Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 366
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 695
  • София
Неразпчечатана стока от 16,08,20 мога ли да я върна>

# 1 696
  • София-Младост
Закъснял си с 3 дни.

# 1 697
Някой назад пита за Къщата на Лидл какво е. Това е ютюб проект с различни хора, които най-общо казано дават идеи тип направи си сам. Разбира се, с продукти на и от Лидл.

# 1 698
Торбичките с ванилия много ми допаднаха. Не са ми малки, тъкмо за един ден стават. И се радвам, че не бяха с аромат на теменужки Blush

# 1 699
  • София
Помощ за течни перилни препарати, моля. Ползвам Формил и съм ОК - бързо пране, ниска температура, обикновено градско замърсяване и пот. Другара им марка ( Макс Трат или нещо такова ) 5 литра сега е по на сметка. Същия ли е като качество?

# 1 700
  • Ст Загора
Помощ за течни перилни препарати, моля. Ползвам Формил и съм ОК - бързо пране, ниска температура, обикновено градско замърсяване и пот. Другара им марка ( Макс Трат или нещо такова ) 5 литра сега е по на сметка. Същия ли е като качество?
Взиимала съм го биваше, но тук не го харесват.

# 1 701
Закъснял си с 3 дни.
Наскоро върнах едни дънки от май месец купувани с етикет - нищо не ми казаха, въведоха си дата и номер на касовата бележка и толкоз.
Пробвай.

# 1 702
  • Велико Търново
Днес без малко да се разправям с единия касиер в близкия Л.
Връщам му лампички и колички, които просто бяха попаднали в кошницата ( малкия ги беше сложил), а той ме пита " защо ги връщате". Казвам му " не са ми нужни". Той ми отговаря " това не е причина да ги приема"
Аз недоумявам какво да измисля и му казвам " купили сме по две и тези не са ми нужни ( лъжа го, но поддържам първото си твърдение).
Той ми казва " на тази бележка няма други бройки такива".... Замълчах и изчаках няколко секунди ( всъщност идея си нямах какво да отговоря дори, а ми идваше да го питам по-личен въпрос...)
Извика мениджър за моите колички и лампички, който веднага ги прие без да ме пита нищо.
За малко се изнервих, но после си казах, че и аз съм смотана че не ги извадих от количката още тогава, ами ги купих.

# 1 703
  • до най-прекрасния мъж
В такива ситуации може да кажеш - дублирали сме покупката с таткото, бабата, дядото, който ти дойде наум. Само давам идея Simple Smile , иначе няма причина да не ти ги вземат.

# 1 704
Не си смотана,аз няколко пъти съм взимала нехранителни,за които не съм сигурна дали ше задържа Плащам ги ,защото мога да си помисля и да ги върна после.Като два номера дънки или като бях бременна изкупих от всичко за бременни по едно,рокли,клинове,блузи ,сутиени.Прибирам се гледам ,мисля и връщам.По принцип никога не питат защо връщаш,ми тъй ти е щукнало,тъй си направила.Другия път кажи,че си получила сигнал от кораба майка.
Да похваля препарата за пране на Лупилу,моркови,тиква и тем подобни ги изпра без да остане петно.Доста ме впечатли.

# 1 705
Колегата какъв му е проблема, не разбрах. Но доста неадекватна, меко казано, реакция. Дано е нов, че иначе не бива работата..

# 1 706
  • софия
Днес без малко да се разправям с единия касиер в близкия Л.
Връщам му лампички и колички, които просто бяха попаднали в кошницата ( малкия ги беше сложил), а той ме пита " защо ги връщате". Казвам му " не са ми нужни". Той ми отговаря " това не е причина да ги приема"
Аз недоумявам какво да измисля и му казвам " купили сме по две и тези не са ми нужни ( лъжа го, но поддържам първото си твърдение).
Той ми казва " на тази бележка няма други бройки такива".... Замълчах и изчаках няколко секунди ( всъщност идея си нямах какво да отговоря дори, а ми идваше да го питам по-личен въпрос...)
Извика мениджър за моите колички и лампички, който веднага ги прие без да ме пита нищо.
За малко се изнервих, но после си казах, че и аз съм смотана че не ги извадих от количката още тогава, ами ги купих.
Не сте се разбрали добре с мъжа ти и той също е купил. На друга бележка. Надяваш се, че няма да ти иска брачното свидетелство Simple Smile
Защо е решил, че другите бройки трябва да са на същата бележка?
Не си го слагай на сърце. Той вече е забравил.

# 1 707
А не може ли просто да ги оставиш преди касата и да не ги купуваш.

# 1 708
  • софия
skk007 ги е била купила и е искала да ги върне Simple Smile

# 1 709
Аз разбрах, че малкият ги е сложил, без тя да разбере. няма значение.

Общи условия

Активация на акаунт