Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 585
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 425
За Анго съм довечера!
Йорд би спечелил много яко, ако се държеше като мъжкар, а не като мъркащ, стар котарак и да тича подир въртиопашатото моме, ноо, от къде толкова акъл! Трябваше, така и така сподели,че детето е с проблем, миличкото и да беше обявил кратко и ясно, " Тук съм, защото съм горд баща на едно прекрасно момиченце и искам с цялата си жертвоготовност да спечеля 100 000 лв., за да подсигуря лечение на детето ми и да му създам някакъв комфорт в живота "! Честно, всички бихме му се изкефили на отговорността му като баща, но, не било, предпочете си флирта, мързела, мишкуването, пред бащинските му ангажименти! Завършен егоист! Долен, дребен човечец!

# 1 426
Забелязвате ли бай Анго как казва "ма" на жените, много е забавен, някак си не грубо го казва, а с близост Grinning

# 1 427
  • Другата България
Само аз ли предполагам че violet318 наистина може да е годеницата 🤔
И на мен ми мина през ум.
Ама като е прочела какво е писано за нея, надали ще си каже.

# 1 428
Голям праз. И дали е годеницата или не, няма зн.
Нали видя, че рано или късно всичко се връща.
И както писа някой нека си живеят с Даню в мишамаша от хладилника.
Търкулнало се гърнето да си намери похлупака.

Колкото другата дама е Дана.
На нито един въпрос не видях конккретика.
Форум голям, място има за всички.

# 1 429
  • Другата България
Е, все пак те имат подписани договори, и нямат право да коментират конкретика.
Многократно каза, че тук се чете и затова не може да каже нищо съвсем ясно.
За Дана става въпрос.
Ако е тя, аз мисля, че е.

# 1 430
Аз съм за две ръце за Ангел, но ако той си тръгне съм на 99 процента сигурна, че той ще избере Надя да бъде фермер на седмицата. Но не съм сигурна че ще има достатъчно гласове, в случая на Мария , защото от вчерашният епизод тя бе от към страната на Калоян.

# 1 431
  • София
И аз съм за Ангел, но смятам, че няма много шанс. Видяхме, че Калоян доста добре се справя в някои игри и знае повече Алманаха.
Интересен играч е Ангел. Ще ми липсва, ако той отпадне, но не съм загубила надежда. Надявам се да видим един равностоен дуел.

# 1 432
  • London
Аз не мога да разбера защо на всеки, който посочи Даяна. С пръст се обяснява, че Данчо е виновен.... Кой е казал, че не е? Аз лично не смятам, че понеже Данчо е леке следва да приема Даяна за много морална и невинна. И като обяснявам каква е.... Някой отдолу " А Данчо невинен".... Ми не е невинен и едното няма общо с другото. Явно е сложно да не ги харесва човек и двамата.

# 1 433
  • Вестерос
В предния епизод изказване на Даяна: "Ако не общувам с Данчо няма какво да правя във Фермата и ще ми се застраши престоя" или нещо подобно.

Моляяя? 😄😄😄🤨
Да, което ми е доказателство, че си го избра точно за "ракета носител", закрилник, който да я изведе по-напред в шоуто. Сега, ако се "разпърдят" Grinning отношенията им, тя ще е свободен електрон и мисля, че ще загради Калоян или Петър.

Не я изкарвайте чак толкова невинна Даяна. Хич не си е.

Дана, би ли споделила дали си гледала предните години и как реши да участваш? Ако си гледала кой сезон най ти харесва? Кои са ти били фаворити? Запозна ли се вече с други участници от предни години? Все си мисля, че си правите партита заедно. Сега с какво се занимаваш? Вярно ли е, че си журналистка при Сашо Диков?

# 1 434
  • при късмета
Никой не изкарва Даяна света вода ненапита. Според мен, спрямо годеницата не е виновна, не коментирам друго

# 1 435
Че тя годеницата така изкара нещата - Даню чист и невинен, Дая му се лепнала, много тъпо.
И никаква ракета-носител не ѝ е бил Данчо, просто никой не е имал сметки за разчистване с Дая, затова не е била на дуел, а и имунитет от ратайство си печелеше момичето.

# 1 436
  • Другата България
В предния епизод изказване на Даяна: "Ако не общувам с Данчо няма какво да правя във Фермата и ще ми се застраши престоя" или нещо подобно.

Моляяя? 😄😄😄🤨
Да, което ми е доказателство, че си го избра точно за "ракета носител", закрилник, който да я изведе по-напред в шоуто. Сега, ако се "разпърдят" Grinning отношенията им, тя ще е свободен електрон и мисля, че ще загради Калоян или Петър.

Не я изкарвайте чак толкова невинна Даяна. Хич не си е.
Същото мисля и аз.
Плюс това тя си каза, че не "обича да е аутсайдер".
Много умен ход да се лепне за мъж, който да я "изстреля" напред във формата.
Все тая кой е мъжа.
Да, печелеше си имунитети, работеше /само с него, единствено с него/, не вдигаше врява, идеалния участник.
Но ако го нямаше ДанЧ, или който и да е друг, досега все да се е открила възможност да е или в обора, или на арената.
Тя е единствената жена, която досега не е била изобщо и на двете места.
Подобна беше и ситуацията с Валерия и Алек сълзата.
Валерия през целия сезон никой не я закачаше, защото е "момичето на Алек".

# 1 437
  • София
Аз смятам, че Даяна нямаше да изкара дотук без Данчо. Щеше да се срине, тя не умее да комуникира с различни хора. Сама си го каза какво ще прави, ако го няма, ще е аутсайдер. А да си аутсайдер и да се държат зле с теб не е леко, не всеки би издържал и тя е от тези.

# 1 438
  • London
Спрямо годеницата си е виновна най-вече самата годеница според мен. Шантажира явно Даньо от години..... Няма да се изненадам и да го плаши със самоубийство, чист енергиен вампир. В Даяна ме издразни факта, че се държа цял сезон като мома пред сватба с Даньо.... И накрая го нарече приятелство. Това мен ме издразни, защото е лъжа. Какви са й били намеренията не знам, но леки жени не обичам, тя по-лека излезе и от Жана и от Косъм взети заедно.

# 1 439
  • Вестерос
Аз лично мисля, че и тримата са си виновни. Но най-виновен си е точно Данчо. Също мисля, че се включи при нас и годеницата. Очаквам и Данчо Grinning

Ензим, има си качества Даяна, но мисля, че без Данчо отдавна щеше да е на пангара и може би отпаднала.

Общи условия

Активация на акаунт