Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 764
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 800
На лист хартия за печене ги нареждам и пека във фурната. После мажа с маргарин и шарена сол

# 1 801
Здравейте, търся дървен детски магазин от вчера, но в Пловдив няма никъде. Някой знае ли къде кога да открия?
Към 8 и нещо тази сутрин в Лидл до Декатлон имаше и магазини доста.
Като мине "зеления коридор" ще ходя отново до този магазин и ще проверя има ли налични

Току що се обадихме на клиентския номер и казаха, че в цяла България с изчерпани магазините и нямало да зареждат пак.
Sweet_maniche моля те обърни внимание  ако ходиш дали на кутията е детски магазин, защото навсякъде етикетът стои, а под него са наредили дървени барбекюта.
Сега става много сложно с намирането на магазин, а вече "пратихме" писмото на Дядо Коледа 😭

# 1 802
Трябва ли да е дървен магазина ? На нас ни бяха подарили преди време един от пластмаса, сигурно има такива по сайтовете с детски играчки, ако ви върши работа- погледнете там, а може и в Икеа да има нещо подходящо, не съм търсила такъв артикул.

# 1 803
Трябва ли да е дървен магазина ? На нас ни бяха подарили преди време един от пластмаса, сигурно има такива по сайтовете с детски играчки, ако ви върши работа- погледнете там, а може и в Икеа да има нещо подходящо, не съм търсила такъв артикул.

Много ми хареса дървеният и затова толкова много го искам,но само в Лидл цената е толкова ниска. Преди време имахме пластмасов и беше пълна скръб. Силно се надявам някъде в България да има останал и просто от клиентския център да се заблудили

# 1 804
Как приготвяте замразените пърленки ?

Пише 5-10 минути на 180 градуса да се пекат.

# 1 805
Пратете им и запитване по мейл. Имам усещането, че когато е писмено запитването по-конкретен отговорът и тогава се изнамират изведнъж и бройки 🤞🏻!

# 1 806
  • София
Самонавивам се, че искам шевна машина... Моля, ако забележите останали някъде из София, да споделите.
В Студентски град имаше една днес на обяд.

# 1 807
  • София
higher-up, еееее, супер! Много благодаря!
Ако не се включи още някой с друг филиал който ми е по-близо (в западната част на града), ще се разходя до Студентски град.

# 1 808
Лидл с играчките според мен пребори конкуренцията дори на магазините за играчки за Коледа.🎅🧸

# 1 809

Много ми хареса дървеният и затова толкова много го искам,но само в Лидл цената е толкова ниска. Преди време имахме пластмасов и беше пълна скръб. Силно се надявам някъде в България да има останал и просто от клиентския център да се заблудили

Утре ако ми остане време ще отскоча до Поморие и ще проверя дали случайно няма останал.

# 1 810

Утре ако ми остане време ще отскоча до Поморие и ще проверя дали случайно няма останал.

Fenyx много си мила и много съм очарована от тази отзивчивост, но ако е само за това не се разкарвай. Едв ли ще има, по телефона казаха, че няма никъде в България. Иначе писах още сутринта на имейл, във фейсбук, но никъде нищо. Намерих в един сайт магазин на добра цена, но по-малък.Май ще поръчам него

# 1 811
  • Пловдив
Излъгали са те!
Тъкмо от Лидл излизам (закъснях с посещението) има 8 магазина! Кухни няма.
В Лидл до Декатлон Пловдив

# 1 812
Друга дама - pricasprujina всъщност е писала с предложение да провери в Поморие, но аз пък друго се сетих - назад имаше пост с линк за къщичките за кукли, че може да се поръчат от Испания или Германия, вижте дали няма и магазина там, стига да не оскъпява излишно доставката.
Сега виждам поста обаче, че имало и налични тук- успех, дано вземете!

# 1 813
  • София
В Студ. град освен шевната машина видях и десетина кухни. Имаше и някакви други големи играчки в кутии. И Гайди имаше за желаещите..

# 1 814
Сутринта бях до Лидл Тракия (до Декатлон) - детски кухни имаше доста.
Толкова спокойно в магазина никога не е било - бяхме само аз, мъж ми и едно момче Simple Smile Любимият ми час за пазаруване ще стане около 8 Heart
И понеже си обиколих на спокойствие, загледах сладкото от люти чушки на РС... Обожавам пикантна храна, но това сладко нещо не си го представях..ю в крайна сметка взех едно бурканче за проба. Ееей, няма такъв вкус!!! Чакам само да стане 16:30 и отивам да заредя - уникално е!
Довечера ще дам и на Дреб да пробва - обожава люто и той Simple Smile
Страшно вкусно е! Вкъщи е на голяма почит и не оставаме без😛

Общи условия

Активация на акаунт