Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 466
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 405

Милена-е участник силен,но тъпоъгълниците не я разбират и всички ,като овце я игнорираха..един казал "А" и стадото приглася....Определено таз годишната ферма е под всякаква критика..нямам участник който да ме е грабнал и ми е все тая кой,ще е на финал или финалист...за мен са всичките един отбор  некадърници и неуки!
Само, че вчера Милена каза "А"то, не беше насочено с/у нея. Искаш да кажеш, че довода ѝ за починалите деца беше на място и пак другите са виновни, че са реагирали негативно ли? И изобщо не ти минава идеята, че всеки за себе си реагира на думите ѝ, без влияние от другите?
Да точно място беше Милена добре се изказа и каза,защо го споменава,но вие и участниците във фермата не си правите труда да разберете...аааааа...и на Надя и е баш за изказването на Милена...Надя е заредена с толкоз отрицателна енергия,че чак е ослепяла за истината,а истината наистина боли и не всеки я възприема......е поне вие и галите егото,но не и помагате....но както и да е....аз си имам мнение и си го изразих....

# 406
Що, бе, мисля, че всички са разбрали какво каза Милена, то не беше толкова сложно. Направи психопортрет на двама души, които, според нея, са зверове, защото са дълбоко увредени от тежка загуба. И това ѝ прави чест, така ли? И това на база отношението им Към Нея, разбира се. Няма право да коментира какви са в личния си живот - на база на видяното във фермата. Нито пък да коментира, че животът им е еди-какъв си - Заради загубата, много е грозно. Те са си понесли и преживели цялата тежест на загубата. Кой има право да ги вини, че загубата ги е променила?
Но, спокойно, всички го разбрахме, не ни изкарвайте толкова тъпи.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 20:42 от Смиляна

# 407
  • София
Напълно разбираемо е ако Надя е събрала отрицателна енергия, преживяла е много и не може всички да са много силни и над нещата. Макар че аз тази злоба и лоша енергия не я виждам. Ако я има изобщо, то е насочена срещу конкретен човек, срещу който така като гледам всички останали фермери изпитват същите чувства... Та...
Сега, кое е най-важното във Фермата? Животните, те са приоритет номер 1. Ами никой не прави за животните повече от нея и бай Анго. Докато някои си играят на влюбени, а други коват пирони, то добре, че са двамата селяни. Да не отваряме дума колко тежка работа върши Надя в мандрата, което като количество и отговорност е много по-натоварващо от 'бригада нов дом.'
И добре, че е Надя, че сега още 4 кученцета щяха да умрат. Ама това никой не го отчита.
Ама била коравосърдечна и не и трепвали при смъртта на животинките. Аз такова нещо видях само когато Митко закла петела. Ами тя е селски човек, за нея това е като добро утро. Гледайте през нейната призма. На село животните не са домашни любимци. А видяхме, че наистина изпитва емпатия към палетата и че е взела нещата присърце, но е претръпнала хем от много по-тежки драми в живота и, хем и от личен опит от селския живот, че да не се впечатлява толкова много като някои други... Прави каквото може, останало е оставено на природата...

# 408
Данчо/ Ангел муж ратай и Даяна/Милена жена ратай. Всичко зависи от имунитета.

# 409
Дана да ме простиш,но всичките ти постове са или наивни или оправдателни.....няма сила ,която да те накара да споделиш нещо лично ей така освен с бой или да ти обещаят облага.......тези номера пред фермерите...
--------------
Чета разнищили сте темата за Боби циганина..ми щом се обижда да му викаме Боби рома Simple Smile...за Надя вече е стигнала дъното според мен-не ми харесват жени,които със свити устни,поглед на сврака и всеки момент да те завре в кучи задник/това е Надя за мен/Не ми харесва и не ме грабна с нищо..не е смела жена ,а е скрита в миналото си и дори не иска да излезе,но аз пак не и вярвам ..много ми е лицемерна и двулична.....
--------------
Милена-е участник силен,но тъпоъгълниците не я разбират и всички ,като овце я игнорираха..един казал "А" и стадото приглася....Определено таз годишната ферма е под всякаква критика..нямам участник който да ме е грабнал и ми е все тая кой,ще е на финал или финалист...за мен са всичките един отбор  некадърници и неуки!

Нещо ме бъркате с някого, аз номера не правя!
Не не те бъркам....прочети добре ,какво съм написала и не подскачай ..аааа...или и аз съм ЛИЦЕМЕРНА....Това, което наистина ме напряга сега, е войнстващото невежество. Всеки има право на мнение, но когато това мнение няма никаква подплата, освен личното ти убеждение, мисля, че то е вредно. За съжаление, социалните мрежи много усилиха ефекта на подобни позиции.

