Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 148 985
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 250
Ваучер за 2 лв дават- обаче ако на касовата бележка имаш уред или друга стока за връщане/замяна/гаранция, а си изхвърлил касовата бележка по инерция? Не ми се струва никак ок това с изчезването на дигиталните бележки...Аз си пазя хартиените бележки  (навик), но чета тук, че много хора не ги пазят. Особено покрай Лидъл плюс и дигиталните бележки...Хайде, липса на скреч карта се преживява...

# 2 251
Айсберга от лидъл ми е любим,взе мъжът ми някакъв български от Била,беше ужасен,с вкус на варен ,блякс.Вчера взе три лидълски и вече втора вечер ги ядем,супер е.Както и морковите в торбичка,правя ги като в баровете-на лентички с лимонов сок с много малко вода .
Дам,Лидъл ще е новият мол,макар че днес си напазарувах спокойно,нямаше много хора ,ма и това ще стане.

# 2 252
  • София
Доволен пазар направихме и ние одеве. В Лидл на Скобелев имаше хора, но поносимо беше. Купих и аз от мнократните торбички за зеленчуци 1,89 лв са, 2 броя. Дървени играчки имаше доволно много.
Взех смядовска луканка, 5 соса Kania, отворихме единия мед + горчуца, вкусно беше. Кюфтета взех Стара Планина свинско и говеждо, ммм, не съм очарована нещо. Пици от двата вида купихме за злоядия ми син, само Маргарита вземахме досега, да видим тези дали ще одобри.
И бележка регистрирах, от нататък здраве и късмет. 😂

# 2 253
Аз не смея и за мол да ги ползвам суперите, ще гледам да е максимум един път седмично пазаруването в Лидъл или Кауфланд, пък да видим.
Айсберга в Лидъл и аз го харесвам, но испанския, в българския винаги има кал.

# 2 254
Леми, и аз така. Гледам да направя разчет за седмицата какво ми трябва и веднъж ходене до Лидл (веднъж и до друг, че не всичко, което купуваме го има там).

# 2 255
  • Пловдив
Аз в Лидл съм поне по веднъж на ден, да кажем веднъж на два дни регистрирам бележка - за 10 години - нищо Joy А по принцип не мога да се оплача от липса на късмет в игри Simple Smile
С тези коридори съвсем ми объркаха ежедневието - преди ходих около 14:30-15:00, сега чакам да мине 20:00 Rolling Eyes Тази вечер обиколих 3 пъти магазина, да търся термобельото и накрая видях, че е от четвъртък Rolling Eyes
Относно скреч-картите имам една теория - ако се възползвам от някоя оферта/ваучер скреч-карта ми е печеливша, ако просто маркирам кю-ар кода, то скреча ми е " Опитай пак!" - засега вече десетина пъти теорията ми се потвърждава

# 2 256
Леми,испанския айсберг,да.Супер е.

# 2 257
Долче , точно по тази причина им писах , за да си оправят бъг-а. Нали уж е хубаво да има обратна връзка ( а за ваучера бях изненадана, не очаквах)

# 2 258
Защо по скреч картите раздават боклучави храни от тип вафли и т.н. Не могат ли да дават по някоя ябълка, моркови, портокал... Relaxed

# 2 259
А кенче просеко?

# 2 260
Портокаловият сок поне на мен ми хареса, после от скреча не съм печелила нещо, което да ми допада. А след това пък като не съм си вземала нещата от скреча спряха да са ми печеливши опитите, пък имах неща на оферта (затова сканирам картата, иначе пропускам).

# 2 261
На печелившите "Честито", дето се вика! 😀 Много е хубаво, че още от първата седмица повлякохте крак и а дано и повече късметлии се разпишат тук. (Да вземат да сложат едно поле в регистрацията "От темата за Лидл в БгМамма съм" и да ни почват наред викам аз. 😂😂😂)
Отдавна не съм ходила и изпадам в нещо като мини абстиненция. 😳 Много изкушения и уж се въздържам да не се поддавам, но вероятно като отида след въздържание, ще ми падне пердето и ще е още по-зле. 😀
Ще чакам термобельото за възрастни, щом имат и такова, защото изтървах термоклиновете. 🤷🏻‍♀️
От неходенето там най-много ми липсва кувертюра... Не мога да разбера защо така бързо свършва в моите ръчички. 😂🤔
Предвид ситуацията в момента, би било тооолкова хубаво, ако Лидл въведат онлайн доставки. Само на стоки в редовния асортимент, за да не стават мизерии с тематичните. Ще пратя куриера за 10 кувертюра и ще се червя само пред него, а не пред касиер + още клиенти. 😳😀

# 2 262
Коридорът пак ще е сутрин  Satisfied

# 2 263
Супер, това беше някакво безумие.
Макар че и сутрешния е излишен, ама карай.

# 2 264
  • до най-прекрасния мъж
Коридорът пак ще е сутрин  Satisfied
Казаха ли от колко до колко?

Общи условия

Активация на акаунт