Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 933
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 065
Тази снимка на Йордан от някое предаване ли е било? Grinning
Явно човекът обича да го дават по телевизията, бях попаднала на един клип, че е бил и при Гала в "На кафе" да показва фокуси-мокуси.

Състезател в илюзионно шоу! Мисля,  че е било в Габрово 2017г.

# 1 066
  • София
Не е от предаване. Вероятно снимката е направена когато са договаряли някакво събитие - https://www.gabrovonews.bg/news/113700/

# 1 067
На Даяна й е писнало, като повиси малко на врата на мъжете, като им поцелува ръцвете, и те да си въобразяват, че са повече от приятели. "Писна ми" каза тя, едва сдържайки сълзите си. А и жени приятелки няма...Да се чуди човек защо...Такова свястно момиче, все в златната среда гледа да е...
Само да се погушкаш с някой , да хапнеш малко лютеница сънрайз, да го поревнуваш , и той взел, че разгадал грешно сигналите. Горкото момиче, какво е виновно...

# 1 068
Мен ми заприличаха все едно са в "Женени от пръв поглед" и в момента са при семейния консултант Милена Каменова Joy от същото предаване.
Който го е гледал и чел темата тук знае. Joy

# 1 069
JoyСнимката кърти

# 1 070
Прекуцаха Д2. Калоян с двете мацки и Петър с хепинеса минаха по тъча на любовната драма, за което вече дори съм благодарна.
Коя ли от жените ще изкара Даяна вън? Между Ваня и Милена се колебая. Данчо може сам да си падне после, един вид да се евтаназира.

# 1 071
  • София
Данчо има огромен потенциал и искам да го видя на Арената. Ще е голяма загуба за играта ако напусне без битка на Арената. И ще е поредния пирон в ковчега на този сезон.
Аз искам игри да гледам, не простотии. Любовните драми не ме вълнуват и ще е жалко играчи да напускат заради тях, а не защото са загубили дуел примерно.
Ндаявам се, че годеницата ще се задържи само за ден и от понеделник няма да я има. И искам отново женски дуел другата седмица, за да разкара някой Даяна. Не искам и последната да си тръгва без дуел.

# 1 072
Данчо има огромен потенциал и искам да го видя на Арената. Ще е голяма загуба за играта ако напусне без битка на Арената. И ще е поредния пирон в ковчега на този сезон.
Аз искам игри да гледам, не простотии. Любовните драми не ме вълнуват и ще е жалко играчи да напускат заради тях, а не защото са загубили дуел примерно.
Ндаявам се, че годеницата ще се задържи само за ден и от понеделник няма да я има. И искам отново женски дуел другата седмица, за да разкара някой Даяна. Не искам и последната да си тръгва без дуел.
То верно само това липсва без дуел да си отиват! Данчо има данни за финал, ако съдя по игрите за имунитет, но сам си пречи на играта.

# 1 073
Любимата ми двойка са Калоян и Петър. ЛИбоФ 😄

Малко ревност май усещам, че Калоянчо май ти беше слабост докато беше вътре Wink

Аз най-много клоня към версията, че Данчо и Камелия са имали уговорка, но не е влизало в плана да се влюби наистина, затова и Данчо каза, че се е случило най-лошото, от които се е опасявала Камелия. Даяна също си е търсила покровител, вляза е с ясното съзнание, че ще си търси такъв, но и тя взе, че разви чувства.

Извън предаването няма да има продължение тази връзка, Даяна няма да отиде никога в Габрово да общинства Данчо. Тя за Холивуд мечтае, в Габрово ще отиде.

Ммммм, според мен Дая изтърва шанса си за Холивууд. Данчо толкова е хлътнал и толкова му се лети на човека, че като нищо би продал трите фирми и беж с Дая към Холивуд - току виж той с шоу във Вегас, тя с роля в някоя сапунка.Тя обаче май ще заложи на баскетболиста, който вече е там...

# 1 074
Съвсем сериозно - Данчо може би би пробил и навън, според мен е професионалист с фокусите. За Даяна не съм оптимист и на родна сцена, не защото е аматьор - Яна Маринова също е без НАТФИЗ. Просто у нея липсват много качества, не става само с игричките като с Данчо. В играта много си проличават хората, а нейната игра е адски слаба и некоректна.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 17:36 от Mama xxl

# 1 075
Писна ми да гледам Данчо и Даяна, пълна скука.
Тя е супер красива, спор няма. Обаче не ме кефи и как се облича там, винаги с едни провиснали долнища, с едни провлачени анцузи, като клошар е понякога.

Ако Анго дръпне Калоян за дуел, съм си за втория Simple Smile Май съм от малкото хора във форума, които го подкрепят. Много по-малко ме дразни от повечето. Да, дърдори глупости често, но кой не го прави?

Съгласна съм, че Мара е много хубава с носията, когато говори бавно и се усмихва...Ама рядко се случва.

# 1 076
  • not found
А годеницата къде ще спи?

# 1 077
Ако имат милост продуцентите - при фермер Ваня или при ратаите.

# 1 078

Между Дая и Даню на спалнята.

# 1 079

Joy
    Между двете Д-та
    Ензимче, заедно сме писалЕ

Общи условия

Активация на акаунт