Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 556
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 690
Затвърди ми се идеята, че по злобна жена във Фермата от Надя няма!
Мъжете всички, без Боби са мързели, дундави, лежячЕ и кръшкачи от отговорности! Сеирджии!

# 691
Дана, навън ли са всички вече и ако да - от колко време?

# 692
Даяна след като 1000 пъти е констатирала, че обстановката е НЕНОРМАЛНА, що прави по въпроса! Като ревнива жена и пазеща своето, не е редно да заблуждава чужди мъже и да лази по нервите на жените им! Ей, в какъв егоистичен свят живеем!

# 693
А забелязвате ли, че годеницата, която дори представиха няколко пъти с "Певицата еди-коя си" , я показват всеки ден, нека пак някой да каже, че това не е реклама, хм... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 694
Смиляна, да, права си.
Сигурно си имат уговорка с Данчо. Той да се прави на супер влюбен, да повишава рейтинга, а те да рекламират годеницата.

Много са ми досадни Петър и Ванчето. И двамата се държаха тъпо вчера. Той като буреносен облак, супер нацупен и груб, мързелив, а тя бърбореща, ходеща, нахална. Ако бях на нейно място, щях просто да не му говоря или цяла нощ да му шумя, опитвайки се сама да запаля камината, но без да го моля въобще.

Стоян хубаво е отслабнал за това време, ще излезе, че Фермата му се отразява добре в тази посока.
Ангел ми е вече противен с тези жили и жаби, въобще не гладуват този сезон, все се чуди какво да "сготви".

# 695
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Смиляна, да, права си.
Сигурно си имат уговорка с Данчо. Той да се прави на супер влюбен, да повишава рейтинга, а те да рекламират годеницата.

Много са ми досадни Петър и Ванчето. И двамата се държаха тъпо вчера. Той като буреносен облак, супер нацупен и груб, мързелив, а тя бърбореща, ходеща, нахална. Ако бях на нейно място, щях просто да не му говоря или цяла нощ да му шумя, опитвайки се сама да запаля камината, но без да го моля въобще.

Стоян хубаво е отслабнал за това време, ще излезе, че Фермата му се отразява добре в тази посока.
Ангел ми е вече противен с тези жили и жаби, въобще не гладуват този сезон, все се чуди какво да "сготви".
да бе, добре се отразявало ...  върви на зле с тази загуба на килограми.
трябва да възвърне нормалното си тегло.

# 696
Скрит текст:
Смиляна, да, права си.

Той не иска да възвърне старото си тегло, защото винаги е искал да отслабне, но е наддавал.

# 697
Аз пък не намирам нищо лошо в реакцията на Петър.Подкрепи я в дуела,държи се приятелски с ванчето,според мен не й дава "нишани" за нещо повече.Всичко е в нейната глава и в тази на сценаристите,чрез които гласът зад кадър ни убеждава ,че там има нещо.
    Кво трябваше да направи Петър снощи?Да скокне,да пали камина,да й се извини?Въобще ако тя имаше подход към него,а и не само,който и мъж да помоли учтиво да запали камината,щеше да го направи.Няма как да съм сигурна,но все си мисля,че ако беше помолила Пепи преди той да си легне,щеше да е запалена.
    Браво на Марето,скокна по гащи,в студа да сгрее шефката.
   И какво значи ,че Петър е мързелив?Аз смятам,че от мъжете вътре няма такива,единствено бай Анго се цепи от колектива,но не е мързелив.Виж,жените са друга бира, ама те си излязоха.
   Дайчето копае дъното за мен.Хубаво момиче,с добро сърце,не е глупава, но .....За Данчо няма да кажа повече от това,че нищо мъжкарско не виждам в него,ама нищичко.Така искам да го насоли едни хубаво годеницата му!Ако съм на нейно място изобщо няма да им вляза вътре и да им давам хляб за няколко епизода.
   За мен надя си играе добре играта, мисли си стратегии,прави си планове.Аз не виждам нищо лошо в това жена да чисти жени.И защо ги ограничават от продукцията,че на финала трябва да са и от двата пола.Ми който имал повече акъл да мисли и сили да бие на дуела,той стига до края.!Не им вярвам,че не са вътре за парите,ама хич не вярвам.
   Всеки един от тях ги иска и има мисъл за това,как да ги вземе.Ама вие представяте ли си ,само за миг,ако Стоян спечели?!Как ще се издигне в очите на тъщата!!!
   Аз съм далеч от Пловдив и селата около него,но ми направи впечатление спорът по-назад.Хората от селата не отиват никога да живеят в Пловдив?Или като минат табелата спират да и-кат и заговарят чист книжовен език?Експертите да не ми отговарят,въпросът е риторичен.

