Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 459
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 495
  • Sunshine state
Скука отвсякъде. Надя е злобна жена, застинала в средновековието с остарелите си патриархални разбирания. Естествено, че веднага взе да критикува фермерството на Кукуто и да пуска фитили с цел подклаждане на скандали. Направо ми се драйфа от нея. 😆
Това ми е единственият коментар за епизода днес. Д+Д няма да ги удостоя с внимание, че и от тях получавам позиви. 🤣😁

# 496
Виждам скандал, назрява такъв скандал...Ама каква е женомразка Надка, има ли жена фермер и откача.

# 497
  • Sunshine state
Назрявал скандал (подкладен от нея) и накрая едно нищо - всеки си ръфа филията и гледа като паспалива мишка. 🤣

# 498
Милена никой няма да я хареса, защото казва истината в очите.
Директните и откровени хора в реалния свят ги наричат грубияни.

Милена е агресивна,арогантна и говори с хората все едно са 5 нива под нея.
Хората не я уважават (разбираемо) и никой няма да я слуша,независимо дали казва истини.

А относно визитките,ако човек има болка/тайна и не иска да се разчува,няма игра/психолог,който да му отвори устата.Пределно ясно ми е,че сензацията продава,затова и на кастинга,продукцията ще вземе някой,около който има нещо пиперливо и би им вършило работа за сюжетните линии.
Боби - с циганската връзка
Милена - високомерна и злобна
Надя - типичната селянка,която всичко умее да върши,бивш алкохолик,че и за капак - има починало дете (идеална за експлоатация  от продуцентите).
Митко Шестака - успешен бизнес и селски човек.
Пепи - да развява сексапил
Ванче - да допълни състава в ролята на инфантилна,недорасна 37г жена
Мария - агресорка и провокаторка(от нея са очаквали сеир и тя им го направи)...
Стоян - мухльото,който живее под чехъла на тъщата

И тн тн..Всички там са с роли.
Надя е бивш алкохолик ли?

# 499
Скрит текст:
Милена никой няма да я хареса, защото казва истината в очите.
Директните и откровени хора в реалния свят ги наричат грубияни.

Милена е агресивна,арогантна и говори с хората все едно са 5 нива под нея.
Хората не я уважават (разбираемо) и никой няма да я слуша,независимо дали казва истини.

А относно визитките,ако човек има болка/тайна и не иска да се разчува,няма игра/психолог,който да му отвори устата.Пределно ясно ми е,че сензацията продава,затова и на кастинга,продукцията ще вземе някой,около който има нещо пиперливо и би им вършило работа за сюжетните линии.
Боби - с циганската връзка
Милена - високомерна и злобна
Надя - типичната селянка,която всичко умее да върши,бивш алкохолик,че и за капак - има починало дете (идеална за експлоатация  от продуцентите).
Митко Шестака - успешен бизнес и селски човек.
Пепи - да развява сексапил
Ванче - да допълни състава в ролята на инфантилна,недорасна 37г жена
Мария - агресорка и провокаторка(от нея са очаквали сеир и тя им го направи)...
Стоян - мухльото,който живее под чехъла на тъщата

И тн тн..Всички там са с роли.
Надя е бивш алкохолик ли?
Не,  но виждам, как може да се прочете така Laughing И аз се замислих доста на пръв прочит.
Мисля, че трябва да се чете: с бивш (мъж) - алкохолик

# 500
  • USA
Да,имах впредвид бивш(съпруга й) алкохолик. Laughing

Скучен и предвидим епизод.Знаех,че Милена ще е ратай(смятам,че ще я прати и на дуел),но за мъж не бях сигурна.
Данчо и Дая не са ми нетърпими,но наистина не виждам с какво толкова взаимно се впечатляват...в реалния живот им давам 2-3м преди някой от тях да си събере багажа.
Комбинация коцкар + ужасно ревнива жена - ами то си звучи като виц. Laughing

# 501
Тоя Пешо е толкова елементарно същество, че чак не разбирам Ванчето какво му води на врата. Там не очаквам да изскочи зайче, а само задявка по детски.
А другите двама са смешни. Особено Даяна. Явно си мисли,че е единствена жена на света и всяка друга ако.ще и птичка да е, не може да докосва този, който си е харесала. Много се унижава. Ясно е, че в в следствие на недооцененост от родителите ѝ, но в жалка.

# 502
  • Sofia
Тази Ваня няма никакво самоуважение .
Изобщо отношенията помежду им са грозни - тя го обижда с епитети, той е груб и се гаври с нея ... Flushed

# 503
Според мен пък, Ваня започна да осъзнава какъв е Петър и как само я използва. Вие не забелязахте ли как напоследък тя изобщо не му се бута толкова колкото преди, а по скоро е точно обратното, но целта на Петър е друга...

