Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 546
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 195
  • London
А Петър стори ли ми се или се похвали, че пробвал да краде от магазин? Той много голям мухъл ще излезе, ако правилно съм го разбрала.....

# 196
  • София
Милена е ужасно злопаметна и отмъстителна. Няма как да прости на Надя и на Ангел отношението им към нея преди да отпадне от играта. Решила е да ги уязви така, както те уязвиха нея, да ги заболи. Колко лош човек трябва да си, за да си навреш ръката до лактите в раната на хора, загубили дете ?!? Естествено, че загубата и болката са белязали тези родители за цял живот. Но не е задължително да ги направи нещастни и зли завинаги – каквито се опитва да изкара Надя и Ангел. Да не дава Бог никому да загуби дете! Пали свещ, Миленке, и се моли и теб да не те стига.
И как пък реши с нейното куцо чувство за хумор ОТНОВО да се „шегува” с Боби за това, че е циганин? 4-5 пъти са показвали на зрителите сцена, в която някой бъзика Боби на тази тема, и 3 от тях шегаджията е била Милена. И го прави тъпо, грубо, недодялано. Тази жена изобщо знае ли как изглеждат забавните шеги?
И какво ходи като дърта свекърва подир фермерите да се дообяснява какво била искала да каже? Какво иска? Да каже някой, че е права?
Да я вади някой на арената, да я побеждава и да се маха пак. Не е силна. Жанета за малко не я победи на втория дуел – на играта с варелите. Отровна, лоша жена.

Петър разказа случката с кражбата, за да покаже, че и българите крадат. И да свали напрежението у Боби - защото не само циганите са крадливи. Така можа – така реагира в тази ситуация. Не беше най-умно от негова страна, ама Боби се успокои.
Иначе – Боби беше прав за това, което каза. И го каза много умерено. Не се е опитвал да вади дивиденти от СиХансХата тема. По най-деликатния начин им каза, че не му е приятно да го подиграват за произхода му. И да – ако той не беше казал на всички, че е циганин, нямаше да му проличи. Най-много на някой дуел видът на роднините и приятелите му да го издаде.

Даяна има много, много да страда с тази ревност. Докато разпитваше Йордан за татуировките – как се навеждаше под леглото да му гледа физиономията….. И как изревнува от няколко разменени реплики между него и хореографката…… Нейните мъже изобщо ли нямат право да поглеждат друга жена? Вече започвам да си мисля, че май никой не й е изневерявал в предишните й връзки – обаче пък нейното въображение какви неща е рисувало…….

Петър си ляга в голямото  фермерско легло. Не на малкото до прозореца. 😊 Тази вечер много се забавлявах с него и Ваня. Ванчето се усеща, че той се бъзика с нея, знае, че не е влюбен, то и на нея вече и поотмина като че ли. Но се шегуват един с друг - да минава времето.

# 197
Той направо си е откраднал. Пробвал и втори път, ама го хванали.

# 198
  • London
Не казах, Надка е Айнщайн, казах, че от Милена е по-умна. За сега нейните планове са повече изпълнени от тези на Милена. Преценява по-точно причина-следствие, поотделно с различните играчи и като цяло картинката.
Катрала, защо смяташ, че тя трябва да има твоите критерии за умен човек? Професиите, които ти смяташ за престижни и за които ти трябва ум? Позицията в обществото и семейния ѝ живот също може да се различават от твоите идеали, но за нея да са точно това, което е искала да постигне. Смяташ, че ако някой има различни от твоите идеали и цели е глупав ли?
По-умно играе играта..., но ти не поясни, че имаш предвид това и заради това ми стана странно с какво пък в реалния живот Надя е по-умна. Умно играят хората, които много искат да вземат парите.....по-задоволените навън, които са вътре искат, но не на цената на трупове. Надя и през тях ще мине за едни 50 000 евро.

Ама като не искат такива като Милена да мрънкат за какво си разказват какво загубили, кой ги бил навън.....и тн. Надя специално е сбъркала Фермата с Лична Драма. Още не сме ги видели повечето на дуели само са разкази и сополи.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 00:03 от La Catrala

# 199
  • София
Милена обича да провокира, но истината е, че тя се гаври, защото е усетила, че някои си разказват драмите за загубени деца, други за етнос и тн с цел зрителя да е съпричастен и тн.

И това прави "гаврата" ок? Или прави по-малко реално случилото се в живота на тея хора? Надя не ми е любимка, но определено не смятам, че тиражира трагедията си за дивиденти в играта.

# 200
На мене ми хареса сладката хореографка как разпозна откъде е Даню по диалекта, че тя била от Севлиево. Simple Smile
А той толкоз мьеко говори, не че не му свикнах вечИ дье, ама Дая не се ли дразни на туй мякане, бе. Joy
Той по-мьекичко и от Яни от Козлец говори Даню.

За другите неща някак ми е гадно да говоря... Мръсно, много мръсно си връща Милена, наистина ли очакваше някой да я подкрепи в тази гадост, която успя да направи....

А образован и интелигентен не да припокриващи се понятия. Та изобщо не е задължително един адвокат да е по-интелигентен от един пчелар или шофьор.

# 201
  • София
Ако някой във фермата е готов да минава през трупове за едни 50 000 евро - това не е Надя. Милена е. Днес се видя, че не се свени пред нищо.

А хореографката от Севлиево просто знае, че Йордан е от Габрово. Все пак - по времето, когато тя влезе, предаването вече се е излъчвало и тя е можела да види кои са участниците.

