Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 291
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 950
Някой може ли да каже дали на вкус сегашните макарони са като тези от преди 3 седмици? Щото онези хич не ми харесаха.

# 1 951
Предполагам че ще има. Съпружието още от вчера ме запращаше за тях - хайде днес е петък, отивай за шоколади 🥴

# 1 952
При нас имаше доволно шоколади.
Лени, кво за уискито?

# 1 953
  • Пловдив
При нас имаше доволно шоколади.
Лени, кво за уискито?
те първа ще го опитва Wink

# 1 954
Ама намалено ли е?

# 1 955
Макароните по-миналата седмица бяха два вида Делукс - замразени и незамразени от хладилната витрина, взех от вторите и бяха сравнително добре (като сравнявам със 100 грама сладки). Тази седмица са на друг производител, нямаше в нашия филиал, не можах да взема и да кажа те как са.

# 1 956
Казаха, че не са лоши, ама нямаше и при нас.

# 1 957
Ами не зная дали е в редовния им асортимент, май в някаква тематична седмица го бяха пуснали и още го има, 24 кинта е.

# 1 958
Термоклиновете, които вие ползвате - от по-големите номера от детските ли сте взимали са или са пускали и за големи?
Вероятно по-следващата седмица ще пуснат и за възрастни. Аз взимам от тях, в тези за деца е абсурд да се напъхам.
Дамски термоклинове имаше преди седмица или две, при това два вида - по-тънки и ватирани.

Има няколко вида...все термо се водят.
Подозирам че всеки говори за отделен вид и става каша 😄
Много различни са..таааа...

# 1 959
В нашия Лидл (Раковски, София) сутринта нямаше почти никакви шоколади и се наложи да ходя до Алабин. И на двете места нямаше кордон бльо, а имаше синя табелка на някакви бургер, които ги няма нито в купоните, нито в офертите.

# 1 960
  • Стара Загора
Хубаво ли е кордон бльо-то? Аз се чудя дали да не отида за телешките бургери, че ги харесваме вкъщи.

# 1 961
  • софия
Взех с купон от препоръчаните гъби. Ще ги правя каша. Изглеждат хубави.
Скрит текст:
Днес в К видях на вид същото термобельо. Имаше различни цветове и размери.

# 1 962
  • до най-прекрасния мъж
Аз говоря за тези:
Скрит текст:
Сивият и черният клин ги имам от 2 години, червеният и блузите от миналата година. Черното е по-неразтегливо и леко теснее след като го прах няколко пъти. Другите си отговарят на номерата. Не знам какво ще пуснат тази година за възрастни, но последните 2 години бяха едни и същи. Само до сива блуза не успях да се доредя Simple Smile

# 1 963
  • Велико Търново
Макароните са като целувки от бадеми слепени с крем.. аз не бих повторила.

# 1 964
Аз говоря за тези:
Скрит текст:
Сивият и черният клин ги имам от 2 години, червеният и блузите от миналата година. Черното е по-неразтегливо и леко теснее след като го прах няколко пъти. Другите си отговарят на номерата. Не знам какво ще пуснат тази година за възрастни, но последните 2 години бяха едни и същи. Само до сива блуза не успях да се доредя Simple Smile

Аз тези също ги имам. Знам ги. Дето на Лъкито са й къси..

Само че по-назад коментирах детските от следващата брошура - от тях не съм доволна и са ми впиващи стягащи и спиращи дъха тези не ги харесвам

Общи условия

Активация на акаунт