Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 674
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Веселка и Дарина за мен бяха най-натрапчиви, Надка и Анго имат да ги гонят.

# 211
  • Вестерос
ОООО другата ми колежка Дарина, как я забравих GrinningVery Happy:D Какви драми, какви скандали, мамма миа.

# 212
  • София
Туй се не забравя толкова лесно 😂

# 213
  • London
Ъъ.... Катрала, тоест за теб този тип истории не може да са реалност, а по "Хичкок"? Смисъл, в какъв имагинерен свят живееш, честно...
Оу напротив, но не му е там мястото да ревеш и разказваш пред камерите според мен.

# 214
  • при късмета
Дарина ми беше най-натрапчива и на мен. Как точно можеше да ѝ помогне фермата и каква ѝ беше каузата, така и не ми стана ясно. Да приемали хората различно ориентираните сексуално. Аз от цялата работа останах с впечатлението, че само тя не ги е приела

# 215
  • Варна/Амстердам
Аз пък се чудя защо след края на всеки епизод не излъчват промото за следващия? Или пък поне да ги качват в сайта по-бързо. Все още го няма.

# 216
Oт къде мога да видя кои зодии са участниците във фермата?

# 217
  • Варна/Амстердам
Фиона, за съжаление никъде. Тук успяхме да проучим зодиите на някои от участниците, така че заповядай:
Овен-Антония, Асен
Телец-Петър
Близнаци-Кустев, Данчо
Лъв-Даяна, Милена
Дева-Ваня
Стрелец-Дана
Козирог-Габи, Миро

Дана, ако случайно знаеш зодията на някого, би ли написала. Много благодаря! 🦋😇

# 218
Хороскоп ли ще им правите? Stuck Out Tongue Winking Eye

Voxxy, днес излъчиха промото веднага след епизода. И на мене ми харесва повече така. Simple Smile

# 219
  • София
Дадох му три на сезона, самото предаване ми харесва, но участниците са ужасни, най-лошият кастинг. От гледна точка на предаването, предпочитах уроците по история и въпросите след това, а не разказите на Ивайло Шопски, единствено ученето на хорА ми допада повече, но биха могли да показват повече краката т.е. да има едно хубава демонстрация и за зрителите.

Милена ми е най-непоносима и преди съм го писала, но ми е много противен начинът, по който разговаря с другите, силното говорене, менторският тон, желанието за налагане във всяка ситуация, демонстрацията, че тя знае всичко, а в същото време говори като някой с основно образование. Долен човек.

Данчо и Даяна, може ли такава ревност от Даяна, чак е нереално. А Данчо може ли да каже, че 69 му е любимо число и по други причини, всички се сетихме по какви и едната цифра да е дъщеря му?!

# 220
  • Варна/Амстердам
Така ли? 😅 Моя грешка значи. Понеже никога не го дават, пуснах на конкурентното предаване. 😅

# 221
Аз продължавам да мечтая за зрелищен дуел Надя/Милена! Smiling Imp
И ще отпразнувам с чаша мелнишко победата на Надя, чес'но. И така ке бѝде, язе много познавам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 222
  • London
Даяна се смути за 69....ще я учи Батко на това онова малката Къдрокоска. Но са влюбени, хлътнали, личи си....

Според мен Ваня няма да направи женски дуел, защото ще й изгърмят Даяна примерно с която би могла да се бори евентуално. Предполагам Милена е ратай, тъкмо да не им дудне....мъжа фермер сигурно Ангел и Ангел на дуел....би било интересно ратайство хаха и после дуел. Интересно ми е дали Ангел би викнал чичо Митко или Стоян или ще заложи на нещо по-достойно като конкуренция откъм сила....

# 223
Скрит текст:
Продължавам да смятам, че Милена е права за всичко казано.
Но има едни граници, които не бива да се прекрачват. И които тя прекрачи, не знам съзнателно или не, но навлезе в едни води, в които ще се удави, определено. Защото не може да плува, опитва се, но ѝ трябват още уроци, а и спасител в случая няма да дойде да я измъкне. Много грозно беше това с децата, дори и да е така, дори и да си го помислиш, затвори си устата, извърти го, замажи го, след съботната случка с Надя можеше да направи така, че поне малко симпатии да спечели. Да, ама не. Шило в торба не стои.
Е, ще види вратата за втори път. Няма манипулация на продукцията тук, тя си е виновна за ситуацията.
Да не говорим и как това докара и малко позитиви в кошницата на Надя, сега хората ще я съжаляват още повече заради загубата ѝ и заради Милена, която рови и бърка в раната.

Значи разказва Аполон Шуменски как е крадял портфейл в Германия, с такава гордост го разказва, Шкафче отворила уста в захлас, Калоян го гледа с обожание, и накрая за финал Иван - "ТолЕм е Петър, голЕм...". Щото нищо не разбирам. Откога това се възприема като геройство? Кражбата?

Случката с Боби отново беше преекспонирана. Обади се Милена и хоп - вече му стана криво за расизма.
То е ясно, че и той не я харесва. Кой ли я харесва всъщност....
Отело и Дездемона /нарочно не Жулиета/ вече писнаха на всички. То бива изкуствена драма и нагнетена интрига, ама тук нещата са не към влизане на годеницата, а към излизане и на тримата заедно, под ръчичка, да се оправят някъде кой кого и защо. Както искат да се оправят, ама тази история става по-банална от онази на Алек, Валерия и кмета на Стара Загора. Там поне делтапланеристи пускаха от небето транспаранти, тук какво - едни татуировки и една вечно намусена актриса.....

Еми, нормално да се изрепчи след всичките коментари на Милена от началото на сезона. На Йордан поне може да се засмееш, а пък нейните са просто жалки. Образцов фермер го направили, по-евтини цени му дали, лелеее, целия български народ може да се изяде от яд.
Това не бяха думи на Милена мисля.
Това са бисери на Милена от различни етапи на предаването. Петър ги събра в едно. Явно опита да я иронизира, но не му се получи особено.
Милена е ужасен човек. Ако трябва да я издържам във всекидневието си, ще се гръмна! Ти не искаш да я слушаш, чудиш се къде да и избягаш, тя те преследва да ти дъдне! Крива или права, никой не е длъжен да и слуша разсъжденията, при положение, че не иска. Няма никаква мярка и такт.

Капакът на епизода беше съвсем спокойното признание на Петър за кражбите. Ми той даже не съжалява човека и не го намира за нещо ненормално! Бямам думи просто! Ми това си е престъпление! Отделно е супер долно!

# 224
  • Другата България
А, ясно.
Сега схванах.
Някои моменти съм пропуснала явно.
Благодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт