Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 454
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 420
  • На морето!
Оф, пак женски дуел Astonished

# 421
Изпуснах как Пвтър я насочва към Кустев?

# 422
Съжалявам за трагедията, която се е случила на Надя, но като човек е просто отвратителна.

# 423
кЪ щяло да се избият Анго и Милена, Анго ще я направи щастлива, тя него - също. Самѝ си го казаха.
Trollface
Дуелът - пак женски, да...  Ама не се знае, де, Ваня и Анго много не го обича май.

# 424
Ваня не обича хич Ангел, но може да направи женски дуел за да опази Пешо, защото Ангел като нищо може да го избере

# 425
  • София
Надя е супер неприятна. Дано не спечели!

# 426
Вече искам да видя Калоянчо на арената. Че много му знае устата, но като му гледам хилавите ръчички и некоординирани движения, струва ми се, че бързо ще види вратата от външнат страна

# 427
  • София
Ваня не обича хич Ангел, но може да направи женски дуел за да опази Пешо, защото Ангел като нищо може да го избере

Женски ще е дуелът. Милена ще искат да я изхвърлят. Няма значение, че са по-малко жените. Така просто тези, които остават си намаляват конкуренцията. А и откъде накъде ще гонят мъже, като те не са им конкуренти?

# 428
Искам Калата на дуел!
Самонадеяно говедо, такова!

# 429
Искам Калата на дуел!
Самонадеяно говедо, такова!
И да изхвърчи...право при Косъма.

# 430

Женски ще е дуелът. Милена ще искат да я изхвърлят. Няма значение, че са по-малко жените. Така просто тези, които остават си намаляват конкуренцията. А и откъде накъде ще гонят мъже, като те не са им конкуренти?
Съгласна съм. Ваня ако играе играта трябва да е женски дуел.
Милена срещу Надя. Ще е интересно.

# 431
На така бленувания финал, всички стават конкуренти! Кога ще го разберат, се чудя...

# 432
Според мен Милена не би избрала Дая, защото и е най-близка, но според мен не би избрала и Надежда от страх

# 433
  • София
Надя дали ще се откаже от имунитет, за да я избере Милена? Или само сега много знае.

Крайно време е да видим Боби и Калата на дуел.

# 434
Не знам толкова ли съм зле със слуха, обаче нищо не разбирам когато Даяна заговори замрънка под носа си.

Искам надписи Confused

Общи условия

Активация на акаунт