Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 615
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 315
Много ясно, че хората, гледащи животни, няма да реват за всяка умряла кокошка, щото това значи до един да са изкукуригали от мъка.
Ма Ко, не се хващай за думата, а опитай да вникнеш в написаното, преди да бързаш да го засечеш/поправиш.
Или поне опитай да приемеш чуждата гледна точка, без задължително да налагаш своята. Ако можеш, де.

# 316
Всеки си има своите болки, загуби и тежести, не е само Надя. Уважавам хора, които не акцентират върху това в комуникацията си с околните. А тя още от визитката бам... Бях с алкохолик, той ме тормозете с години. Вие ако участвате какво бихте казали във визитките си, интересно ми е, защото аз например не бих пляснала подобно нещо и да е факт примерно.

Четох, четох за това, но не се стърпях.
Не си мислете, че във всяко едно реалити участниците си пишат визитките.
Аз също бях порицана за това, че във визитката съм споменала баща си.
Когато влизате в реалити на кастингите се разкривате на 100% и, ако не на 100 то на почти толкова.
Целта е да се разбере кой какъв човек е и какво е преживял.

Относно това, че си споделяме болките вътре не е, защото печелим дивиденти, а защото прекарваме 24ч. заедно. Във външния свят дори прекарваме по-малко часове с близките си, защото ходим на работа. Когато си изолиран тези хора ти стават като семейство.
Игрите, които виждате са направени с цел участниците да се опознаят и да разберат с кого всъщност живеят.
Наистина не печелим позитиви, когато споделяме за трудния или лесния си живот.

# 317
Дя не ревнувашв ли и преди Данчо? Имам усещане за дежа вю.

# 318
Някой с две-три думи би ли написал каква е била драмата на Калоян - Балан от трети сезон. Аз го открих преди година-две и се забавлявам на "скечовете" му, късно разбрах, че е бил участник във Фермата, че и до финал е стигнал.

# 319
  • London
Дана какво значи, че на кастинга се разкриваш на 100%, нима не можеш да покажеш само това, което искаш? Всичко зависи от теб какво ще споделиш там, разбира се подозирам, че всеки гледа да каже всичко най-цветно, защото иначе няма да влезе във формата, въпрос на приоритети. Ти си знаеш защо си споменала баща си.....  с нищо реално не ти помогна това откровение, сама видя, че напред се стига минавайки дуелите, ако човек там не се справя всичко друго е иревалентно което ще каже.  Иначе аз по принцип съм си мнителна и ако съм вътре с ясната идея, че това е първо състезание, а не детски лагер ще виждам във всяко откровение нещо задкулисно, особено при факта, че по време на него се е облещила камера хихи с ясната идея, че ще се излъчи. Всичко е игра на нерви и хитрини за един финал и едни 100 000 лева, който не го съзнава бързо изгаря. Не го вярвам това с големите приятелства и тн..... възможно, но след финала евентуално.

Ми беше отгледан от баба си и дядо си, не помня изоставен ли беше от родителите си или бяха починали, но май беше първото. Проблема беше, че нон стоп цитираше възрожденци, говореше леко в стил Калоян, нон стоп ревеше за баба и дядо..... и така до финал където май нямаше кьорав фермер ( а и Валерия май ) дето не се представи по-добре от него. В крайна сметка по струната на съжалението народа гласува най-много за младежа, имаше няколко процента повече от Яни, но Яни си би в игрите вътре и така спечели.

# 320
Някой с две-три думи би ли написал каква е била драмата на Калоян - Балан от трети сезон. Аз го открих преди година-две и се забавлявам на "скечовете" му, късно разбрах, че е бил участник във Фермата, че и до финал е стигнал.
Мисля, пе беше сирак или полу сирак.
Отгледан от баба си и дядо си.
На мен ми беше много симпатичен. И е. Нали е инфлуенсър и танцьор сега?

А на Надка каква и е професията?
Какво е учила имам предвид.
Защото и за познавам един пчелар, но  завърши енергетика.
Сега пчеларството казва, че му носи основен доход предимно заради субсидии и износ. Но има и
участия в компании свързани с това, което е учил.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 15:39 от Билян@

# 321
  • София
Сирак е, гледали са го като, малък баба му и дядо му и все говореше за тях колко ги обича и колко скромни и бедно живеят. Всичко, което правеше, казваше, че го прави, за да са горди с него. Развакзваше и в училище как не е имал пари, бил е на пансион.

Аз обаче му вярвах и го харесвах и в други предавания, в които съм го гледала се държи по един и същи начин. Не е конфликтен. Обвиняваха го, че го прави за пред публиката и че се измъква от дуели. Не беше ходил на дуел, защото печели имунитет със знания по, история.

# 322
  • London
Абе имаше и имунитет май от който в ключов момент не се отказа. Имаше момент сигурна съм в който имаше шанс да се дуелира и нещо хлъзгаво се плъзна към финал без да мине арената. Не напразно после промениха правилата..... мъжа ми от онази ферма повече не го гледа това предаване и сега като ме види да гледам все споменава този дето бил на финал без дуел, нагласени работи били и тн.

# 323
Калоян е загубил баща си като дете. Постоянно говореше за него, че и С него, носеше снимката му постоянно и дори се молеше с нея в параклиса, който си построиха.
Мъчно ми е за момчето, но точно с това успя да спечели толкова симпатии и вот, разбира се
Иначе, да, добро и симпатично момче.

# 324
  • Варна
Дана какво значи, че на кастинга се разкриваш на 100%, нима не можеш да покажеш само това, което искаш? Всичко зависи от теб какво ще споделиш там, разбира се подозирам, че всеки гледа да каже всичко най-цветно, защото иначе няма да влезе във формата, въпрос на приоритети. Ти си знаеш защо си споменала баща си.....  с нищо реално не ти помогна това откровение, сама видя, че напред се стига минавайки дуелите, ако човек там не се справя всичко друго е иревалентно което ще каже.  Иначе аз по принцип съм си мнителна и ако съм вътре с ясната идея, че това е първо състезание, а не детски лагер ще виждам във всяко откровение нещо задкулисно, особено при факта, че по време на него се е облещила камера хихи с ясната идея, че ще се излъчи. Всичко е игра на нерви и хитрини за един финал и едни 100 000 лева, който не го съзнава бързо изгаря. Не го вярвам това с големите приятелства и тн..... възможно, но след финала евентуално.
Не съм Дана, но мисля, че ако се явяваш на кастинг пред психолог все ще те хванат че криеш нещо. МОже и да не им е важно дали криеш или не, но със сигурност им е важно да има нещо пикантно около теб.
Иначе просто няма да те изберат.
Аз даже подозирам, че повечето хора по кастингите преувеличават за да бъдат избрани.

# 325
Вече със сигурност нямам пристрастие към нито една от жените, които останаха в играта. В отделни ситуации ми харесва някоя как реагира, но после бързо ми пада в очите. От мъжете Данчо поначало ми е антипатичен, а от изтипосването на бившата си съпруга нататък направо не искам да му слушам глупостите. След речта на Андрей за играта на мъжете и как сами си прецакват зрителския вот на финала май само Стоян забелязах да е гузен, а Калоян&Петър и т.н.съвсем не показаха да си забелязват грешките. Продължавам да съм против показване на годеници в предаването, било с цел реклама, сеир или други мотиви и от продукцията, и от трети лица, които не са в играта.

# 326

Аз не виждам Ангел или Надя да са огорчени, нещастни, злобни и каквито там ги обвини Милена. Виждам хора в мир със себе си. И не всички държат да са екстроверти и обградени/работещи с хора за да се чувстват щастливи.
Ачо бил козирог, подозирам и Надя че е.Smiley
аз съмSmile

И аз съм, ама мисля, че Надка може да е скорпион.

# 327
Дана какво значи, че на кастинга се разкриваш на 100%, нима не можеш да покажеш само това, което искаш? Всичко зависи от теб какво ще споделиш там, разбира се подозирам, че всеки гледа да каже всичко най-цветно, защото иначе няма да влезе във формата, въпрос на приоритети. Ти си знаеш защо си споменала баща си.....  с нищо реално не ти помогна това откровение, сама видя, че напред се стига минавайки дуелите, ако човек там не се справя всичко друго е иревалентно което ще каже.  Иначе аз по принцип съм си мнителна и ако съм вътре с ясната идея, че това е първо състезание, а не детски лагер ще виждам във всяко откровение нещо задкулисно, особено при факта, че по време на него се е облещила камера хихи с ясната идея, че ще се излъчи. Всичко е игра на нерви и хитрини за един финал и едни 100 000 лева, който не го съзнава бързо изгаря. Не го вярвам това с големите приятелства и тн..... възможно, но след финала евентуално.

Ми беше отгледан от баба си и дядо си, не помня изоставен ли беше от родителите си или бяха починали, но май беше първото. Проблема беше, че нон стоп цитираше възрожденци, говореше леко в стил Калоян, нон стоп ревеше за баба и дядо..... и така до финал където май нямаше кьорав фермер ( а и Валерия май ) дето не се представи по-добре от него. В крайна сметка по струната на съжалението народа гласува най-много за младежа, имаше няколко процента повече от Яни, но Яни си би в игрите вътре и така спечели.

Никой не отива на кастинг и не "изплясва" болката си. Има си психолози, игри и т.н. и да не заявиш болката си сами ще разберат какво ти е липсвало в детството, живота и т.н и после сам ще си кажеш всичко.
Но не може да ми казвате, че едва ли не с моето изказване за баща ми съм целяла нещо. Напълно наясно съм, че се печели с дуели и не мисля, че съм смятала друго!! Видя  се, че никой освен Надя не знаеше и го е имало само във визитката.
Това е предаване и, ако визитките са от сорта на: Здравейте, аз съм Пешо. Искам са вляза, защото ми е готино.
То няма да грабнат зрителите дали с омраза или симпатия.
И пак казвам, не винете нас за визитките.

Аз и вътре го казах и след предаването, мъчно Е, че, когато хората са откровени срещат мнителност. В днешно време това да си прикрит ти носи позитиви, а да си открит човек, който иска да се разкрие е смятан за лош или, че има нещо нередно.
И за жалост не е само във Фермата!

# 328
Дана, кой е твоят фаворит за победител?

# 329
  • Sofia
При Надя има и друго. Преживяла е ужасна загуба. И явно не е имала никаква подкрепа. И не само това, ами е била обвинена че е и виновна. Може би това и е повтаряне доста пъти. Де факто била е сама с огромна мъка и с агресор до себе си, който я тормозил и за това. Насаждал и е вина, огромна вина
Даже е много добре на фона на изживяното

Донакъде съм съгласна, но дали има доказатества за алкохолизма на съпруга, дори и за някакъв евродепутат уж се писа че и е бил съпруг..последно Надя дали казва истината и колко мъже е сменила? По-скоро изглежда както казаха избягала на села, макар че едва ли е от Варна точно, от някое село до Варна може и да е дошла като и наблюдавам манталитета.

Общи условия

Активация на акаунт