Така, че изказвания от типа:" Тези номера  пред фермерите" ми идват прекалено груби.

Отделно как определяте някакви хора за "неуки" и "некадърници" след като първо, че не ги познавате и второ не съм видяла да излъчват, че всички вътре са неуки?

А след изказването ви за Милена ми е ясно какво поведение толерирате.
Първо никой не се е водил по някого там за Милена и второ тя се държа с всички така сякаш са под нивото и и вкарваше ехидната усмивка във всеки разговор.

И в заключение при положение, че не сте била там няма как да знаете дали публикациите ми са наивни, нали така Wink?

И ще ви помоля да не бъдем груби, благодаря!
Това, което наистина ме напряга сега, е войнстващото невежество. Всеки има право на мнение, но когато това мнение няма никаква подплата, освен личното ти убеждение, мисля, че то е вредно. За съжаление, социалните мрежи много усилиха ефекта на подобни позиции.И не те бъркам....то тогава си имала облага.....или и аз съм ЛИЦЕМЕРКА

# 410
Напълно разбираемо е ако Надя е събрала отрицателна енергия, преживяла е много и не може всички да са много силни и над нещата. Макар че аз тази злоба и лоша енергия не я виждам. Ако я има изобщо, то е насочена срещу конкретен човек, срещу който така като гледам всички останали фермери изпитват същите чувства... Та...
Сега, кое е най-важното във Фермата? Животните, те са приоритет номер 1. Ами никой не прави за животните повече от нея и бай Анго. Докато някои си играят на влюбени, а други коват пирони, то добре, че са двамата селяни. Да не отваряме дума колко тежка работа върши Надя в мандрата, което като количество и отговорност е много по-натоварващо от 'бригада нов дом.'
И добре, че е Надя, че сега още 4 кученцета щяха да умрат. Ама това никой не го отчита.
Ама била коравосърдечна и не и трепвали при смъртта на животинките. Аз такова нещо видях само когато Митко закла петела. Ами тя е селски човек, за нея това е като добро утро. Гледайте през нейната призма. На село животните не са домашни любимци. А видяхме, че наистина изпитва емпатия към палетата и че е взела нещата присърце, но е претръпнала хем от много по-тежки драми в живота и, хем и от личен опит от селския живот, че да не се впечатлява толкова много като някои други... Прави каквото може, останало е оставено на природата...

Еми, Надка си живее на село, нормално е да има развит рефлекс към животните и доматите, в това няма лошо или пък странно. Не може да се сърдиш на някой, който е стъпвал два пъти на село и то в къща за гости с басейн, че не се сеща да полее градината.
Но Надежда е подмолна, това е. А и пред мъжете е по-ниска от тревата, докато пред жените изплисква легена.
Според мен тя също има личностни недостатъци и то не малко, не я харесвам, но коментарите за децата не са на място. За другите неща да се дърпат за косите, няма проблем.

# 411
2 дадох като оценка на предаването - на първо място заради тази глупост с бутона на алманаха - едиствения стойностен елемент в дуелите го превърнаха с безсмислен спринт - поне ако отговориш грешно трябва другия да вземе точките за да няма 'маане и зяене' на алманаха
на второмясто - изключително слаб каст - липсват интелигентните хора, липсват интересни разговори, липсват авторитети

# 412
Пешо едвам я издържа Ваня. Личи си, но за сега му е удобна.

# 413
Пешо едвам я издържа Ваня. Личи си, но за сега му е удобна.
а според мен и изобщо не си подхождат
"виждах" Петър с Жанета,LOL

# 414
Ваня е досадна, но с кеф бих фраснала Петър в топ...муцуната.
Ох Червенобузко колко е зле хаххахахха

# 415
  • София
Ох срам ме е от такива хора, които не знаят собствената си история.

# 416
Пилота как я насочва към Кустев/така ли му е името/....оооо божееее

# 417
Петър е с каскет 🤭😄. Явно има нов стил 😄😄😝

# 418
Добре де, как не се засрамиха. Чичо Митко не просто да е назубрил алманаха, той показа,че познава историята, показва интерес и прави връзки между събития, личности, епохи. Ама той е "чичо". Пък те са пилоти, стюардеси, фокусници, актриси, шеф готвачи...
Сраааам

# 419
Ангел и Милена. Кой си го пожела.
Ще е интересно.... ако не се избият или Флюбят

Общи условия

Активация на акаунт