# 504
  • София
Скучен епизод. Никаква изненада в избора на Ваня. Не трябваше да си сменям в последния момент Ангел със Стоян, иначе Милена си бе ясна... Ама то Стоян взе имунитет, така че нямаше как да знаем. Simple Smile Иначе Пешко я подковаваше да избере някой, който е излишен за Фермата, намеци за Стоян предполагам, ама няма как да знаем, защото и той не се разкрива съвсем...
Сега голямата дилема е дали дуела ще е женски или мъжки? Трудно ми е да преценя. 55 на 45% за женски дуел все пак. Ваня трябва да е глупава ако не се възползва да изгони някой силен играч и пряк конкурент. Един измежду Милена и опонент, който и да е ще е аут. И остават 4 жени, а Ваня има предимството да е излизала на Арената, докато Надя и Мария не са, така че ще има много голямо предимство ако успее да прескочи един дуел. Трябва и само един имунитет или шанс да не я викнат за дуелист...
Иначе до тук фермерството на Шкафа очаквано е тотал щета. Само прислугва и чисти след Петър, който непрестанно я унижава и подиграва, а тя не се усеща ама хич. Всичките решения ги взима Петър. Ваня се провали и в единственото нещо в което би трябвало да има опит, кухнята. Какви бяха тези филийки с лютеница, срамота. То се видя колко ''очаровани'' бяха останалите на масата...
За пореден път се видя, че Калоян определено не може да понася Ваня.
Милена до тук добре се справя ама е минал само един ден. Но няма да се даде според мен. Дано Ангел излезе мъж на място и ако Милена наистина се справи и не направи отново някаква глупост (както има навика) да и свали шапка и да обърне мнението и на него, а защо не и на Надя. Ясно е, че трудно ще се харесат, но поне да си поговорят, някакво уважение, да си стиснат ръцете... Ето сега Милена получи няколко искрени похвали и от Надя и от Ангел за сготвената храна. Какво беше, май чушки с ориз.
Тази събота имаме Архангелова задушница, така че нямаше как да не я споменат. Но писна ми вече от умрели хора и от рев и сополи. Надявам се, че това бе последния такъв епизод.

# 505
  • На морето!
И аз мисля, че ще е женски дуел, освен ако Петър не я наклони към мъжки. Ако е женски, Надя пак "без да иска" ще спечели имунитет и Милена ще дръпне Дая. Там силите са изравнени, но Дая е с по-слаба психика и ще отпадне според мен.

# 506
  • София
Чакайте малко, Надя не е длъжна да предизвиква Милена. Има си време за дуели, всеки ще мине рано или късно. Освен това ако Надя така избягва дуелите, накрая ще се нахендри баш на Мария, която поне според мен е по-опасна от Милена.
И значи много подценявате тези битки за имунитет. Да, не е дуел, но си е битка между няколко жени едновременно. Има една стара та престара поговорка. Бий за да те уважават! Всеки участник мечате да побеждава на Арената конкурентите си и да печели дуели, имунитети. Всяка победа е важна и ти вдига акциите както сред фермерите, така и сред зрителите. Така че е смешно да се обвинява Надя, че се пъне за имунитет. Ами естествено, всеки драпа да побеждава и да се доказва. Направо не мога да повярвам, че се обвинява участник, за това, че... побеждава?!

# 507
  • Бургас
Когато трябваше да пишат по телата си разни обиди по техен адрес - по спомен по Пешовото имаше "егоист" и "боклук". Така го наричали бившите му. Ще вземе да се окаже вярно. Киселяк, мрънкач и мързелан. А, да...и заядливец. Все гледа тънко да обиди Хепито

Джулая и е зодия телец Stuck Out Tongue

# 508
  • На морето!
Чакайте малко, Надя не е длъжна да предизвиква Милена. Има си време за дуели, всеки ще мине рано или късно. Освен това ако Надя така избягва дуелите, накрая ще се нахендри баш на Мария, която поне според мен е по-опасна от Милена.
И значи много подценявате тези битки за имунитет. Да, не е дуел, но си е битка между няколко жени едновременно. Има една стара та престара поговорка. Бий за да те уважават! Всеки участник мечате да побеждава на Арената конкурентите си и да печели дуели, имунитети. Всяка победа е важна и ти вдига акциите както сред фермерите, така и сред зрителите. Така че е смешно да се обвинява Надя, че се пъне за имунитет. Ами естествено, всеки драпа да побеждава и да се доказва. Направо не мога да повярвам, че се обвинява участник, за това, че... побеждава?!
Когато през цялото време обясняваш как искаш да победиш един конкретен човек, как да се изправиш срещу него е въпрос на чест, тогава появи ли се такава възможност я грабваш, а не се бориш за имунитет, който да те спаси от така желаната битка. Надя е въздух под налягане, крайно неприятна, подла и завистлива женица, която изпитва дива неприязън към жените, които я превъзхождат по някакъв признак.

# 509
  • София
Чак такива неща не е казвала, много моля. 'Въпрос на чест' и пр. и пр. бла бла измишльотини. Да, имат конфликт и иска да я бие на Арената, но това не значи, че не трябва да се бори във всяка една битка. Разбира се напълно е възможно Надя да се откаже от имунитета или да я предизвика директно, просто казвам, че ако не го стори и си вземе имунитет никой копче не може да и каже, защото побеждава. А победителите не ги съдят.

Общи условия

Активация на акаунт