ОСМИ клас 2020/2021 - Плам, пламти! Котел, бълбукай! Със надежда ДО да свърши проблещукай!

• 30 237
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Младежът днес май е по-добре (да не казвам голяма дума). Включи се направо за втория час. Но умишлено го оставих да спи, за да се възстанови. Вчера също спа няколко часа, след като му приключиха часовете.
Днес е доста по-просветнало лицето му.

# 301
  • София
От 9 ноември другата седмица в 5 ОУ 5-7 клас минават на ДО за две седмици, което според мен най-вероятно означава, че и гимназистите няма да ги върнат на 12-ти...

# 302
  • софия
Имам предложение - да пуснат децата във ваканция и да отучват от лятната.

# 303
Няма смисъл да се обсъжда все още такова нещо, защото нямаме идея колко ще трае това положение. Ваканцията може да не стигне. А директно от нея да влязат в следваща година без почивка пак не е много добре.
За мен е важно да се преустанови ДО там, където не е налице доказана нужда поради много болни и заразени.

# 304
  • София
При нас по план трябва да се явят на изпит за сертификат в средата на юни, отделно има планиран и езиков лагер през август (ако успее да се състои). Доста ще се пообъркат плановете, ако се измести учебната година.

# 305
Самите деца биха надали вой, ако някой посмее да им пипне лятото.
Два месеца ваканция. Не е кой знае колко много. Лятото е време за басейн, колело, футбол и мотаене с приятели. През зимата ваканция какво да я правиш? Сега като почнат студове, дъждове и ще прекарват цялото си време по къщите.

# 306
Здравейте, все си мисля, че няма да се размине ДО, поне до края на първи срок. Не е ли по-добре да вървим в посока - качествено ДО?! В училището на дъщеря ми, ги обучават дистанционно, но за всеки тест ги викат в училище и изпита е присъствен.Това ми се струва добро решение, да се попречи на децата които се изкушават да преписват.
Друго, което ми прави впечатление е, че преподавателите, които не водят добре ДО, не преподават и в училище както трябва.
Въпросът със социализацията, колкото и да е неприятно, мисля че няма да може да се разреши, предвид ситуацията.

# 307
  • София
Имам много работа днес и абсолютно ви изпуснах.
Защо обсъждате евентуално учене лятната ваканция не разбрах? Grinning
И какво стана последно с това писмо - ще го пускаме или няма да го пускаме?

# 308
  • Между гори и планини
Само някой да е посмял да ми пипне лятото! Лятото е време за природа, слънце и пътешествия. Едно е да учиш докато вън има дъжд, кал и студ, друго е да е топло и подканващо за басейн и разходки.
Относно преписването - децата могат да са много изобретателни и в училище на тази тема. Имах съученичка факир в преписването и правене на пищови. Дори се чудех как не научава уроците, докато пише пищови?

# 309
...
Друго, което ми прави впечатление е, че преподавателите, които не водят добре ДО, не преподават и в училище както трябва.
...
Вече и аз, и други споделихме, че не е задължително това да е така. И то няма отношение много към въпроса.

Имам много работа днес и абсолютно ви изпуснах.
Защо обсъждате евентуално учене лятната ваканция не разбрах? Grinning
И какво стана последно с това писмо - ще го пускаме или няма да го пускаме?

Давайте да го пускаме. Аз, така или иначе, в събота ще си пусна едно.

# 310
При нас по план трябва да се явят на изпит за сертификат в средата на юни, отделно има планиран и езиков лагер през август (ако успее да се състои). Доста ще се пообъркат плановете, ако се измести учебната година.
Zazu, какъв изпит за сертификат. Това по немски ли е?

# 311
  • Пловдив
В Пловдив имало заповед да са в класните стаи на 12-ти.
Това за отучване лятото нама да е ок и надали ще стане...знае ли се кво ще стане и тогава.

# 312
  • София
Да пускаме писмото, А който иска да се бори за качествено ДО, може също да подготви писмо.
Сертификатът е по немски към Гьоте институт за ниво B1, доколкото разбрах. Ще видим с това дистанционно докъде ще успеят да го докарат.

# 313
  • Пловдив
Е, то нали училището било бацилник, а децата ходещи микробни бомби, какво значение има лете ли, зиме ли. Не забравяйте, че и учителите си искат лятната ваканция, те до скоро зер заради нея бяха учители, та е абсурд. Нищо, че принципно хора, живеещи в чужбина, обикновено много им боде очите, да му се не види.
Ще видите вие, като спечели Тръмп и забрани ковида, ще се оправим от раз 🙊😀

# 314
  • софия
Хохохохохохохохохохохо, ще припадна! Утре мрън е избрана да представи избрани упражнения  в рамките на 10 минути от фитнес програмата, която вчера прави и изпрати. Хаха ахаха аха а а о о о  аха ха а а 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт