Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 502
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 390
Какъв имунитет с исторически въпроси е печелил Калоян в трети сезон? Joy
В трети сезон в  историческите игри се състезаваха на отбори и печелеха награди, не имунитет. Първо им пускаха исторически урок, после отговаряха на въпроси от него.
От Станислав никой не можа да се добере до имунитет тогава, такива са сега битките за имунитетит от дуел.
От симпатия към участник някои са способни да си измислят несъществуващи неща.
Кой Станислав? Този от самоковско ли?който правеше красиви дървени мебели

# 391
  • София
Милена никой няма да я хареса, защото казва истината в очите.
Директните и откровени хора в реалния свят ги наричат грубияни.
Петър първо да погледне себе си и тогава да обижда Боби.
Милена провокира и то доста умело с цел да се фука, както сама по-рано каза, това било най-важното качество на човека. Е да, ама ако в живота номера и минава, защото е на висока длъжност или защото разполага с пари, във фермата тежестта и е точно толкова, колкото и на всеки друг. Истината казвала, ама само ако е насочена да разстрои някой друг, иначе ако става дума за нея и не е удобна истината си я изопачава както си иска. Има разлика между директен и откровен и подмолен маниполатор. Милена е второто и дори ми е странно, че някой изобщо и се връзва на съшите с бели конци простотии и провокации. Какъв и беше всъщност проблема на Милена - не искаше да стои при кучетата по време на дуела. Значи нямаше проблем другите да се редуват и да стоят там, но за Милена беше голям проблем. Толкова голям проблем, че да изтъкнеш че двама души са нещастни, защото децата им са починали? Ами то това се подразбира от самия факт, че имат такава съдба. Едно е да знаеш, че това е най-голямата трагедия за един родител, друго е да видиш как го преживяват хората и как времето не лекува, а най-малкото нещо навява спомена и скръбта се връща с пълна сила. Милена ми беше станала противна още при предишния си престой, но реших да и дам шанс - уви в момента в който си спечели мястото започна със същото поведение.
А за Петър е крайно неуместно изказването, защото за разлика от Милена, която уязви Боби, Петър остана и се опита да разведри обстановката и дори му се получи, но понеже го направи по интелигентен начин, без да се самоизтъкне, че видиш ли той взел инициативата да тушира напрежението, всички се хванаха с него. Дали наистина е крал от магазин, аз не бих се обзаложил че е истина, нито бих го изключил като такава, но е факт че историята разведри Боби и пказа идеята,че във всяко стадо има и мърша.

# 392
Cardu, да, същият.
Ма Ко, спри се, буксуваш. В кой сезон е било това, което твърдиш? Чакам да ми отговориш.
Смешно е да си изсмукваш нещо от пръстите, да.

# 393
Аха, Ма Ко, и затова си измисли някак, че Калоян е печелил имунитет след имунитет, та да си защитиш тезата колко много е заслужавал да е финалист. Ми, добре. В този сезон (за първи път, мисля) има битка за имунитет И от ратайство, отделно И за имунитет от дуел, защото за първа година можеше (досега) на дуел да ходи Не само ратай.
Та, да, измисляш си несъществуващи неща. Но, не ми пречи, смешно е просто.
За първи път е само това, че може да е дуелист не този, който е ратай. Иначе във всички сезони винаги е имало игри за имунитет от ратайство И отделно имунитет от дуел. Само игрите са били различни и е имало сезони, в които историческите въпроси след видеото е игра за имунитет. Стана смешно, наистина

Малко да припомня случката, Калоян спечели имунитет накрая и не се отказа, НО преди Края Станислав беше фермер ако не се лъжа, с което можеше да викне Калоян на дуел, Калоян пожела даже викаше и тропаше на масата и познайте - не го избраха. А хем Станислав го упрекваше, че не е бил на дуел.

Та пак казвам тая Мария нищо няма да направи на дуелите според мен. Милена има хладнокръвие, а Мария - слаба психика. Искам един такъв дуел да видим кой ще спечели. Дана много яко, че четеш тука и се включваш. Би ли казала кой най-малко искаш да спечели от мъжете и жените като изключим очевидното - Милена/Стоян? Grinning

Данчо и Даяна Simple Smile.

# 394
  • Варна
Зверче, ние едно и също предаване ли гледаме?
Милена е била при кученцата и беше ред на принцовете и принцесите, ама щото оная злоба Надя тропна с крак и всичко трябва да сведе глава, няма как да стане. Милена и това й каза, защо се е скрила при пчелите, щото няма нормален човек, който да й изпълнява заповедите, все едно е в казармата. Съветвам те да си върнеш епизода и да гледаш внимателно.

