ОСМИ клас 2020/2021 - Плам, пламти! Котел, бълбукай! Със надежда ДО да свърши проблещукай!

• 30 237
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • о`майна лунна нощ е
Само да уточним - с костюм ли трябва да е /като онзи от колажа/ или с официален анцуг?

# 316

Ще видите вие, като спечели Тръмп и забрани ковида, ще се оправим от раз 🙊😀
                       За сега води Байдън! Yum Та може да откара ковид-а до края на мандата му ,ако спечели!
                        Току що чух по ТВ-то,че се говори за локален принцип и право да определят кой ще е ДО ще имат или директорите или някакъв съвет областен.Ама нали върша 100 работи наведнъж та не чух подробности.Хареса ми варианта с директорите,защото тогава ще се преценява за всяко у-ще или клас,а областите -ще затварят всички.

ПП.Сега е момента да пускаме писмото,защото ще имат и още един мотив за даване право на избор - родителите искат присъствено! Yum

# 317
  • София
Ми освен всеки да го пуска самосиндикално. Никой не изявява желание да организира групово събиране на имена.

# 318
Направих грешката да вляза тайно в платформата и да подслушвам случващото се в часа по БЕЛ.
Моят младеж нарочно се прави на интересен и дразни. Пита го кой герой харесва повече -Ахил или Хектор, а  пуберът рече, че Ахил, защото е рус:rolling_eyes:. Учителката го подкани за ценностната система да се замисли, а той каза, че уважава и двете гледни точки и няма любимец. Ами ще си му пише двойки с това поведение, тя  очаква да повторят това, което е казала, а не да се правят на интересни. Още по- лошо би било, ако не схване, че нарочно говори така, а просто го приеме за рус:)

# 319
  • Някъде в Европа...
Аманда, като майка на син бих казала - момчето ти се развива нормално 😃..Аз не съм "влизала" в час, но гледайки поведението на набора, е точно същото - прави се на интересен, оригиналничи с неща и език, който според него, е оригинален..особено при наличие на момичета...
Ами явно така са момчетата на тази възраст...

# 320
Air, възможно е наистина момичетата да са целта на представлението Simple Smile

# 321
Аманда, с глас се смях. Joy

Само си го представих казано със сериозен тон и какви ли емоции е предизвикало у учителката му. Grinning

# 322
Тя е много сериозно момиче. Всичко преподава в схеми - композиция, изразни средства, характеристики на героите в таблици. А той само хейти - вчера ми разправяше, че щял да напише в таблицата  за Парис, че е много зле, защото не осъзнава че Елена след десет години няма да е хубава, предизвиква война за едната хубост, а даже не може да се бие.

# 323
А той само хейти - вчера ми разправяше, че щял да напише в таблицата  за Парис, че е много зле, защото не осъзнава че Елена след десет години няма да е хубава, предизвиква война за едната хубост, а даже не може да се бие.
JoyJoyJoyJoyJoyJoy

Ами право е момчето!!!!

# 324
Аманда😀😀😀, харесва ми посоката, в която расъждава младежът! Той няма нужди от схеми, защото 3ма много по- добра- собсвена интерпретация👍
А пък на мен са ми много приятни момчета с тънко чевство за хумор, пък дори и да е заради девойки😉

# 325
  • София
Проблемът  е че тая учителка няма грам  чувство за хумор.То не е и длъжна да има де.Ама като затънат всички по БЕЛ, друга песен ще запея. ( вече има тюхкане по темата със стипендиите и ясния хоризонт че няма да ги взимат занапред....)
Скрит текст:
Аманда, аз да попитам през сайта ли се  логна с неговия профил за да  шпионираш? Иначе аз мога да ти допълня страничната комуникация по време на целия учебен ден в успоредните чатове и абсурдните шикалкавения, които  се случват и договорки отстрани.Има късмет наборката че съм на работа и не мога да говоря, а само пращам многозначителни злобни амотикони по нейн адрес....

# 326
Сани, да, така направих- с неговия профил.

# 327
Аманда, много добре си е детето. Що пък да не харесва повече Ахил? И на мен Ахил ми беше любимец, Хектор не го понасях.
Аз такива учителки по БЕЛ със схеми и композиции не харесвам.
При моята учителка по БЕЛ в гимназията нямаше проблем да кажеш, че харесваш Ахил, защото е рус, примерно. Стига да е грамотно изказано/написано със съответните аргументи, нямаше никакви проблеми.
Слава Богу, учителката на набора по БЕЛ в момента е от същата порода.

# 328
  • София
Сериозно ли дебнете така децата? Joy
Не, че и аз не се ядосвам по същата линия, ама да не мислите , че им е лесно?
В 8 клас по БЕЛ моето беше доразвило една своя теза, че сюжетът на Антигона силно напомня роднинските връзки в цигански род. Господинът всъщност му беше хванал идеята и им беше поразаказал интересни неща. И не си спомням, но още някакви легенди беше извадил. Абе, беше намерил начин да му увлече идиотското изказване в материята. Чавето хем не беше доволно, че не успяло да е провокатор, хем беше, че имало някаква връзка. Joy
Двойка не е имал, но му секнаха мераците да се прави на интересен.

# 329
  • софия
Така, както следя изборите в Щатите, не съм следила тук. Да ме питаш защо и аз не знам, ама яко ми е писнало от този простак Тръмп. Байдън пък е дементен. От трън, та на глог.

Общи условия

Активация на акаунт