Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 247
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Велико Търново
Веднага ти казвам защо не ги върнах - не ми се обикаляше магазина два пъти за да върна излишните неща. Супер вманиачена съм на тема ред и да ги оставя някъде просто така е равнозначно да нямам душевен покой. Толкова често разнасям чужди неща из магазина, напр. бисквити зарязани при гащи или мляко при консервите, че сигурно съм достатъчно в помощна персонала.
Съгласна съм, че е глезене да се купува всичко на децата, но случаят не е глезотия, а пъхаме на всичко в количка, т.е. дори не е наясно какво в пъхнал вътре, за да го иска и търси.
 Както и да е, чакам ММ да се върне с ичибан ябълките Simple Smile

# 1 741
Както и да е, чакам ММ да се върне с ичибан ябълките Simple Smile
Които всъщност са круши Wink

# 1 742
Ами сори, не го разбирам това.
Не е нужно да го разбирате.
И аз съм с 2 годишно, което след ясла се лигави и глезони, и за една близалка е правило цирк в магазина. Сигурна съм, че страничен наблюдател не може да го разбере това.
И аз съм слагала в количката нещо, което детето иска (последно тази вечер в К, купих някакво нещо за ядене с меченце на опаковката), само и само мир да има.
Не връщам стоки, защото са дребни неща, но имам право, ако реша!

# 1 743
  • Пловдив
Беки, ок са лаковете..просто светлия повторих 2 пъти Wink
Като за разнообразие стават.

# 1 744
Аз не казвам, че е глезене да се купува каквото искат децата. Казвам, че е странно да се купи нещо, което детето ей така е сложило. Връщането на продукта създава точно толкова работа, колкото и ако се зареже някъде в магазина.

# 1 745
Момичета,синът ми е на 6 и много харесва игри,загледах този комплект ,само не ми е ясно как се играят другите игри освен не се сърди човечето и шахът,дали са подходящи за дете на тази възраст?

# 1 746
  • София
Ако се откажа от нещо, просто казвам на касата - отказвам този продукт и това е. Нито се връщам по регалите, нито го купувам, нито оставям мляко при гащите. До си отида до вкъщи и после да го връщам, излишни усилия отвсякъде. Изключително подреден човек съм и също се дразня на стоки, захвърлени ей така някъде, особено пък ако трябва да, се съхраняват в хладилник, а са зарязани при салфетките.

# 1 747
Дали тя го е сложила и после в размислила или детето, усилието е едно и също при връщането.
Аз за това избягвам да пазарувам с детето . Първо, че съм в преразход , второ...не мога да се концентрирам

# 1 748
Добре де, има право, връща. Какви са тези разбори? Ми може в момента на покупката все пак да е решила, че ще свършат някаква работа и после да е размислила? Факт, че касиерът няма право да я разпитва по този начин. Но ако е бивш служител на някоя друга верига с различна политика, никак не ме изненадва. Колко хора купуват дрехи, че и по няколко номера от модел и връщат?

Днес бях и такива крушко-ябълки не видях в Пловдив. Утре ще ходя специално, въпреки че с този коридор, направо ми провалят организацията Simple Smile

Интересно ми е, при положение, че коридирът започва в 13.30, ако отида в 13.15 дали ще ме пуснат. Днес мислех да питам охраната и то не за да се заяждам, а наистина ми е важно, защото понякога отивам за 3-4 неща и си ги знам къде са.

Имаше от всички игрчки при нас, също и кухни цял палет, не очаквах, че са толкова големи Grinning

# 1 749
  • София
Купих си пижамка миналия месец, пробвах горнището и ми беше добре. Долнището не го мерих, защото реших, че е същия номер, значи ще е ок. Сега обаче решавам да си облека пижамката и греда - долнището ми стои като на Чарли Чаплин. Потърсих бележка, обаче явно съм решила, че няма да ми трябва и съм я изхвърлила. Имам ли някакъв шанс за евентуална смяна или връщане?

# 1 750
Хоп троп, не мисля, че имат право да те върнат.

# 1 751
  • София
Здравейте, някой да се е сдобил с детската кухня от тази седмица да сподели впечатления?

# 1 752
Хоп Троп, търси нашито всяка бройка в мрежичка. Поне преди беше така Grinning

# 1 753
  • Бургас
Може да съм малцинство, ама тези круши Наши хич не ги одобрих. когато ги бях взела за проба. 2 пъти дори ги взимах все за първи път и за дегустация, щото нали таковата много помня Grinning И двата пъти не ги харесахме нито аз, нито хлапето, нито мъжа. Въпреки че Марчева ги е описала много апетитно, трети път нЕма да ги дегустирам аз Wink

# 1 754
Believe, за игрите сигурно има упътване вътре с указания коя как се играе (преди време друг комплект игри от Лидл взех и имаше описание). Не се сърди човече, змии и стълби играя и с моите деца, като едното е още по-малко твоето. За другите игри- може да опитате и постепенно да ги въведете, като им дойде времето.
(Моята детска къщичка вече пътува към мен, всъщност съм много доволна, че не намерих в Лидл, ето един неочакван ефект - да си доволен от тях дори и когато нещо не си открил  в магазина 😃)

Общи условия

Активация на акаунт