Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 378
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 770
Орео има в лидл - от малките  пакети. Има и лидлска реплика на ореото - в кутии са..хич не са лоши. Репликата е към 1.60-70...оригинала два и нещо.

# 1 771
  • София
Да, Нео, даже аз и децата ги харесваме повече от Орео. Simple Smile

# 1 772
Лидълските реплики са с по-добра цена, а често и със състав. Нали бе сте ми изпили гайдите?

# 1 773
  • Асеновград
Помощ за течни перилни препарати, моля. Ползвам Формил и съм ОК - бързо пране, ниска температура, обикновено градско замърсяване и пот. Другара им марка ( Макс Трат или нещо такова ) 5 литра сега е по на сметка. Същия ли е като качество?

Не.
Макси трат досега не бях взимала заради отрицателни мнения в темата. Септември купих XXL опаковката течен. Пере не по зле от Formila течен. При мен няма силно замърсени дрехи. Пера на нормална температура 50 градуса цветно, с изключение на нещата за ниски температури. Течния си пере съвсем нормално сравнен с други течни препарати.На мен лично ми влиза от сега в пазара когато е по изгоден от Formila.

# 1 774
Якетата са тънки. Аз взех от по-големите. Че и без качулка. Другия път - тц, детето ползва качулка. Не носи шапки почти.
Френските макарони ще ги пробвам.
Аз чакам ски дрехите, че трябва да подменям детското яке поради умалялост. Иначе не е мръднало. Вече е на 4 г. може би.

# 1 775
Връщам се от Лидл на Раковски. Ако някой е останал без дървена кухня, имаше поне 7-8. Друго не съм гледала, че влязох точно за 3 мин. То и тях не търсих, де, но просто бяха поставени на доста видимо място. Недоволна съм, че все по-трудно намирам котешката суха храна с чистия състав с пиле. С риба, колкото искаш, но пиле едвам две пакетчета днес намерих.

# 1 776
Тортата Орео я взехме на предишното пускане, аз лично не бях очарована, ММ много я хареса. Ако ти е яде чийзкейк орео определено няма да го замести. По въздушна и сметанова е от чийзкейк.

# 1 777
Дъговата пъстърва от Лидл, която взех онзи ден ми хареса, хубава стана. Благодаря, че споделихте и за пудингите, взех един шоколад и е много добра алтернатива на тези, които вземах досега.
Видях и бадемово брашно и в нашия филиал, забравих да пиша - добра цена наистина, но на вид (не купих, че имам ядки и вече не ми трябва толкова такова) ми се стори малко по-различно от това, с което преди време се снабдих от Ф. - някак повече като влажно ми изглеждаше през плика, не мога добре да го обясня, но по-едросмляно ли е, по-тъмно и на цвят, от цвета на опаковката ли е, визуално забелязах разлика във всеки случай.

# 1 778
  • в кукувиче гнездо
Вчера пробвахме маринованото пилешко по марокански. Вкусно е, но не усетих никакъв марокански вкус - мариновано пиле просто, с какво не се знае. Яд ме е, че не му сложих малко хариса, защото имам вкъщи. На дюпери го хапнахме, хареса ни, но аз правя много силен сос с тахан, та му покрива вкуса.
пастървата също пробвахме, страхотна стана на скара.
Взех от лидъл консервираните печурки, чудни са, слагам ги на шопска салата.

# 1 779
Изгледах видеата от Къщата на Лидл. Страхотна инициатива, и страхотни есперти са подбрали! Браво! Много ми хареса идеята в изпълнение на Дино и Марио за коледна елха.
При нас няма от крушо-ябълките, но има златно киви и суити.

# 1 780
И аз да похваля печурките, за първи път вземам, от малките кутийки, които бяха на промо по 4броя, дано и в редовния асортимент да са хубави.

# 1 781
  • пловдив
Здравейте, какво ви е мнението за дървената къщичка, искаме да я вземем за коледен подарък на моето момче, но таткото твърди, че едната стая е в розово и му идва момичешко, какво мислите по въпроса?

# 1 782
Моето мнение е, че не е проблем розовото. стига да я намерите някъде, че май бързо е разпродадена. Аз взех българска- това, което се сглобява без лепило и може да се оцветява по желание :
Скрит текст:

За 70 лева е.

# 1 783
Момичета, Венишът само един вид ли е, защото при нас имаше само бял за бяло пране и взехме от него, а гледам на брошурата е розов?

# 1 784
  • София
Самонавивам се, че искам шевна машина... Моля, ако забележите останали някъде из София, да споделите.

Общи условия

Активация на акаунт