Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 741
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Мадрид / София
Ковид може да се скрие. Някои го карат за 2 дни с Т 37.5 и без други оплаквания. Не знам колко са заразни за другите в това им състояние, вероятно са заразни.
При нас всяка сутрин ни мерят температурата при влизане и няма начин някой да влезе с Т 37•С

# 2 431
Само да кажа ,че още от сега е някаква лудница в Лидл Младост 2-буквално освен инвалидните места за паркиране,има 1-2 останали. Народът пак се побърка ...сега събирам смелост и сили да влезна ...надявам се не всичко да е свършило Simple Smile

# 2 432
За какво е тази лудница, за дрехите ли? Аз се чудя дали няма да тръгнат хората пак да се запасяват от утре, макар че няма логика, но в тея неща не трябва май да се търси такава.

Имате ли впечатления от ххл кебапчетата и кюфтетата тази седмица? Уж телешки ги водят....

За мен другата седмица се очертават изключително битови покупки - ориз, леща, суджуци Joy Не сме по рибата, та никулденските вълнения ще ги пропуснем.

# 2 433
Тази сутрин ходих за ски яке и ски панталон. Бях там в 7.10ч, с идеята, че отварят в 7 (в приложението пише така, повярвах, защото не ми се е налагало да ходя толкова рано и не съм обръщала внимание, какво пише на вратата), но то било от 7.30. С бая народ повисяхме на - 5°. Ядосах се и пуснах писмен сигнал чрез формата им за контакт. Освен това, добре че все пак бях там, преди да отворят, защото имаше по един единствен брой от вид в размера на сина ми. Изобщо нашият филиал (българосъветската дружба, София) винаги е с много малко бройки от промоционални нехранителни стоки, и ако не отидеш в тъмно, малко вероятно е да купиш желаното...

# 2 434
на раковски също беше лудница на спортните неща, направо се чудя защо. аз влязох за смядовската луканка, че се одобри у нас, и набърз се изнесох. ако има довечера мини пици ще взема.
мисля, че пак ще настане лека хистерия, дано мине бързо. все пак този път сме подготвени психически.

# 2 435
  • Варна
Оризът, така опакован с картинка  на клечки, за суши ли е или за сарми Thinking че нещо напоследък все не уцелвам от онзи ориз, с многото нишесте в него..... дето става стъклен като го запържиш и после кремообразен.
Доста неща харесах. Сиренто Бри с пълнежите отдавна не СЕМ виждала,  у нас се харесва. Също сушени домати, рибите също, октопод
Сирене с ЛИСТА от кестени..... някой пак е гледал в тавана като е правил превода JoyJoyJoy Интересно ми е как са натъпкали шумата вътре....

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 10:06 от BЕЩИЦА

# 2 436
PeacockLove хубав е ориза викаш, за нещо специално ли го ползваш?
Аз го имам още от миналото пускане пролетта, но понеже обичам кръглозърнестия и този все го подбутвам, та не съм го пробвала.

# 2 437
  • София
И аз минах за бебешки космонавт и хем нарочно ходя в отдалечен Лидл хем си беше лудница. Имаше цели семейства довели си децата да мерят дрехи.  Не видях някой да се запасява с храна, явно заради елипировката е била лудницата.

От другата седмица не видях нещо, което да ме грабне. Синът ми не знае още какво е Пес Патрул та ще има за другите деца.

# 2 438
  • в кукувиче гнездо
Аз пак ще ходя за чедър, видяло се е. Жалко, че вече няма от чедъра със сушените плодове. Дижонската горчица е много хубава, а и намалена сега. Друго кой знае какво не ме грабна.

# 2 439
  • На края на вселената!
В 8,20 ч в Овча купел имаше доста народ, няма разминаване с колички. Отидох за бебешки космонавт, имаше 2 бр различни десени от нашия размер до 80см. Взех 2 чифта ръкавички и шапка. На ски екипировката не можеше да се стигне.

# 2 440
  • София
Аз се чудя кога да пазарувам, уикенда сигурно ще е ад. Може би в събота в 7.00. Само трябва да проверя да не са променили работното време. Новите коридори от събота ли влизат в сила?

# 2 441
Да, от събота са новите часове.
Успях към 10 да ида в Младост 2 и шопинг тайфунът беше позатихнал, но след половин час пак се развихри и побързах да се изнеса.
Детски шапки за момчета нямаше никакви, но понеже ако има служител наблизо не ме е срам да питам, разбрах, че имало едни шапки, които изобщо не били пристигнали.
Едвам се добрах до ръкавици с един пръст, а пък якета за момчета в по-малката номерация бяха изцяло отнесени от вихрушката. Вече се замислям дали да не пазарувам повече от близкия квартален мини маркет, подобно нещо в условията на върлуващ вирус хич не искам повече да си причинявам.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 10:54 от fenyx

# 2 442
Цялата лудница беше за ски -екипировка. Много хора си тръгваха разочаровани , още в 9ч , заради липса на нещо ....а отстрани бяха струпани кашони и едно много мило момиче от персонала, постоянно ровеше и изкарваше неща по запитвания на клиенти. Момчешките неща, за по-големи бяха почти изчерпани обаче - шапки въобще не са получавали, термо-бельо, яке и ски панталон бяха останали само по няколко бройки ( за по-големинте) . Мисля най-много неща имаше от средния размер - 98-116.
Имаше си хора , като мен, които си позаредиха малко с картофи мрежички 5кг (2,39), тоалетна хартия Емека(да има Simple Smile)  , портокали мрежичка ( 4кг за 5,49) ,  олио 2л бутилка(4,69лв),КМ Верея оранжева -0,99ст;  луканка ,шунка и филе - по 3бр за 1,49 всяка Simple Smile Simple Smile   синьо сирене , сок портокал на оферта, брашно 650( 69ст), немско масло ( още си е на3,79), мини пици и чесън разбира се Simple Smile Simple Smile Simple Smile . Започнали са да напалят коледните вкусотии - календарите от 2,49 са на 1,99, нуга пънчета на 1,49 ( от 1,99) и други май имаше Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Взех и един сешоар (24,49 цена , 2000W с прибиращ се кабел Simple Smile  много съм щастлива , че имаше още )и една завеса за баня за 8,39.Доредих се и до суитшрт на големия и един шал/маска/шапка ..нещо си на малката ( не съм възхитена) .  Тук хвалехте кетчупа на Кания ( на 1,45 е в момента ) и сладкото от люти чушки - та взех да пробваме Simple Smile От лидл + офертите съм спестила скромните 3,72 , но за сметка на това ще плюскаме , все едно края на света идва.

# 2 443
Божкеее от сутринта лудница ...аз харесах някои неща, но ако се вредя не е проблем, че съм с малката и довечера баща й да ме смени ..Абе май събота ще ходя на късмет хаха ..иначе бургери даааа,кош непромокаем9.99 и от белите разделителни кутии... одеяло+възглавничка коледни❤️🥳 и нещо топличко и коледно за малката ААА блузите за момчета повече ми харесват хахах червена с еленче нищо -неутрално 😄😄

# 2 444
не знам какъв е тоя бой за ски екипировки, ще кажеш, че като паднат температурите парковете и планината се пълнят Wink а всички знаем, че не е така. сега като закибичат онлайн, та чак пролетта ще се събудят повечето. виж ако забранят витоша, тогава могат и да се размърдат.
ей, другата седмица риба ще трябва да се купува, че никулден иде.

Общи условия

Активация на акаунт