Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 72 628
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 720
  • Другата България
Е, щом те кефи...
За един излишно едно, за друг друго.
Само дето "хранеше" едни непознати хора, че защитават близката си заради словесна агресия. Мара обаче може само да се учи от речника ти.
Както и да е, явно това означава да не си "подлога".

# 721
  • London
Мери, хайде нека не съм поредния буквално форумец, който съветваш без да е искал съвет,  не съм ти ученичка наистина. Опитах шеготиво да отговоря, но явно ти държиш да продължаваш. Аз досега съм прочела много по-кофти неща в темата от подлога ( нещо което си е нормално за човек, който не се уважава като понятие ), но не вървя с показалката, не ми е работа. Спокойно можем оттук насетне да не си комуникираме, нямам нищо против..... Считам въпроса за приключен.

# 722
Данчо си изкара едно "Фермер търси жена". А разговорът с Дая в стил "как ме хареса точно мен?"- "по метода на изключването, другите не ми обърнаха внимание " беше много мил.😂

# 723
Данчо си изкара едно "Фермер търси жена". А разговорът с Дая в стил "как ме хареса точно мен?"- "по метода на изключването, другите не ми обърнаха внимание " беше много мил.😂
Joy

# 724
Дана, би ли споделила твоето мнение за Надя. Аз я харесвам, но наистина ли е толкова зли на както я изкарват тук. Все пак си била постоянно с нея, докато ние гледаме по час и нещо на ден

Още от първия ден видях, че Надя иска да властва в кухнята. Изказванията  и за това, че не искаше да стои в кухнята за мен бяха лъжа, защото после се видя, че при всяко нейно изкарване от там и влизане на друг ставаше проблем.
С времето реших да и дам шанс, да не бъда преднамерена и може би там сгреших.
Всеки ден виждах как има по-различно отношение към мъжете, което и носеше дивиденти. На този да изпере, на друг да донесе и си влезе в ролята на майката на Фермата, но щом друга опитваше да има общо с кухнята ставаше проблем.
За мен изказването, което е било на масата, че е против съюза на жените е било с ясна цел да се издигне още повече в мъжките очи, за да не е изпратена на дуел.
Не казвам, че е лоша, защото в трудни моменти беше до мен.
Просто тя е влязла с ясната цел да спечели предаването, гледала е всички епизоди, знае всички битки, предния Алманах го знае наизуст, в което няма лошо, но нещо, което забелязах, когато излязох, че на дуела се прикрепва към слаб играч, за да я избере за Фермер, може и да бъркам за това, не знам.
Но за мен всеки нейн ден вътре е стратегия.

Това с мъжа и не е лъжа. Много е изстрадала, което не и пречи да бъде стратег, но болката и няма общо и разкриването не идва по нейна инициатива.
Относно това, че не е дала шанс на Милена, аз също не бих дала, не само заради изказването за децата, но и за подмолното държание вътре. Както знаете няма как да излъчат всичко, което се случва вътре.

# 725
  • Другата България
Виж сега, грешно си ме разбрала.
С теб комуникация не търся, не помня и да съм имала.
Съвет пък съвсем не смятам да давам.
Не чета редовно,  но когато го правя винаги някой ти прави забележка за вулгарност и брутален език. Не съм първата, която го коментира, не те чета редовно, сега ми направи впечатление "подлогата".
От жена, за жена. И то не за участник, а за близка на участник. Затова коментирах, нямам какво да приключвам, щото не съм го започвала. Не си струва.
Толкоз.

# 726
Дана, би ли споделила твоето мнение за Надя. Аз я харесвам, но наистина ли е толкова зли на както я изкарват тук. Все пак си била постоянно с нея, докато ние гледаме по час и нещо на ден