# 202
  • Вестерос
Гледах днес...  гласувах с 3 в анкетата, даже 2,50 мисля, но си казах, айде три, от мен да мине.

Потресаващи личности са събрали. Flushed

Ванчето-фермер Scream Само и само защото Данчо не се слага на 100% към някой лагер.

Чичо ви Митко "Ванчето е от моя лагер"... майкоууу, със Стоян са ми точно както ги описа Данчо, че чакат главните да гласуват и айде. Бобито и той ми е малко такъв. Кустев заляза и той. Почна пак да ме дразни с тъпи изказвания.

Надя вече не се понася.

Милена каза верни неща до един момент, ама трябваше да спре. Прекали. Няма цедка тази жена. И най ме дразни, че ходи като цветарка и разнася и мели на всеки един, с всеки се обяснява. Честно, почва да ме е срам, че имам такива колеги. Искаше ми се да съм там и да ѝ кажа да спре, да замълчи, излага се. UnamusedRolling EyesRolling Eyes С Надя са ми еднакви.

Даяна прекалява и тя, с Данчо ми беше неудобно да ги гледам. На него вече не му пука особено.

Ваня и Петър дали не стигнаха трета база под завивките ThinkingUnamused Грозно е голяма жена така да се излага и то точно с този противняк.

Ратаи за мен ще са Милена и Данчо. Мъжки дуел. Джепето ще я навие Шкафчето за такъв дуел.

# 203
  • London
Тя Милена прави само така, че да я нагонят бързо, нищо повече. Финал сложно ще види.

А за какво си разказват личните драми като не с някаква цел? Хората играят и казват някакви неща за дебел съм, тъп съм и тн. Да запълнят с нещо играта и на теб ти идва на акъл точно това? Ей така просто......хайде бе. Чиста Веселка с 20 години по-голяма. И онази беше с разказите цял сезон за мъчен живот. Не ме кефят хора, които парадират ама на мен ми се случи това, това и това.....и все някакви разкази по Хичкок.

И на мен ми се стори, че тоя Петър си я мина Ванчето....поне това загатнаха.

Даяна май е патологична ревнивка. Сладки са ми с Данчо, посмях се с гърба му и картата 69 хахахха.

# 204
  • при късмета
Не казах, Надка е Айнщайн, казах, че от Милена е по-умна. За сега нейните планове са повече изпълнени от тези на Милена. Преценява по-точно причина-следствие, поотделно с различните играчи и като цяло картинката.
Катрала, защо смяташ, че тя трябва да има твоите критерии за умен човек? Професиите, които ти смяташ за престижни и за които ти трябва ум? Позицията в обществото и семейния ѝ живот също може да се различават от твоите идеали, но за нея да са точно това, което е искала да постигне. Смяташ, че ако някой има различни от твоите идеали и цели е глупав ли?
По-умно играе играта..., но ти не поясни, че имаш предвид това и заради това ми стана странно с какво пък в реалния живот Надя е по-умна. Умно играят хората, които много искат да вземат парите.....по-задоволените навън, които са вътре искат, но не на цената на трупове. Надя и през тях ще мине за едни 50 000 евро.

Ама като не искат такива като Милена да мрънкат за какво си разказват какво загубили, кой ги бил навън.....и тн. Надя специално е сбъркала Фермата с Лична Драма. Още не сме ги видели повечето на дуели само са разкази и сополи.
Нито ти, нито аз можем да знаем какъв е реалния им живот. А и това да обсъждахме, пак да питам, защо смяташ, че Надка не е постигнала това, което иска, а не което трябва по твоите критерии. Разбира се, че обсъждаме играта. А както е видно и Милена ще минава през трупове и го прави от самото начало. И не знам как ѝ се връзваш на фарса, че е режисура. Изобщо не е режисирана Милена, колкото режисират другите, толкова и нея. Такава си е, а с поста ѝ, че била режисирана, още тогава го казах, иска само да замаже резила си. И миналия път и сега, сам самичка се орезилява и нито продукцията, нито друг участник има пръст в това. Може да се гордее, че го е постигнала сама и да си мисли, че е умна. И другите да я мислят за такава, то с друго няма с какво
Ваня и Петър дали не стигнаха трета база под завивките ThinkingUnamused Грозно е голяма жена така да се излага и то точно с този противняк.
Днес на епизода коментирам с мъжа ми какъв инфантил е Ваня. Казах, че и 15 годишните се държат по-достойно с момчетата и той само каза "ама 15 годишните не гонят последния влак"

# 205
  • Вестерос
Съгласна съм. И на мен Надя ми е леко тип Веселка. Очаквам да почне да реве по-често.

Така е , ма ко, ама последен влак във фермата, някак не мисля, че се гони. Вярно, че Петър не е крокозъбел, явно има и финанси, ама пак ми е блякс на мен. Далеч съм от мисълта той да ѝ пристане  Grinning

# 206
  • София
Ми знам ли, може хората, преживели такива загуби, да искат да споделят, да разкажат, да им олекне. Не знам какво е и не съдя. Милена как сподели на Асен за трудностите, през които преминала със сина си? А Надя не съм я чувала друг път да го споменава.

# 207
  • София
Ъъ.... Катрала, тоест за теб този тип истории не може да са реалност, а по "Хичкок"? Смисъл, в какъв имагинерен свят живееш, честно...

# 208
Честно казано, на фона на Милена вече никой не може да ме подразни коой-знае колко.
Тези лични трагедии, казах и преди, се използват от участниците Не за първи път, и в предишни сезони е имало такива, много натрапчиво беше при Калоян от трети сезон.
Но това не оневинява Милена по никакъв начин.

# 209
  • Вестерос
На мен най-натрапчиво беше на Митко от 1-ви сезон.

Общи условия

Активация на акаунт