Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 942
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Аз искам на ролка ,ама бялата, кафявата нещо не ми допада. Имам различни тави и всеки път се налага да я режа.
С предната на ролка е по -икономично, така изхвърлям почти винаги.

# 1 591
Къде стоят тези сосове за месо? Цена, състав? Grinning

# 1 592
  • София
Къде стоят тези сосове за месо? Цена, състав? Grinning
Бяха върху хладилниците с месо, под 1 лв мисля струват. На състава не съм обърнала внимание.

# 1 593
  • София
Аз искам на ролка ,ама бялата, кафявата нещо не ми допада. Имам различни тави и всеки път се налага да я режа.
С предната на ролка е по -икономично, така изхвърлям почти винаги.
От Джъмбо си взех ролка бяла хартия и мирясах. 😃

# 1 594
Аз пък не гледам номер на пелените, а винаги посочените кг, ако не е съвсем на долната или горната граница са ок.

Дървената костенурка е яка. Подарявала съм я на няколкото майки, и на мен сестра ми ми подари мин.год. Пак ще е пуснат, и все още се вадят през 2 ластика кубчетата.

Има ли хубави пилешки дробчета в Лидл? Досега не съм взела..

# 1 595
Някой назад хвалеше охладените пилешки дробчета. Запомнила съм, защото все им се каня. Но рядко правя, понеже у нас не всички ги ядат.

# 1 596
Аз ги харесвам дробчетата, ама вземам от месарския до нас , че са на по- ниска цена.

# 1 597
  • Пловдив
Опашка имаше при нас...била за играчките. Разграбиха кухните все едно са по 11лв, а не по 111 Rolling Eyes
Аз си взех само термо клин.

# 1 598
От първите бях,и пак свършиха при нас за 10 минути.Около 15 броя бяха,всичките на една каса се бяхме наредили 🤣.

# 1 599
Вчера накупих дървени играчки за коледните колети. Изключително качествени и красиви, много прилични цени. Препоръчвам тази- много е хубава

И аз миналия път взех костенурката и хич не я  хареса малкото, грам не си игра с нея - нито я дърпа, нито реди фигурките...Та явно си е до дете и до възраст...иначе то тогава беше на почти 2 г., така че си отговаряше на указанията на кутията, ама не, не щя да я погледне...

# 1 600
Моето беше под година , когато слагаше формичките в сортера
Костенурката отделно започна да я дърпа, след като проходи.
Миналата година при нас имаше много кухни. Днес мъжът ми ще ходи на обяд за строителна площадка. Дано има останала.

# 1 601
  • Велико Търново
И моят син си играеше с костенурката около 1г възраст. Според мен, след това изгуби интерес и сега не я поглежда.
И аз ще ходя за остатъци от играчки, но утре, днес няма да си причинявам гъчканица и струпване на хора.

# 1 602
Ние взимаме редовно дробчета от Лидл, правя ги на фурна и много ни допадат.

# 1 603
Една приятелка от Варна ми сподели епопеята за кухнята, то било тичане, ужас и то в 7.30. Свършили, обаче след 10ина минути извадили нов палет и късай найлона и граби 😂😂😂
Аз сега ще ходя тъкмо, тоя път само касов апарат ми трябва от играчките,не вярвам да има бой за него.

# 1 604
Ще съм благодарна ако някой каже дали в Лидл подновиха подаръчните ваучъри, които бяха на касите, и можеш да заредиш с колкото пари искаш?

Общи условия

Активация на акаунт