Още от първия ден видях, че Надя иска да властва в кухнята. Изказванията  и за това, че не искаше да стои в кухнята за мен бяха лъжа, защото после се видя, че при всяко нейно изкарване от там и влизане на друг ставаше проблем.
С времето реших да и дам шанс, да не бъда преднамерена и може би там сгреших.
Всеки ден виждах как има по-различно отношение към мъжете, което и носеше дивиденти. На този да изпере, на друг да донесе и си влезе в ролята на майката на Фермата, но щом друга опитваше да има общо с кухнята ставаше проблем.
За мен изказването, което е било на масата, че е против съюза на жените е бил с ясна цел да се издигне още повече в мъжките очи, за да не е изпратена на дуел.
Не казвам, че е лоша, защото в трудни моменти беше до мен.
Просто тя е влязла с ясната цел да спечели предаването, гледала е всички епизоди, знае всички битки, предния Алманах го знае наизуст, в което няма лошо, но нещо, което забелязах, когато излязох, че на дуела се прикрепва към слаб играч, за да я избере за Фермер, може и да бъркам за това, не знам.
Но за мен всеки нейн ден вътре е стратегия.

Това с мъжа и не е лъжа. Много е изстрадала, което не и пречи да бъде стратег, но болката и няма общо и разкриването не идва по нейна инициатива.
Относно това, че не е дала шанс на Милена, аз също не бих дала, не само заради изказването за децата, но и за подмолното държание вътре. Както знаете няма как да излъчат всичко, което се случва вътре.
Благодаря. Значи жената си играе играта,има си стратегия, влязла е подготвена за което има моите адмирации. Така се прави в тези формати.

# 727
  • Другата България
Като я прочетох, повтаря повечето от нас за Надежда.
За мъжете, за мама ферма...ей, ама много сме добри!
Гледала, ама само с гледане не става. И акъл трябва

# 728
Не съм Дана, но ще кажа как ги видях двете, а тя после да каже права ли съм. Надка беше омотала Дана почти до края. В последната седмица ми се стори, че Дана се разочарова от нея и то още преди забележката, че чете, а всички други работят. От нея нататък съвсем.

Права сте, преди това се случи.
Иначе много държах да пиша за въпросната забележка.

Цял ден работим, но имаше едни 40 мин, в които мъжете просто трябваше да довършат една работа за да ми даде Данчо новата задача и аз просто реших да седна 😄 да чета Алманаха, а то какво излезе....
И аз си поисках отново нова задача и ми казаха да изчакам, не, че Фермерката ми я е дала, но млъквам за това, че да не отнеса някоя глоба.

# 729
Ее,това пък да переш някакъв си там непознат и никакъв на теб мъж,блякс!!!
    Иначе,и моето усещане е,че Надя си играе играта с мисъл и стратегия.Ако пък си е направила труда да изчете и понаучи алманаха от миналата година,евала.
  Изобщо не е нужно да дава какъвто  ида е шанс на Милена,според мен.последната нито ми е толкова интелигентна,нито толкова умна,възвишена,и прочие.Че тя няма един спечелен имунитет на историята.Интелигентен човек ще има познания,някакви.И не е въпросът в това, че пред исто години е кандидатствала с история.Голяма част от въпросите са от обща култура,според мен.А пък има и две деца ученици.Това го пиша,изхождайки от своя опит.Имам син на 16 г ,понаглеждам какво учат.С образованието на Милена съм.

# 730
  • Другата България
Дана, някой друг от участниците пише ли в темата?

# 731
Дана, благодаря ти че се включваш в темата. Интересно ми е да чета от твоята гледна точка. И на мен ми беше интересно как виждаш Надя след излизането си. А сега мога ли да те попитам какво мислиш за Ангел? Grinning

# 732
Изтървала съм този романтичен момент, защото на сценките с Даяна и Даян сменям канала вече, но това ще си го изгледам днес. Хванах, че до него се харесва Самата Тя, което също е разкошно изказване. На тъпа роля се е навила или сама е избрала.
Данчо също вкара реклама на годеницата, не е като да не я похвали за участия и натоварена програма. С писмото продукцията зацикли, да пият по един не колаген, ами нещо за свежа памет.

# 733
  • London
Тя хубаво Надя е със стратегия ама е пропуснала да обмисли тази как да спечели и хорския вот навън, защото съдейки по масовите коментари там нещата ще са доста зле. Но ще поживеем и ще видим...

# 734
Съдейки по отговора на Дана, Милена е по зла и подмолна  от Надя.

Общи условия

Активация на акаунт