ОСМИ клас 2020/2021 - Плам, пламти! Котел, бълбукай! Със надежда ДО да свърши проблещукай!

• 30 254
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Все пак ще се пошегувам с темата, за което се извинявам на тези, които не искат шеги с нея.
На ston статистиката да се чете - 12% искат електронно обучение, 88% не гледат телевизия.

# 271
  • София
Трябва да бъде пуснато писмото.
Наистина ще продължи дълго това чудо Ковид, докато мине през повечето хора.
Колко години ДО могат да понесат децата ни?

# 272
Все пак ще се пошегувам с темата, за което се извинявам на тези, които не искат шеги с нея.
На ston статистиката да се чете - 12% искат електронно обучение, 88% не гледат телевизия.

Joy JoySatisfied Мерси за този пост. Смея се с глас.

# 273
Лично аз нямам никакви угризения да го пусна от мое име и ще го направя, като си седна събота у нас да си го оформя според личното си виждане.

# 274
  • София
Аз пък се чудя, докога българите ще дават по 1 милион дневно за тестове? И кой печели от това? Сигурна съм, че нито е здравеопазването, а още по-малко образованието. Подкрепям писмото и се надявам, да съберем колкото се може повече поддръжници, защото случващото се в момента е безумие.

# 275
  • софия
Да, и аз се чудя като разберат колко са положителните и кво? Какво точно ще се промени? Защото до момента, освен да се отчитат проблеми и бройки, аз не съм забелязала някой да прави реално нещо, за да се помогне.
Естествено, че ще подпиша или пусна писмото, в зависимост от това какво ще се разберем.

# 276
Лично аз нямам никакви угризения да го пусна от мое име и ще го направя, като си седна събота у нас да си го оформя според личното си виждане.
Добре де, защо само от твое име? И аз ще се присъединя.
Нека да съберем подписи тези, които сме съгласни. И да не помогне, няма да навреди да сме си казали мнението някъде.

# 277
  • Велико Търново
Темата за вируса няма как да се избегне напълно, но аз лично предпочитам да не ме залива отвсякъде.
ВСС решиха за ваканция на съда от 15 ноември до края на годината. Шапка на тояга. Защо изобщо трябва да се работи като може да не се.

Ще ми се да си правя за съдиите и "шапка на тояга", ама не е баш така.
За вирусът-онзи ден семейство на видима възраст между 40-50 години, един час си "избираха" лекарства и накрая оставиха 350 лв. Идваше ми да кажа на жената, знае ли, че това е една стотица Коко мадмоазел+спирала и червило.
Наборката учи много, но каза, че това обучение за нея е стресово, а тя е известна със спокойния си нрав.

# 278
Добре де, защо само от твое име? И аз ще се присъединя.
Нека да съберем подписи тези, които сме съгласни. И да не помогне, няма да навреди да сме си казали мнението някъде.

Защото понагледах тук предложения и лек спор по съдържанието и може не всеки да е съгласен с всичко. Аз, например, съм против престоя на училище на децата с маска. И изцяло против цирка с ДО за повече от 2 седмици. Който се притеснява - има избор да си остане на ДО.
Иначе ако останалите са съгласни с писмото в такъв вид - ще го подпиша И като общо, разбира се. Но ще си пусна и едно от свое.

# 279
Здравейте, мами! Чета ви с интерес и благодарност за споделеното от втори срок на седми клас миналата година. Не успявам да се включа, т.к. докато напиша коментар за някоя тема и вече предмета на разговор се е сменил.....Simple Smile Но ми харесва добрия тон и че се търси конструктивен подход и различни мнения. Радвам се че ви има!

Имам 2 деца в гимназиален етап - в 11 и в 8 клас и искам да се присъединя към подписката за писмото. Т.к. не ми е ясно как са събирани подписите за миналото писмо, затова изразявам подкрепата си тук. Ако има някаква процедура, за да се подпиша моля пратете ми на лични или ми кажете какво е нужно да направя. Хубав ден!

# 280
  • София
Мерки или не, училищата не са развъдник на бацили.

това категорично не е вярно и се доказа в цял свят, както емпирично, така и с конкретни научни изследвания.
просто я забравете тая фалшива илюзия.

# 281
Aз също се нареждам на опашката от чакащи да подпишат писмото.
Пускайте го, за да има време да го разпространим и да му дадем повече гласност.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 12:47 от Ulia

# 282
  • Пловдив
Няма да споря. Мисля, казах за близък, който се занимава с изследвания - вирусния товар при децата е толкова малък, че понякога се налага да се правят повече от 2 теста, за да са сигурни, че е плюс. Почти са неспособни да заразят. Говоря за деца. 18 годишните са друга работа. И, все пак, на всички хора, които познавам с ковид, децата са ИМ здрави, а те са се тествали по повод заразен на работа/колега. Не пипайте децата. Грозно е. Грипа е опасен за тях, ама ходеха на училище,нали. Този вирус не е, ама да не ходят с месеци, защото хората са паникьосани и им е по-лесно да обвинят децата. До там ли стигнахме като Общество? Винаги всичко в историята се е правило в името на децата. Сега ги жертваме и стъпкваме заради арационални страхове. Мен ме е срам колко сме се извратили и озлобили.
П.С. И аз ще подпиша писмото. И ми писна всеки втори да сочи с пръст и да казва "ама не се находиха хората, на море ще ходят, на Главната ще ходят, а сега яко се мре заради тях" Изродско е.

# 283
  • София
Давайте писмото!
И на моя, както каза ston, вчера бивш съученик го е питал дали е свободен днес в конкретен час, че да му направи теста на вектори. Не го е огряло, защото не са взели достатъчно материал и моят не е достатъчно наясно още с тях.

# 284
  • София
Мерки или не, училищата не са развъдник на бацили.

това категорично не е вярно и се доказа в цял свят, както емпирично, така и с конкретни научни изследвания.
просто я забравете тая фалшива илюзия.

Е, като е емпирично доказано, защо децата на много места по света продължават да ходят на училище въпреки почти цялостния локдаун, при това със стриктно спазвани мерки? Дали не е защото у нас приоритетите са малко(много) сбъркани? Много е важно  да има заведения отворени, но пък децата да са затворени? И това при положение, че ако същите тези деца от някои държави по света  минат на ДО в един момент, то това ДО няма да е дори близко като ниво до нашето проформа такова в болшинството случаи. Тоест се отчита,  че дори и гарантирано по-доброто обучение в електронна среда спрямо нашето ще е в ущърб на децата и нещата се задържат максимално дълго в "нормален " вид.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 11:53 от пенсионирана русалка

Общи условия

Активация на акаунт