Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 487
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 90
не знам дали ще ми се смеете,но от мъжете Ангел също ми харесва....

# 91
Защо ли си мисля, че прочетох точно това, което каза Милена тук в темата за децата???

# 92
  • София
Милена е олицетворение на долен човек.

# 93
Нямам думи за нещата, които каза Милена... Абсолютно безмълвна...

# 94
Айде Пешо фермер, уж вице де

# 95
Ох, чета, чета, не мога да ви настигна.
Добре се представи Поли на дуела.
Милена пак не знае кога да млъкне. Иначе е права, че Надя е дълбоко нещастен човек, но много грозно го обоснова.
Добър избор на Поли за фермер, ама пусто. На шкафче и харесала ракийката. Пък аз се чудя откъде и иде таз енергия.

Пешко, Пешко, какъв мъж, като от учебник, пък да не гласува за Ванче. Тц-тц.

# 96
Ох, тая седмица ще е скучна.

# 97
  • Велико Търново
Колкото и разяснения да дадѐ сега за това, което каза, Милена постъпи отвратително и нищо не може да я оправдае! Наистина, както каза Надя - пропиля си втория шанс.

shokomen, и точно защото бяха долни тези неща, затова и болшинството тук застанахме срещу тях, както и затова впоследствие бяха модерирани.

# 98
Надя може и да е нещастена, Ангел също. То колко да си щастлив след такива преживявания. Те си знаят както каза Дая, те си знаят какво им е в душичките. Ама да им слагаш пръст в раната, да им го набиваш. Тя, Милена какъв човек е. Щастлив?

# 99
  • София
Милена обаче колко държи да си наложи мнението, постоянно след нещо казано от нея, ходи по петите на някой и се обяснява колко е права, независимо дали искат да я слушат.

# 100
Защо ли си мисля, че прочетох точно това, което каза Милена тук в темата за децата???

Значи ние тука може да си обсъждаме всякакви неща, но мисля, че никой не би се изправил срещу който и да е с такава случка в живота и да му каже нещо подобно - въпрос на елементарен усет и човечност. И няма значение, дали харесваш този човек или не го траеш.

Поведението на Милена е пример как за 5 минути може да се прецакаш сам. Нейното не е игра, а простотия. Ей, да дойде някоя такава да ми обясни, че иска да ми отвори очите, мисля че няма да повярва какво ще й се случи за секунди. И вече ме дразни как обикаля след всеки, за да му разяснява някакви неща, пълна досада, бих я изгонила.

# 101
Може ли първият дуалист да дръпне помощник фермера? На Ангел много му се ходи ратай, но не знам Калоян ли иска или Петър.

# 102
  • Sofia
Петър не гласува за Ванче, защото знае какво го чака. Satisfied

# 103
Милена е за освидетелстване!Да засегнеш родител за най болното и кошмарно нещо.. .. Хората са казали..."Бай бабо да не те среща мечка"

# 104
  • София
Може ли първият дуалист да дръпне помощник фермера? На Ангел много му се ходи ратай, но не знам Калоян ли иска или Петър.

Може.

Общи условия

Активация на акаунт