Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 278
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 725
Видяхте ли макарони от елда и ориз из София? Аз намирам само от ориз.

# 1 726
  • София
Пазарувах каквото си пазарувах, но  взех съвсем по случайност плод, ама що взех една единствена бройка, това е плод между круша и ябълка , убийствени са. Утре ще ходя да взема 2 кг, напълно си заслужават. Не разбрах от къде са внесени, но не са български плодове ,  идеално кръгла топче, както хубава ябълка, приятен светло жълт цвят, восъчен, хрупкава, много сочна, леко сладка, прилича на ябълка, но не е съвсем, също прилича на круша, но не е съвсем, страхотни са.

# 1 727
Пазарувах каквото си пазарувах, но  взех съвсем по случайност плод, ама що взех една единствена бройка, това е плод между круша и ябълка , убийствени са. Утре ще ходя да взема 2 кг, напълно си заслужават. Не разбрах от къде са внесени, но не са български плодове ,  идеално кръгла топче, както хубава ябълка, приятен светло жълт цвят, восъчен, хрупкава, много сочна, леко сладка, прилича на ябълка, но не е съвсем, също прилича на круша, но не е съвсем, страхотни са.
Как се казва тоя плод и на каква цена е? Благодаря предварително!

# 1 728
  • София
..............
Как се казва тоя плод и на каква цена е? Благодаря предварително!
Не знам как се казва, не запомних,  но цената е около 4.30-4.50/кг.

# 1 729
Не бяха ли някакви круши, Наши или нещо друго беше...ох, не мога да се сетя...

# 1 730
  • Сливен
https://images.app.goo.gl/uqM1ApVahL8V9P6K9
Наши -китайски круши

# 1 731
Я, познала съм Blush Но са по-светлички в Лидъл.

# 1 732
  • Велико Търново
Ох, Марчева, така си го описала, че ще ходя да търся в касетките още след 30 мин! Simple Smile

# 1 733
  • София
mimeime, благодаря, в Бургас съм, но ще погледна все пак и тук срещу киселите млека.
По-скоро проверете на регала на който стоят стоки от стари промоции. Тези конкретно са от акция Блясък и сега (до Халите) стоят заедно с препаратите за почистване на миялни, на перални, едни спрейове за смазване на панти и т.н.
Иначе, аз като ги търсих, гледах при препаратите, но се оказаха в другия край на магазина.
Малееееее, след това описание... добре, че не съм бременна. Благодаря, че обърнахте внимание, ще купя и аз.

# 1 734
  • Пловдив
В един от филиалите си намерих тия лакове за 4,49.

Отидох за поднос, едни правоъгълни, цветни като да подредиш свещ, украса, но жената каза, че нямали при тях Rolling Eyes

# 1 735
Мистик, лаковете са ужасни! Даже за рисунки не успях да ги ползвам, директно заминаха в кофата...

# 1 736
  • Велико Търново
mimeime, благодаря, в Бургас съм, но ще погледна все пак и тук срещу киселите млека.
По-скоро проверете на регала на който стоят стоки от стари промоции. Тези конкретно са от акция Блясък и сега (до Халите) стоят заедно с препаратите за почистване на миялни, на перални, едни спрейове за смазване на панти и т.н.
Иначе, аз като ги търсих, гледах при препаратите, но се оказаха в другия край на магазина.
Малееееее, след това описание... добре, че не съм бременна. Благодаря, че обърнахте внимание, ще купя и аз.
Други сме Simple Smile

# 1 737
  • Пловдив
Мистик, лаковете са ужасни! Даже за рисунки не успях да ги ползвам, директно заминаха в кофата...
е...вярно? Confused

# 1 738
  • София
Тази е, намерих я. На мен много ми харесва, много сочна, но била китайска...............ми....
Круша Nashi – сорт Ichiban
Цитат : - "Аромата на круша, сладостта на круша, хрупкавостта на ябълката и трайността на картофа. Изключителна устойчивост за съхранение."
Скрит текст:
и още нещо купих кърпи за кухня, пробвах ги и съм много доволна,  кърпата е напоена достатъчно добре и избърсва добре, със сода са. Wet wipes for Kitchen, platinum

# 1 739
Касиерът с разпита може би е реагирал прекалено, но честно казано на мен ми е чудно защо някой като види, че детето е сложило нещо ненужно, просто в този момент не го върне?! На служителите на Лидл им е достатъчно тежка работата, така че малко е разглезено да им се създава допълнителна работа с връщане на стоки, които сме видяли, че детето погрешно е метнало. Ами сори, не го разбирам това.

Общи условия

Активация на акаунт