Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 704
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 785
Аз не казвам, че е глезене да се купува каквото искат децата. Казвам, че е странно да се купи нещо, което детето ей така е сложило. Връщането на продукта създава точно толкова работа, колкото и ако се зареже някъде в магазина.

Явно няма да се разберем. Държат си на покупките и да ги връщат. И на невъзпитаните деца.
Моята дъщеря не е невъзпитана. Но пък понякога в магазина решава, че иска точно определено нещо и никой не може да я разубеди. Чака си на касата да й го маркират и си го слага в количката. Така че вариантът с отказа в последния момент не върши работа. Така че хора разни, деца също. А Лидл са помислили за подобни моменти.
Забелязвам, че някой хора в темата напоследък се включват само да "клъвнат" другите, като че ли са в самоизолация и нищо друго не им носи удоволствие. Стига бе, хора, идват празници, усмихнете се малко.
И по повод брошурата - чудя се дали да не купя на детето кухнята - има една пластмасова от Джъмбо, играе си с нея, но от дъжд на вятър. До колко годишни са им интересни кухните?

# 1 786
От пролетта спрях да ходя с децата в магазина. Може би се е случвало 2-3 пъти максимум от тогава. Но и децата вече не ги влече толкоз да обикалят на пазар де...
Избягвам по всякакъв начин да ги въвличам в пазаруване - и от финансова гледна точка, и от пандемична, и от времева - доста по-добре ми се получава. Аз също не обикалям по магазините за 1-2-3 неща - пазарувам веднъж седмично макс, като се опитвам да е максимално онлайн...
Доста ми липсват обедните почивки в Лидъл (работя до филиал, ама от хоум офис ми е по-далечко..), ама пък каквото такова. Спестявам доста пари и блъсканици като няма налични промота редовно  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 787
Дъщеря ми има една пластмасова кухня, достатъчно голяма като размер, с звук и пр. - не си играе прекалено често с нея, предпочита директно да помага в истинско готвене с мен (сама иска това). Но зависи от детето, това което за един е валидно, за детето на друг може да е съвсем различно.

# 1 788
  • Велико Търново
И аз избягвам да пазарувам с малкия от чисто санитарна гледна точка. За съжаление обаче, вече няма и при кого да го оставя за да отида сама. Пращам ММ когато може сам, но после се ядосвам като видя половината списък объркан.
Снощи ходи за ябълко- круши и нямало такива. За сметка на това, купи мн хубаво Делукс прошуто/филе и грозде. Май това ще ми е последното грозде тази година, тъй като ми наваме на цитруси.
Днес приятелка е успяла да купи последните две опаковки макарони ( едните за моя милост). Дано да са вкусни както казвате!

# 1 789
Видяхте ли макарони от елда и ориз из София? Аз намирам само от ориз.
Да подсетя за това ми питане. По телефон не давали информация за хранителни продукти. На етикет написали "елда и ориз", а на пликовете пише само ориз.

# 1 790
  • София
Някой питаше за детските якета, не мисля че ще пуснат по-дебели, ако съдя по миналата година.. Евентуално ски якетата са по-дебели ако ви вършат работа, още не са ги пускали. На детската кухня май само картинката на гърба е различен тази година, моят син също на втория ден изпотроши кукичките 😅 Малкият се разболя много кофти и обикаляхме по частни лекари тази седмица и отидоха парите за играчки. Добре че баба му е взела едното влакче със строителната площадака, да не е капо. Ама да сме здрави, пък каквото остане от играчките ще е. Когато изкупвачите от олх не могат да си продадат закупените бройки ще се наредя в Лидъл да ги купя тогава Grinning

# 1 791
Да подсетя за това ми питане. По телефон не давали информация за хранителни продукти. На етикет написали "елда и ориз", а на пликовете пише само ориз.

А пробвала ли си ги? Че в къщи никой не ги одобри и половин пакет седи сума време.
Защо не сте оставили уиски,жбре? Нито една гайда нямаше, даже и етикет. Млени бадеми също.

