Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 805
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 605
Не помня да са били спирани..ваучерите.  Или?

# 1 606
  • София
Готова съм и аз с два подаръка от дървените играчки - рибки и калинка за баланс. Пратих мъжа ми рано, рано. В магазина на Раковска има кухни и никой не се е бутал за тях. Който желае да вземе, нека го има предвид.

# 1 607
И рибките имаме Wink като стана на 2 му бяха по- интересни. Сигурно и сега ще са му ако не ги беше разпилял из цялата къща

# 1 608
Преди няколко месеца бяха спряни и в ДМ, и в Била, и в Лидл

# 1 609
Аз август купих от ДМ без проблеми. За Лидл не знам

# 1 610
  • София
В драгалевския Лидл имаше предоволно кухни, единствено бяха разграбени къщите за кукли. Иначе аз взех две влакчета, кафемашина, тостер и миксер (знаех си, че ще ги има), още мебели за дървената къща и хоп хвъркнаха 300 лева.

# 1 611

Аз се заглеждах няколко пъти, но не видях при нас.

# 1 612
Пилешките охладени дрбчета в Лидъл са много хубави. И добре почистени.

# 1 613
Беше останал 1 касов апарат, прилежно забит най-най отзад. Голям късмет. Голямо ровене рових. Кухни имаше. Обаче много хора за 10 часа сутринта.

# 1 614
Пилешките охладени дрбчета в Лидъл са много хубави. И добре почистени.
+ и от мен,за дробчетата! Аз ги приготвям с гъби, малко лук и масло...ммм, вкусно!😋

# 1 615
Да видяхте колела, като е имало и играчки, които не са в брошурата? Днес няма да имам възможност да отида.

# 1 616
И аз направих скромен понеделнишки пазар - моите деца са вече големи за дървени играчки , а и повечето си ги имаме и вече ги подаряваме на познати дечица- все още играем с рибките и когато отидем при баба , задължително се изкарват всички писти и къщичката за кукли Simple Smile За съжаление мемори игрите вече си ги ирае на таблета ...та минах тънко днес само с хранителни продукти. В младост 2 имаше още кухни , и не беше някаква лудница , но определено бая наща се купуваха.
За първи път останах с много лошо впечатление от персонала Sad Викам му на един ( оказа се мениджър филиал), че не е отразил цената на доматите н клонка- просто защото беше точно до мен, когато си пазарувах - ония ми се сопча, че не били намалени . Абе душко , ей го на на списъка ( вадя аз и му го пъхам  телефона в лицето) , тоя пак : Те не са от днес ...аз пак : Ами от 16-ти пише  ....Оня пак : То е сигурно с купон или оферта ....Аз, естествено капитулирах : ами не е .....ама сигурно аз съм в грешка нещо Simple Smile
После касата , на която бях изсипала всичко , блокира и започна да вади една и съща бележка една след друго ( младежът явно нов, беше яко насмотан, защото не трябвало да пуска фактура с lidl+ карта ). Уж щяха да я оправят , и аз за да не махам всичко наредено на цялата лента и да се редя пак,викам ще почакам,  чаках, чаках , чаках  ...когато оня същия темерут ми се сопна , че тази каса е затворена и няма да я отворят .......Няма извинение, няма едно съжаляваме за неудобството. Отделно, че служителката, която отговаряше за месото, очевидно беше оставена сама да се оправя и огромни количества месо седеше в продължение на 1ч навън , чакайки тя да нареди рибата ( която заблежете беше в контейнер и можеше доста по-дълго да седи изстудена , за разлика от тарелките пилешко ) . То си седеше навън и когато си тръгнах - дебнах дали някой ще изкара пилешкото за кебап или кюфтета/кебапчета Стара планина от офертите ...но такива не се появиха - за първото имаше поне надпис на празната хладилна камера .....

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 13:56 от paulieM

# 1 617
Да видяхте колела, като е имало и играчки, които не са в брошурата? Днес няма да имам възможност да отида.
Видях в Кауфланд

# 1 618
Поли, имаше ли в Младост 2 къщи за кукли?

# 1 619
Искам да купя сирене в саламура. Някакво мнение за  промоционалното "Терра" от тази седмица?

Общи условия

Активация на акаунт