Фермата сезон 6 Тема 9 /02.11-08.11/

• 70 642
  • 1 928
  •   1
Отговори
# 1 710
У Н И К А Л Е Н  е Ангел! той е моя победител....вече ме очаква сучно-клюкарска ферма,която,ще следя с едно око....няма да има емоциите на бат Аньо Sad

# 1 711
И сега пак Петър и Калоян на власт - до края на предаването все ще е така. Имам чувството, че цялата ферма се върти около Калоян, Петър, Йордан и Даяна.

# 1 712
Браво на Калоян за победата. Добре подредени чисто стратегически битки му донесоха крайната победа срещу много силен съперник.
Браво на бай Анго - много силно се представи днес, отделно беше много колоритен участник в този сезон. Жалко, че си тръгва преди Стоян, но това си беше негово решение и аз го уважавам.

Дано във Фермата 7 няма бутон на алманаха.

# 1 713
  • София
Ангел със сигурност ще номинира Надежда за фермер. Въпросът е кой ще е срещу нея

# 1 714
  • Другата България
Отсега ми е мъчно за Ачо, на втора битка съм.
Много ми е мъчно, какъвто и да е, простак, селяк, смотаняк, не заслужава да си тръгне сега, а на терасата Кустев и Стоян да останат.
И червенобузия гвардеец, дето сега онази работа /носЪТ имам предвид/, ще му порасне на Косъма до долните полукълба.....

# 1 715
Така да ме е яд ама страшно яд! Няма такъв участник, скучно ще ми е без него. За мен той беше победител! Много хубави думи каза накрая!
Ако Калоян отиде на финал се надявам да няма висок зрителски вот. Ако съдя по коментарите във фб ... Не е изобщо харесван.
Охххх.... Rage Sob

# 1 716
  • Велико Търново
nana77, Калоян, естествено!

# 1 717
Правилото с бутона няма да го махнат. Вече стотици коментари имаше и водещите повтарят колко им е многокомпонентно, а Мирон просто, че тъй си ги кефи и толкова.

# 1 718
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ек хора, ще ревна заради тоя Ангел от яд 😡
Оня Пешко да беше дръпнал, щеше да го прати да си лети със самолета.
И на финала хората щяха да го изберат, ей ще гръмна от яд. За мен той беше победителя в този сезон.

# 1 719
Ангел със сигурност ще номинира Надежда за фермер. Въпросът е кой ще е срещу нея
Дай някой спойлер Grinning

# 1 720
  • София
Ми то тоя алманах си е игра за надбягване вече. Не мислиш, а бързаш да натискаш някъв бутон. Тъпня.

# 1 721
  • Буркина Фасо
искаш ли спойлер ?  rotfImbo

# 1 722
  • Mediterraneo
Калоян ще е фермер при такава конфигурация. Всъщност, когото и да предложи Ангел, ще е Калоян.

# 1 723
  • Другата България
Надежда И сега съска против Милена!!!
Тази е с ОКР, вече съм сигурна!
Няма такава ....не знам, дори не знам как да я нарека, то не е жена, то е женомразка!

# 1 724
  • София
Имам една молба към тези, които явно знаят някакви мръсни, скапани спойлери, истинския бич за мен на всеки един формат.
Много ви моля, когато коментирате дуел (както преди дуела, така и по време на дуела) да пишете в спойлер. Ако ви мързи да цъкнете тагчетата за няколко секунди, то просто не коментирайте как ви е яд, че знаете, че Ангел (или Надя или Данчо, все тая) ще падне. Снощи след като написах коментара си седнах да ви чета и направо нож ми се заби в сърцето като прочетох, че Калоян печелил на дуела, имало изтекло инфо. Аз съм виновен, че ви чета, но така съм избрал, защото ми е готино тук сред готини хора. И днес вместо да се насладя на макс на дуела, аз следя часовника и се моля за реклами само и само някакво чудо да стане и Ангел да бие. Ама това не е пряко предаване, а запис. Уви...
Така че ви моля занапред не само заради мен, а и заради стотици други тук, които пишат или само четат, когато знаете предварително изхода на даден дуел, то когато коментирате, дори и под емоция не се издавайте или ако сте решили да кълнете скапания спойлер го слагайте в скрит текст.

Благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт