Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 522
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 330
При Надя има и друго. Преживяла е ужасна загуба. И явно не е имала никаква подкрепа. И не само това, ами е била обвинена че е и виновна. Може би това и е повтаряне доста пъти. Де факто била е сама с огромна мъка и с агресор до себе си, който я тормозил и за това. Насаждал и е вина, огромна вина
Даже е много добре на фона на изживяното

Донакъде съм съгласна, но дали има доказатества за алкохолизма на съпруга, дори и за някакъв евродепутат уж се писа че и е бил съпруг..последно Надя дали казва истината и колко мъже е сменила? По-скоро изглежда както казаха избягала на села, макар че едва ли е от Варна точно, от някое село до Варна може и да е дошла като и наблюдавам манталитета.
Е сега, доказателства. Това никой не може да каже. Тя не каза че е бил евродепутат, а че си е дошел от Европарламента. Може да е бил там по съвсем друга причина.

# 331
И във визитката на Веселка имаше в прав текст, че бащата на първото й дете я е биел. После в интервютата съвсем друго каза. Дали е била нейна идеята, или на продукцията - факт е, че тя го казва съвсем  буквално във визитката, а след като спечели, се отметна. Затова сега съм с едно на ум за бивши съпруги/съпрузи/годеници. А, да! И на Марго оплакванията от покойна майка и от съпруга също не ми бяха оправдание за поведението в играта. Сега по същия начин - едни твърдения. Конкретно от Надя помня, че тя е държала срещу бившия си нож, но се е въздържала (вероятно за самозащита искаше да каже).

# 332
  • London
Дана и ти беше мнителна вътре.

# 333
Дана да ме простиш,но всичките ти постове са или наивни или оправдателни.....няма сила ,която да те накара да споделиш нещо лично ей така освен с бой или да ти обещаят облага.......тези номера пред фермерите...
--------------
Чета разнищили сте темата за Боби циганина..ми щом се обижда да му викаме Боби рома Simple Smile...за Надя вече е стигнала дъното според мен-не ми харесват жени,които със свити устни,поглед на сврака и всеки момент да те завре в кучи задник/това е Надя за мен/Не ми харесва и не ме грабна с нищо..не е смела жена ,а е скрита в миналото си и дори не иска да излезе,но аз пак не и вярвам ..много ми е лицемерна и двулична.....
--------------
Милена-е участник силен,но тъпоъгълниците не я разбират и всички ,като овце я игнорираха..един казал "А" и стадото приглася....Определено таз годишната ферма е под всякаква критика..нямам участник който да ме е грабнал и ми е все тая кой,ще е на финал или финалист...за мен са всичките един отбор  некадърници и неуки!

# 334
  • при късмета

Милена-е участник силен,но тъпоъгълниците не я разбират и всички ,като овце я игнорираха..един казал "А" и стадото приглася....Определено таз годишната ферма е под всякаква критика..нямам участник който да ме е грабнал и ми е все тая кой,ще е на финал или финалист...за мен са всичките един отбор  некадърници и неуки!
Само, че вчера Милена каза "А"то, не беше насочено с/у нея. Искаш да кажеш, че довода ѝ за починалите деца беше на място и пак другите са виновни, че са реагирали негативно ли? И изобщо не ти минава идеята, че всеки за себе си реагира на думите ѝ, без влияние от другите?

# 335
Дана да ме простиш,но всичките ти постове са или наивни или оправдателни.....няма сила ,която да те накара да споделиш нещо лично ей така освен с бой или да ти обещаят облага.......тези номера пред фермерите...
--------------
Чета разнищили сте темата за Боби циганина..ми щом се обижда да му викаме Боби рома Simple Smile...за Надя вече е стигнала дъното според мен-не ми харесват жени,които със свити устни,поглед на сврака и всеки момент да те завре в кучи задник/това е Надя за мен/Не ми харесва и не ме грабна с нищо..не е смела жена ,а е скрита в миналото си и дори не иска да излезе,но аз пак не и вярвам ..много ми е лицемерна и двулична.....
--------------

Нещо ме бъркате с някого, аз номера не правя!

Така, че изказвания от типа:" Тези номера  пред фермерите" ми идват прекалено груби.

