Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 029
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 560
И аз си имам електрическото ренде, особенно за тиквеник ми е много полезно, когато трябва да настържа голямо кличество тиква. Изобщо не е бавно, полезен уред си е, за първи път чувам някой да каже, че е чул лош отзив от темата.

# 1 561
Тиква, тиквички, лук, картофи и всякакви такива твърди зеленчуци, стържа в белия малък  робот от лидл с приставката ренде. Има приставка за рязане, с нея режа зелето. Става за около 20 секунди.

# 1 562
Не, отзивите не са били от темата. Както и да е, радвам се, че сте доволни от конкретното.

# 1 563
  • София
Днес нямах намерение да ходя до Лидл, но забелязах, че цената на зелето е паднала и с купона става направо смешна. В магазина се оказа още по-ниска, на 0.29лв. за килограм. С купона излезе към 10ст.

# 1 564
Долче, аз само като попитам мм иска ли зелева салата, и той вече е извадил рендето и зелката и е започнал 😺
Много е удобно така да си имаш готово нарязано зеле в хладилника.

# 1 565
  • София
Минавам да кажа, че фует-а ми хареса. Следващият път ще си взема няколко и ще ги увеся някъде за два три дена, че ми е една идея по-влажен.

Така е, по-влажен е
Днес мн се изнервих на коридора! Тръгваме за Витоша, ММ вика като се прибираме ще вземем нещо от Лидл и ще запалим барбекюто. Казвам няма да стане, има коридор. Отбиваме и спираме на тъпия Лидл на Раковски. За две тарелки чаках половин час. Пред мен имаше само пенсионери. Имаше един зъл дядо с бастуни, който започна да крещи как трябвало да има коридор за младите, а те да ходели когато искат. Изумях! Бива егоизъм, бива простотия. Само възрастта и състоянието му ме спряха. В резултат закъсняхме за 11 часа с минути и ченгетата не ни пуснаха да се качим. Отидохме в парка. В супермаркета влизаха всички накуп. Демек пак само някои спазваме. Адски дразнещо!
За съжаление много от пенсионерите в този квартал (аз там живея) са нагли и безсмъртни. Почти никой от тях в магазина не е с добре сложена маска и всички се блъскат в тебе постоянно.Иповечето дори не реагират, като им направя забележка.
Аз пък нямам такива впечатления. Аз там съм отраснала и там живея. Това не е квартал, а е центърът на София и там възрастните обикновено не са пришълци от село, та са възпитани. Нормално е в почивен ден да има наплив. На никого не можете да се сърдите освен на себе си.

# 1 566
  • Пловдив
Чак днес успях да стигна до Лидл. Отидох рано, към 10 ч. и почти нямаше хора. Нямаше Бри Sad. Другото по списъка го взех, както и доста други неща извън него... Персоналът си зареждаше стоката.
Ужасих се, че при новите връхни дрехи беше оставено едно старо протъркано и много мърляво мъжко яке, вероятно собственикът му си е тръгнал с ново. Казах на управителката, която все още зареждаше, благодари ми за сигнала и каза, че това не се случва за първи път... Няма ли камери, охрана? Или са заети да следят дали се спазва "коридорът"?

# 1 567

Аз пък нямам такива впечатления. Аз там съм отраснала и там живея. Това не е квартал, а е центърът на София и там възрастните обикновено не са пришълци от село, та са възпитани. Нормално е в почивен ден да има наплив. На никого не можете да се сърдите освен на себе си.

И защо местоживеенето да е критерии за възпитание? Там съм отраснала и не мисля, че адресната регистрация дава допълнителни точки в правото да си нахален. И да, там има достатъчно нахални хора, но от всяка възраст. Както и навсякъде другаде, всъщност.

# 1 568
Sunflower, тръгнал си е с ново яке без да го плати? Close
Леми, да, много е удобно да има нарязано зеленце, а и други продукти за салатка Grinning С краставица и домат все ще се справя с ножа за домати, но с по-твърдите продукти предпочитам да не се занимавам постоянно Blush

# 1 569
  • Mediterraneo

За какво се използват торбичките за зеленчуци? За съхранение или да се слагат вътре по време на пазар?

По време на пазар. Вместо да слагаш в найлонови торички, ползваш тези. Теглят ти продуктите направо така. Удобно е, ама моите даже не зна къде са ми. Трябва да ги потърся и да ги бутна пак в пазарската чанта.

# 1 570
Нали имат нещо закачено на тези якета. Да пищи алармата.

# 1 571
  • Варна
Вижте какво намерих Grinning
2011 година. Тогава Звездев е бил "готвачът" на Лидл.

# 1 572
Вижте какво намерих Grinning
2011 година. Тогава Звездев е бил "готвачът" на Лидл.

И аз я имам, ходих да купувам някакви неща, беше около Коледа и когато си платих сметката ми я подариха. Беше приятна изненада, пазя си я при всички останали книги с рецепти, които имам.

# 1 573
И аз я имам купих си я от олх, просто Иван Звездев е любимия ми готвач.

# 1 574
  • София
Кои вурстове препоръчвате (с минимално химия) - вървящи с горчица или кетчуп?

Общи условия

Активация на акаунт