Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 73 521
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз мисля, че разликата между двамата ще е секунди. Ангел се справи учудващо добре на моста, а и на зъбните колела не беше бавен, само и да беше видял на време къде е дръжката...

# 1 621
  • Велико Търново
Е, значи все пак ще има видеа с близките (впрочем, между Ангел и сина му има изключителна прилика, във визитките още го забелязах).
Само че вече започвам да си мисля дали наистина ще се стигне до пета битка. Следващата ми се струва, че ще е доста продължителна.

# 1 622
  • около Варна
Това е първият напрегнат дуел този сезон. И двамата се представят отлично, но съм за Ангел.

# 1 623
Според мен видеото с децата на Ангел много ще го нахъса, за сега се справя очаквано СТРАХОТНО!

# 1 624
Момичета , какъв е резултата , от малкото не мога да гледам 🙂

# 1 625
За мен лично този дуел се нарежда в топ 6 на дуелите от всички сезони, много хубав.

# 1 626
  • Варна/Амстердам
Фаталните 13 секунди се оказаха печеливши за Анго. Браво!!!

# 1 627
5:1 за АНГЕЛ! Викааааам от щастие Simple Smile)))))))

# 1 628
Калоян - Анго 1:5

# 1 629
  • London
Колко време има.....ако няма за 5 та битка може спойлъра да е фейк.

# 1 630
  • София
Уф, няма такава драма просто.
Искам да пуснат още 3 рекламни блока, хаха

# 1 631
  • Велико Търново
Оф, колкото и да ми се промени мнението за Калоян и колкото и да съм за Ангел в този дуел, наистина мисля, че Фермата губи, който и да я напусне. Калоян поне прави зрелищни дуели, докато Стоян и Кустев сякаш не биха могли.

# 1 632
  • London
Уф, няма такава драма просто.
Искам да пуснат още 3 рекламни блока, хаха

Нали за да няма 2 битки

# 1 633
Оф, колкото и да ми се промени мнението за Калоян и колкото и да съм за Ангел в този дуел, наистина мисля, че Фермата губи, който и да я напусне. Калоян поне прави зрелищни дуели, докато Стоян и Кустев сякаш не биха могли.

Абе аз мисля че Кустев ще излезе скрита лимонка 🤔☺

# 1 634
  • Велико Търново
La Catrala, май повечето тук се надяват на тоя тайминг, но вече бяхме свидетели как при един от дуелите епизодът продължи и след 22 часа.

d_smile, т.е. досега в битките за имунитет от дуел умишлено да се е излагал?

Общи условия

Активация на акаунт