# 698
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Смиляна, да, права си.

Той не иска да възвърне старото си тегло, защото винаги е искал да отслабне, но е наддавал.
така се казва за пред хората. Smiley
100 кила и да си тежи на мястото. да е трудно и на вируса да го бутне.

# 699
Теорията с договорката между Йорд и годеницата, ми се струва нездрава!

# 700
Аха, и затова ни я навират постоянно в очите тази годеница. Па, ако я вкарат и вътре.... Wink
Дано не влиза, че още по-голяма боза ще стане.

# 701
  • Другата България
Аха, и затова ни я навират постоянно в очите тази годеница. Па, ако я вкарат и вътре.... Wink
Не ми остана нищо за залагане, ама че ще влезе съм убедена.

# 702
  • London
Да се надяваме. И Анго да победи, разбира се, че и без това е скука, без него - съвсем ще затъпее.

Ми той както само се излежава и го кара меланхолично не знам.... Laughing Малко е под въпрос бързина и издръжливост там според мен.

Ма каква симпатяга е Ванчето?? Изобщо не ми е симпатична, по-скоро невротична. Пешо ми е супер анти, ама да ходи да му вдига джангъри в 12ч през нощта що това, що онова.. За каква точно се има тя на Петър? Не се усеща колко жалка става. Че и ходи подир него и му се моли да поговорели.. Никакво самоуважение. Пълна излагация. И двамата да си ходят.

Аз я разбирам защо се подразни, но можеше да си направи тихичко изводи, да го помоли на следващия ден да се изнесе дотам.... да се чуди и мае какво и що. Първо.... ако един мъж ти изяде десерта или изобщо полагаемата храна и ти остави празна чиния за мен е показателно. Например вкъщи моя мъж, ако има две парчета нещо ще ги остави на мен и децата, не би ги пипнал. Никога не би ми оставил празна чиния, никога. Въпроса е принципен. За печката не мога да се изкажа, там може и да не се бяха доразбрали имаше си начин да го помоли, ако не може, не да крещи. Но Петър оставя едно впечатление за мундарщина в близко време и явно й е дошло нанагорно на Ваня...., но в крайна сметка като не ти изнася говориш спокойно на следващия ден, така и така събирай си багажа и толкоз. Тихо, кротко и без обяснения много. А тя уж се усетила.... , но май не, защото отива да му се моли да говори видиш ли, тоя гони като куче тя пак. Адски проста женааааа, много. И чак си легнала и вика ''Утре е нов ден'', тоест тя пак с мисия да му се беси на клепките. Не те иска бе Ваня, не те иска..... какво се буташ, какво досаждаш, грозна работа.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 09:22 от La Catrala

# 703
  • София

Почвам и аз да вярвам, че има някаква уговорка. Просто, ако "годеницата" продължава наистина да си качва сторита с Йордан отгоре на всички кадри, не знам...🙄

# 704
  • London
Годеницата за мен е второто Ванче, явно има доста неуважаващи себе си жени, дето се врат и натискат там дето ясно са чули, че не ги искат.

Общи условия

Активация на акаунт