Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 933
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 080
Ангел към Надя: Колебая се между двама дето имат много общо. (Калоян и Петър)
Ангел към Милена: Синеок. (Калоян, Петър е с кафеви очи).

# 1 081
Даяна от самото начало ми направи впечатление, че не блести с акъл, а само някакви клишета хвърля и до там.

Буквално, абстрахирайки се от външния им вид, не мисля, че Жанета, например, и Даяна имат някаква невероятна разлика откъм интелигентност. 😂 Жанета според мен не беше толкова глупава, за колкото я изкарват всички. Просто е по-лигава, не се прави на някакво мъжко момиче като Дая, лигави се повече. Дори Жанетка не се изложи толкова, колкото Дая на тема мъже.
Откъм изказ/речник, Жанета ми беше доста по-благозвучна от Даяна, която а, да каже нещо много интелектуално, а после.... разочарование. Признавам и само знанията по българската история.

# 1 082
За мен сеирът за днес приключва със сочен спор между Шопски и Силвето от миналия сезон на стената на Калайджиев. Пак там ми стана малко мъчно да разбера, че Бети и Караиванов са развалили дружбата. На вас - приятна вечер! Аз спирам Фермата до дуела утре.

# 1 083
Не искам Ангел да си тръгва, дано прояви разум и извика Стоян на дуел. Ачо е як и силен, ама Калоян е младо агне и е по-пъргав, ще го бие.

И на мен Мара в носия и като не говори ми седи добре, с бебето-зелка беше направо убава булка.

# 1 084
  • London
Защо са прекратили дружбата? Разкажи за спора накратко, аз не им следя профилите.

# 1 085
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За мен сеирът за днес приключва със сочен спор между Шопски и Силвето от миналия сезон на стената на Калайджиев. Пак там ми стана малко мъчно да разбера, че Бети и Караиванов са развалили дружбата. На вас - приятна вечер!

Дай линк.Шопски strikes again. Laughing

# 1 086
# 1 087
За съжаление вече не го откривам, но накратко: Силвето се радваше, че в техния сезон били повечето приятни хора с малки изключения. Шопски се вряза агресивно (и с една идея по-грамотно от самото Силве). Той изтъкна, че Караиванов бил отсвирен от Бети и Кристина, а на него досаждал с извинения на лични. Кристина се включи за купона. Караиванов постна извинението си към шопски, че бил обладан от злоба като му скочил на дуела с Александър. Писа, че той отсвирил Бети и Кристина и те си знаели защо. Уви, не го намирам вече, а беше доста весело. Шопски и Силвия подскачаха много. Силвия му изтъкна колко хора във фейсбук не го понасят с все Шевицата, той никак не беше съгласен, броеше недоволните за 20:1000.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 18:21 от Mama xxl

# 1 088
Яд ме е да го чуя за Бети и Митко.
Бети ми беше голяма сладурка.

# 1 089
  • London
Много прости хора с една дума. Караиванов обаче ме изненадва неприятно четейки какво пишеш.....

# 1 090
Яд ме е да го чуя за Бети и Митко.
Бети ми беше голяма сладурка.
И на мен ми стана мъчно. Не е бил на сватбата й, само Кристина е била. Аз ги харесвах като приятели в играта.

# 1 091
  • София
Тя Криси кума им беше

# 1 092
От това, което Караиванов копира от личните, е предложил на Шопски да му спонсорира проекти. На мен ми е странно защо му се извинил и малко ми падна в очите. За Бети и Кристина предполагам, че съпругата не ги е харесала, но не се стигна дотам в прав текст. Калайджиев се изнерви защо на неговата стена се разправят и май е изтрил цялата публикация.

# 1 093
  • Варна
Тоя Петър така ме изнервя с това постоянно изказване за 40г.-те лелки....Алооо палячо ние лелките какво ? ако кажеш да лягаме и да мрем.
Аз не мисля, че Петър има нещо против 40 годишните.. Иска да уязви Ванче и удря там , където мисли че ще я заболи.
Мен ме дразни пък тя с това непрестанно "тъпак" към него. Даже много я търпи. Ако не беше Петър и подкрепата му, мисля че тя нямаше да вземе дуелите, особено втория.

# 1 094
  • София
И аз видях, че го нямаше на сватбата, но и по-добре. Аз смятам, че между тях с Бети имаше емоции, но и двамата са интелигентни хора и знаеха, че развитие няма да има и не предприеха абсолютно нищо, ни прегръдки, ни общо легло. Не нараниха половинките си.

Общи условия

Активация на акаунт