# 395
  • при късмета
Cardu, да, същият.
Ма Ко, спри се, буксуваш. В кой сезон е било това, което твърдиш? Чакам да ми отговориш.
Смешно е да си изсмукваш нещо от пръстите, да.
Като ти ми отговориш в кой сезон не е имало имунитет от ратайство и имунитет от дуел или сезон в който е имало само единия

# 396
  • София
Уф, аз докато не е късно си променям някои първоначални прогнози. Ангел/Милена + женски дуел ги сменям на Стоян/Милена + мъжки дуел, малко преди пазара да е затворил. Wink
За дуела не съм наясно още, блуждая, има време до чевъртък пак да го променя. Grinning

# 397
  • София
Милена е била при кученцата и беше ред на принцовете и принцесите, ама щото оная злоба Надя тропна с крак и всичко трябва да сведе глава, няма как да стане. Милена и това й каза, защо се е скрила при пчелите, щото няма нормален човек, който да й изпълнява заповедите, все едно е в казармата. Съветвам те да си върнеш епизода и да гледаш внимателно.
Оная злоба Надя беше фермер и решенията зависеха от нея. Освен това принцовете и принцесите обгрижваха кученцата, докато тя се разхождаше да търси истаната за предишната си провокация и някои дори нощуваха в обора при тях. Милена си изкарала 2та часа и вече с е свършила ангажимента и изисквания има даже, ами не е нормално поведението и.

# 398
  • London
Имунитета от ратайство дойде чак 4 ти сезон. Първите три няма такова животно освен, ако не съм забравила тотално. Проверих и за имунитета от дуел, това което виждам понеже не помнех.... е че е от 5 ти сезон.

# 399
Имунитет за ратайство имаше в трети сезон, преди това - не помня. Но имунитет за дуел до четвърти сезон не е имало, защото някой от ратаите отиваше на дуел. Имало ли е имунитет за втори дуелист в предишни сезони? Не помня такова нещо.
Ако греша, някой да ме поправи. Пети сезон не съм го гледала.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 19:30 от Смиляна

# 400
  • USA
Милена никой няма да я хареса, защото казва истината в очите.
Директните и откровени хора в реалния свят ги наричат грубияни.

Милена е агресивна,арогантна и говори с хората все едно са 5 нива под нея.
Хората не я уважават (разбираемо) и никой няма да я слуша,независимо дали казва истини.

А относно визитките,ако човек има болка/тайна и не иска да се разчува,няма игра/психолог,който да му отвори устата.Пределно ясно ми е,че сензацията продава,затова и на кастинга,продукцията ще вземе някой,около който има нещо пиперливо и би им вършило работа за сюжетните линии.
Боби - с циганската връзка
Милена - високомерна и злобна
Надя - типичната селянка,която всичко умее да върши,бивш алкохолик,че и за капак - има починало дете (идеална за експлоатация  от продуцентите).
Митко Шестака - успешен бизнес и селски човек.
Пепи - да развява сексапил
Ванче - да допълни състава в ролята на инфантилна,недорасна 37г жена
Мария - агресорка и провокаторка(от нея са очаквали сеир и тя им го направи)...
Стоян - мухльото,който живее под чехъла на тъщата

И тн тн..Всички там са с роли.

# 401

И аз се зачудих за съвсем същото и дори се изумих , че някой може да схване нещата толкова ...различно.А на селската комплексарка кога друг път ще и се падне възможност да командори и подчинява успяла жена от града. Не ме разбирайте погрешно. Не смятам нито една от двете за по-успяла или ,че дейността и е по-малко важна. Най-големия успех и щастие е да работиш каквото ти харесва и ти е на сърце. За това се чудя какво толкова комплексира Надя при вида на жена като Милена , също толкова е непонятно като комплексите на Даяна при вида на всяка друга жена . Въпреки че при Дая е по -друго.Даян я дразни нарочно , и това я вбесява повече. Нямаше по ухилен, доволен и изкефил се човек от него снощи , когато разбра , че го ревнуват яростно

# 402
  • London
Защото просто се убеди, че е луда по него. Нормално да се изкефи човека.

# 403
Данчо и Даяна са лудо влюбени само в себе си. И двамата суетни, и двамата с комплекси и с визия как искат да бъдат приети отвън, а не толкова един за друг друг да значат нещо повече от партньор в предаването. Надиграват се кой е по-ревнив, кой е по-прелъстен, но нищо привлекателно не виждам в тях като потенциална двойка.

# 404
"Сърби те главата вътре." ?!
този израз ще го ползвам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт