Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 443
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 585
  • London
Дайте снимка да я видя тая пейка, нещо ми е убягнала.

# 586
Не пейка, а люлка. И освен това я прави сам, докато другите си биеха лаф и пиеха по права пладня. За табелите каза, че Ваня ги “декорирала”.

# 587
Въобще не си спомням ни пейка, ни люлка, но кой е казал, че трябва да е естетически издържано. Може идеята да е била с цел удобство и повече места за сядене, а люлката може да е грозна, но пък ако е здрава ще се забавляват. Без ентусиазма му и толкова няма да има.

П.с. не съм за чичето, ама все пак си е извънреден труд и желание, трябва да се оцени, па Андрей к'во иска да прави. Той с тая аванта, няма право да се оплаква (но пък няма как да знам дали не вкарва и той пари в строежите).

# 588
  • София
Митко направи табелите, но каза жените да правят надписите, че не пише красиво.
А люлката наистина не е успешна, аз не знам как даже успя да я направи сам. Дано му помогнат и да се поправи, защото е готино да има люлка.

# 589
Е тя люлката си е за забавление, Андрей ако не я харесва, после да я махне. Не е  била в плана, че да й се търсят кусури в дизайна, доколкото помня.

# 590
  • London
То дори е хубаво всеки участник да си направи някаква мебел и да си я вземе после за спомен.....

# 591
До сега ви четох ми уникални сте та за Петър,ще кажа"Мъж по гръцката митология Simple Smile ,но като си легне си слага сивото под възглавницата "толкоз за мачото.Ваня в критичен период "Започната и недовършена" и търси,кой да я завтори Simple Smile..Надя ми е вече безлична за мен е вече прочетен вестник.Ратаите,ще се докажат за ратайството си,но има едно НО ,ако Ангел не го попикае по свой си просташки начин.Искам мъжки дуел!

# 592
То дори е хубаво всеки участник да си направи някаква мебел и да си я вземе после за спомен.....
Ваня е с едно хепи шкафче напред от другите 😀

# 593
Явно нямам вкус, но на мен табелите ми харесаха Flushed Люлката не я помня

# 594
А дано ангел да си е запазил фалоса дето подари на МИЛЕНА /много грозна постъпка/ и да си го вземе и винаги да го показва на изгорите си от село белким му се върже някоя румена мома Simple Smile

# 595
Ваня е с едно хепи шкафче напред от другите 😀
Аааа като го гледам онзи убавец прекрасен как се сърди може и да си го вземе шкафчето

# 596
Люлка, простете, грешката. Мисля, че е имал помощ Митко, споменаха още някого, но дизайна е бил негов Wink
Прави впечатление, че тази мъжка компания при пръв удобен случай предпочита да поседне на цигара, питие и клюки.
Андрей не вярвам да инвестира в строителство. Уговорката предполагам е Продукцията да си прави сезона на негова територия като осъществи мечтата му.

Прави сте, което не му хареса ще го махне или да си го взимат пишмат майсторите напускайки Фермата.Smiley

# 597
  • Sofia
Този пък за Аполон се мисли. Joy
Ама невежите не могат да видят божествения му ....  образ.

# 598
  • Тра-ла-ла
Аааа като го гледам онзи убавец прекрасен как се сърди може и да си го вземе шкафчето
Дай си ми шкафчето, на! си ти любовта Joy

# 599
  • Sunshine state
Оф, тия двамата са просто жалки.. От външния вид започвала, ами добре - в Данчо какво видя?! Close

Общи условия

Активация на акаунт