# 1 792
Купувах я миналия месец и тогава още май го нямаше Лидл+. Иначе имам и пазарувам с него.
Ако помня правилно, стартира на 5 октомври. Преди това ли я купи? Изтриваш ли си бележките в приложението? Ако не, разрови се в тях и може да имаш късмет. 🙂
П.П. В старите брошури видях комплект пижама от 28 септември, както и отделните части горнища и долнища от 22 октомври. Ако е първата... Не знам как да процедираш. Драсни едно лично съобщение на Търтийн или Мишка освен? Те ще те посъветват.
П.П.П. Абе кой номер ти е пижамката? 😀 Понеже не можах да се вредя за нито едното от двете пускания и още ме натъжава този факт... Ако успееш да я върнеш, да се примоля по горещата линия да ми я пратят на мен... Bowtie
Принципно без касова бележка не може да се връща или заменя. Понякога правят изключение, но това си зависи от мениджър филиал, касиер не може да вземе такова решение, по инструкция нямаме право. Изключение правят само хранителните продукти, които при проблем с качеството(изтекъл срок, развален продукт и т.н.) могат да бъдат върнати и без касов бон, но пак след разрешение на ръководител смяна.

Текстилни артикули не подлежат на трансфер, т.е. не могат да се поръчват на клиентската линия, както и артикул на стойност под 12 лв(не съм сигурна за точната сума).

Скрит текст:
В нашия филиал, в момента, има служители от няколко филиала(няколко града), както и служители на външна фирма, които зареждат стока и грам не са наясно с принципите на работа или ако им е обяснено, то грам не ги вълнуват. Причината се досещате. Отделно различни разпоредби относно коридорите, което доведе до клиентопоток подобен на този около Коледа, постоянна смяна на работното време(нашето работно време го сменяха поне 6 -7 пъти от началото на ИП до сега), полагане на извънреден труд и т.н. Така, че проблеми много, работата в момента никак не е лека и далеч от нормалния ритъм, и е нормално касиерите да са изнервени малко повече от нормалното. Не оправдавам колегата за отношението, но или е бил нов и не е наясно или му идва в повече.

# 1 793
  • Пловдив
Сутринта бях до Лидл Тракия (до Декатлон) - детски кухни имаше доста.
Толкова спокойно в магазина никога не е било - бяхме само аз, мъж ми и едно момче Simple Smile Любимият ми час за пазаруване ще стане около 8 Heart
И понеже си обиколих на спокойствие, загледах сладкото от люти чушки на РС... Обожавам пикантна храна, но това сладко нещо не си го представях..ю в крайна сметка взех едно бурканче за проба. Ееей, няма такъв вкус!!! Чакам само да стане 16:30 и отивам да заредя - уникално е!
Довечера ще дам и на Дреб да пробва - обожава люто и той Simple Smile

# 1 794
  • Ст Загора
Момичета, Венишът само един вид ли е, защото при нас имаше само бял за бяло пране и взехме от него, а гледам на брошурата е розов?
Два вида е.

# 1 795
Ами предполагам розовият Вениш е по-добър, защото става и за цветно. Не знам точно какво ще правим този бял Вениш, но го взех.

# 1 796
Здравейте, търся дървен детски магазин от вчера, но в Пловдив няма никъде. Някой знае ли къде кога да открия?

# 1 797

А пробвала ли си ги? Че в къщи никой не ги одобри и половин пакет седи сума време.
Защо не сте оставили уиски,жбре? Нито една гайда нямаше, даже и етикет. Млени бадеми също.
Точно на този производител не съм. Thinking Иначе такива продукти ям и ми харесват.

При нас постоянно дозареждат млени бадеми.

# 1 798
  • Варна
Как приготвяте замразените пърленки ?

# 1 799
  • Пловдив
Здравейте, търся дървен детски магазин от вчера, но в Пловдив няма никъде. Някой знае ли къде кога да открия?
Към 8 и нещо тази сутрин в Лидл до Декатлон имаше и магазини доста.
Като мине "зеления коридор" ще ходя отново до този магазин и ще проверя има ли налични

Общи условия

Активация на акаунт