Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 016
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 575
Хора,това ел.ренде дето говорите за него последните страници-има ли го сега?

# 1 576
И аз я имам купих си я от олх, просто Иван Звездев е любимия ми готвач.
В Ютюб има супер канал, където показва рецепти

# 1 577
  • Ст Загора
Нали имат нещо закачено на тези якета. Да пищи алармата.
Няма, етикет има, но той може да се скъса.

# 1 578
Аз пък нямам такива впечатления. Аз там съм отраснала и там живея. Това не е квартал, а е центърът на София и там възрастните обикновено не са пришълци от село, та са възпитани. Нормално е в почивен ден да има наплив. На никого не можете да се сърдите освен на себе си.

Сериозно?? Да се сърдя на себе си, че възрастните не спазват коридора и правилата? Или че имам наглостта да пазарувам в скъпия Ви център, тц,тц! Само че не забравяйте, че има по-възрастни от Вас тук, които също сме родени и израснали в центъра, както и нашите родители и прародители и много добре знаем и помним що за хора се подвизават. Та хайде не на мен тия с културността.
Някой беше коментирал за тъпотията на Лидл. Казах, че този на Раковски е тъп. По принцип го избягвам и за пореден път съжалих, че влязох. Малък, зле уреден и зареден, натъпкан и неспазващ правилата. Определено ще пиша във формата за контакт. Както аз спазвам, така очаквам и другите да го правят.
Gerata, точно така е, разбира се.
Звездев...голям смях!

Пиша от тел, та цитатът не ми се е получил. Цитирах някакво момиче 1993.

# 1 579
PeacockLove и там съм абонирана за него, бях си купила книгата доста преди да му открия канала в тубата.

# 1 580
Нали имат нещо закачено на тези якета. Да пищи алармата.
Няма, етикет има, но той може да се скъса.
Именно,аларми няма и се възползват.
Мен са ме гонили за едно адаптирано мляко,което бях сложила в багажника на количката.Нямах и касов бон,просто не го взех.Върнах се за очна ставка на касата,гледат охраната,но бай Ганьо е тарикат...

# 1 581
  • София
Купих от тези сосове, може ли да ми кажете дали са за директна консумация или за мариноване на меса?

# 1 582
  • Берлин
Вчера накупих дървени играчки за коледните колети. Изключително качествени и красиви, много прилични цени. Препоръчвам тази- много е хубава

# 1 583
  • София
Страхотна е костенурката, ние я имаме от миналата година. Тази година още не са я пуснали тук, но сега ще дебна за подарък.

От новата брошура пробвали ли сте пилешкия кебап? Силни ли са подправките?

И още един въпрос:
Имате ли наблюдение дали пелените 5ца на Лидл са същите като размер на Памперс 5ца? За пръв път мисля да ги пробвам на финалната права, че не ми се поръчва пак от Англия, но се чудя да не объркам размера.

# 1 584
Момичета , каква беше цената на листовете хартия за печене ? И колко бр. са ? Благодаря !

# 1 585
  • София
Момичета , каква беше цената на листовете хартия за печене ? И колко бр. са ? Благодаря !
1.99лв, 30 листа

# 1 586
Препоръчвам тази- много е хубава
Скрит текст:
На нас ния дадоха наследство от други 2 деца. Моето много играеше с нея. Сега съм я прибрала за малкоот. Много е хубава! Не знам  на тази как се вадят частите , нашата е с едни ластици и малко е трудно за детето

# 1 587
И аз я искам!Дано да дойде и тук.

# 1 588
  • София
Купих от тези сосове, може ли да ми кажете дали са за директна консумация или за мариноване на меса?

Яла съм месо, мариновано с такъв сос. Бяхме на гости на технолог по храните в Била, но каза, че ги купува от Лидл. Имало и големи опаковки понякога.

# 1 589
Миленски , благодаря ! За тези , на които им липсва ролката х-я за печене
Скрит текст:
от утре в К. 20 м.-2.49 , кафява.

Общи условия

Активация на акаунт