Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 323
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 710
Неразпчечатана стока от 16,08,20 мога ли да я върна>
Закъснял си с 3 дни.
Наскоро върнах едни дънки от май месец купувани с етикет - нищо не ми казаха, въведоха си дата и номер на касовата бележка и толкоз.
Пробвай.
Купила съм(на 15. 11.2020) ботуши на моя син, но още се чудя дали да ги оставя. С етикет са, завързани една за друга. За сега са само пробвани. Кога най- късно мога да ги върня, ако се разколебая(по- точно детето да се разколебае)- до 1 или до 3 месеца след покупката. Говоря, ако все още ботушите не се заносят по някаква причина.

# 1 711
До 90 дни.

# 1 712
Единствено има значение, че клиентът иска да върне нещо в рамките на позволеното му време за връщане и рекламация. Дали след, преди пазаруване, веднага, дали щото като го купил е бил в пазарен амок / както често ми се случва Stuck Out Tongue Winking Eye/, дали щото детето го пъхнало и клиентът после решил, че уж го иска, но размислил.. Това няма значение. Връща и точка.
Тази своеобразна анкета, приложена от колегата е абсолютно недопустима и глупава. Неговата работа е друга.

# 1 713
Вече е ясно защо купуват най -много кухните от Лидл. Само от днес в olx започнаха да се появяват на цени от 130/150/160лв с описание чисто нова. Разбрали са че е много харесван модел и сега търсят да направят далавера..

# 1 714
Същото се случва и като пуснат светещите глобуси.

# 1 715
Имах и аз такива предположения, че може затова толкова да се грабят. За Лидл е все едно, те са си реализирали продажбите. Лично аз обаче реших да избера български производител, вместо да издирвам нещо до безкрайност и така пък да подкрепя малко и местния бизнес.

# 1 716
  • Велико Търново
Аз съм си виновна, че не бях извадила двете неща от количката, въпреки че ги видях, но знам че мога да ги върна и си ги оставих.
Докато ви четох, се подсмихнах като се сетя, че ми върна 20те лева през процепа за Лидл + Simple Smile предполагам е нов, не съм го виждала сякаш, но и аз не съм физиономист.
Във ВТ имаше 1 палет с кухни, явно тук не са така търсени Simple Smile

# 1 717
Ха Ха, преди да стане ясно за приложението аз си мислех, че тези "кръгчета" са за плащане с карта или подобно... Joy Тогава още не можех да си обясня за какво са... Grinning

# 1 718
  • София
Аз се радвам, че миналата година го играх това с кухните, сега ще взема една кафемашина ако има останала като отидем. Малката има от тези рибки и понякога много се забавлява да ги хваща.
Набелязах и други неща от брошурата, но тази седмица ще е кротък пазар.

Вече няколко пъти гледам за тези таблетки за кани и кафемашини и няма.
Ако имате път към Халите (София), проверете на регала срещу киселите млека.

# 1 719
Помощ за течни перилни препарати, моля. Ползвам Формил и съм ОК - бързо пране, ниска температура, обикновено градско замърсяване и пот. Другара им марка ( Макс Трат или нещо такова ) 5 литра сега е по на сметка. Същия ли е като качество?

Не.

# 1 720
Кухни има и на Лидъл ба изхода на София към Боровец.

# 1 721
mimeime, благодаря, в Бургас съм, но ще погледна все пак и тук срещу киселите млека.

# 1 722
  • софия
Преди 2 часа имаше и в Лидл срещу Мол София. Това за София де.

# 1 723
  • София
Здравейте, търся касовия апарат, някъде в София дали има останали?

# 1 724
Аз съм си виновна, че не бях извадила двете неща от количката, въпреки че ги видях,
За нищо не си виновна, следващият път му вадиш телефона и му цитираш написаното, или искаш да дойде управител, или му искаш името и го уведомяваш, че ще пише оплакване от работата и компетентността му.

Общи условия

Активация на акаунт