Отделно как определяте някакви хора за "неуки" и "некадърници" след като първо, че не ги познавате и второ не съм видяла да излъчват, че всички вътре са неуки?

А след изказването ви за Милена ми е ясно какво поведение толерирате.
Първо никой не се е водил по някого там за Милена и второ тя се държа с всички така сякаш са под нивото и и вкарваше ехидната усмивка във всеки разговор.

И в заключение при положение, че не сте била там няма как да знаете дали публикациите ми са наивни, нали така Wink?

И ще ви помоля да не бъдем груби, благодаря!

# 336
  • София
Очаквам ратаи Милена и Ангел и двамата по лични причини. Ако избере Милена, Даяна е единствената, която си говори с нея, не знам дали би я викнала, ама срещу Мария и Надя няма шанс.
Дано дуелът е мъжки, малко за разнообразие.

# 337
Опитах се да го гледам вчера вечерта и днес, за да дам шанс на това предаване, но не можах да изтърпява смукането и преглъщането на цигари през цялото време. Сетих се защо спрях да гледам биг брадър. Знам че тук сте фенове просто се учудвам, не видях живот във ферма или нещо свързано с родолюбие, както се рекламира предаването, ако да кажем игнорирам пушенето...

# 338
Опитах се да го гледам вчера вечерта и днес, за да дам шанс на това предаване, но не можах да изтърпява смукането и преглъщането на цигари през цялото време. Сетих се защо спрях да гледам биг брадър. Знам че тук сте фенове просто се учудвам, не видях живот във ферма или нещо свързано с родолюбие, както се рекламира предаването, ако да кажем игнорирам пушенето...
ох,ти ме подсети за Вип Брадър където Ернестина си дръпваше от цигарата и хапваше супа Grinning

# 339
  • Варна
Милена никой няма да я хареса, защото казва истината в очите.
Директните и откровени хора в реалния свят ги наричат грубияни.
Петър първо да погледне себе си и тогава да обижда Боби.

# 340
А след изказването ви за Милена ми е ясно какво поведение толерирате.
Първо никой не се е водил по някого там за Милена и второ тя се държа с всички така сякаш са под нивото и и вкарваше ехидната усмивка във всеки разговор.

Дана , ако си изобщо ти . можеш ли да ми посочиш с какво именно теб обиди Милена , или какво конкретно те накара да се чувстваш под нивото и . А за усмивката във всеки разговор, не можеш ли да приемеш,че на теб ти се струва ехидна и това си е твое субективно мнение, което може и да не е вярно

# 341
  • при късмета
Много харесвах Балан и според мен на финала си заслужи вота и то не с драматичната си история. И това, че не беше на дуел изобщо не ми е повлияло на това дали го харесвам или не. Научи много във фермата, разбираше се с почти всички, само изключения завиждащи за успеха му сред останалите изтъкваха като аргумент, че е заради историята му, знаеше много по история и печелеше имунитет след имунитет и се държеше много възпитано и толерантно за млад човек. Искам младите хора да са такъв пример, а не като Тоца примерно. Като ѝ гледам държанието сега, си представям какво е било около двайстата ѝ годишнина и не искам да го виждам. Предпочитам примера на Калоян, вместо на половината мозък да е правилото, а тя изключението.
Милена никой няма да я хареса, защото казва истината в очите.
Директните и откровени хора в реалния свят ги наричат грубияни.
Петър първо да погледне себе си и тогава да обижда Боби.
Наричат някого грубиян, не защото казва истината, а защото е груб в държанието си. Хора казващи истината нямат нужда от аргументи целящи да уязвят или изсмукани от пръстите, нямащи нищо общо с темата по която уж казва истината. Нали истината казват, за какво са им тези похвати, като тя е на тяхна страна? Има и интелигентен начин да кажеш истината, вкараш ли собствените си емоции вместо само факти, олекваш, а истината продължава да е каквато си е

# 342
  • Варна
Сега пък и интелигентен начин, истината, както и да я кажеш боли, това е.

# 343
  • София
А защо не ни дават другите кученца,аз само заради тях оцених сезона със среден 3,иначе пишех двойка.

# 344
Истината боли, факт. Но не забравяйте, че истината на всеки е различна...

Общи условия

Активация на акаунт