги виждам. имат ли натриев глутамат?
Лятото бяха  в секцията с грил нещата. Сега сигурно са останали от тогава и са ги изместили

# 1 625
Поли, имаше ли в Младост 2 къщи за кукли?
Мисля, че мернах едни хора да носят , но това беше в 9ч ...не знам колко е имало - не съм ги гледала въобще . Обърнах внимание на кухните,защото един младеж носеше и после обясняваше на касата на една колежка, че и е заделил и ги е оствил отзад еди къде си ...защото и второто пале било на свършване вече. Според мен са заредили доволно , ако не там , в Ринг Мола със сигурност ще има останали количества ..според мен .

# 1 626
Да ходя към ринга направо ли? Ако има вероятност следобяд в Младост да е лудница не ми се ходи там...

# 1 627
  • София-Младост

В този размер едва ли са за мариноване.

# 1 628
Да ходя към ринга направо ли? Ако има вероятност следобяд в Младост да е лудница не ми се ходи там...

какъв следобяд бе, булка, тогава е пояс Wink

# 1 629
Е след 16:30 си е следобяд още.

# 1 630
  • Пловдив
На Медикс тоал.блокчета стават ли или не?

# 1 631
Аз се радвам, че миналата година го играх това с кухните, сега ще взема една кафемашина ако има останала като отидем. Малката има от тези рибки и понякога много се забавлява да ги хваща.
Набелязах и други неща от брошурата, но тази седмица ще е кротък пазар.
Вече няколко пъти гледам за тези таблетки за кани и кафемашини и няма.

# 1 632
А, малката иска къща. И ако няма имам резервен вариант за от Икеа една етажерка-къща, та и по-тънко ще мина така.

# 1 633
Сосовете май са за директна употреба. ММ си беше купил, аз не съм впечатлена. Повече ми хареса на Дерони сос за барбекю в сръклено шише с чесън. На доматена основа е с парченца зеленчуци.

# 1 634
Искам да купя сирене в саламура. Някакво мнение за  промоционалното "Терра" от тази седмица?

Аз купувам овче - харесва ни.

Общи условия

Активация на акаунт