ОСМИ клас 2020/2021 - Плам, пламти! Котел, бълбукай! Със надежда ДО да свърши проблещукай!

• 30 227
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Ама наистина ли дебнете децата? Не е добре за никоя от страните. Иначе се правят на интересни, да, хич не харесвам такова поведение. На младежите им е простено за известен период, но възрастни хора страшно ме дразнят, ако се правят на интересни, за да се харесат, при мен има обратен ефект 😆

# 331
  • София
Така, както следя изборите в Щатите, не съм следила тук. Да ме питаш защо и аз не знам, ама яко ми е писнало от този простак Тръмп. Байдън пък е дементен. От трън, та на глог.
Едва отлепих девойката от CNN тази вечер, че имаше още домашни, понеже беше излизала.
Много е интересно да се види как различните медии смятат резултатите. The Guardian действат супер рисково като предварително калкулират (най-вече в полза на Байдън) щати с и под 95% преброени бюлетини. При тях Аризона е синя от ранния следобед, преди малко добавиха в същата графа и Уисконсин.
CNN, BBC и много други са доста по-предпазливи.
Звънче, положението май вече е "по-добре някой с деменция отколкото Тръмп".

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 21:53 от Red

# 332
  • софия
Аз не разбирам разликата, която има при cnn (237) и Гугъл-Асошиейтед прес (248) за Байдън. Но много ми харесва как визуално ясно се отразяват резултатите.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 22:05 от zvаnchе

# 333
Аз току що изгледах репортажа на БНТ, който се върти във ФБ. Сигурно вече сте го гледали. Толкова искрено изказано мнение не съм виждала по ТВ. Момчето ясно казА това, което целокупния народ си мисли Joy

# 334
  • София
А BBC още са на 227.
Това 248 седи от поне два часа в The Guardian (аз много ги харесвам по принцип). Другаде не го видях, сигурно Гугъл са в комбина с тях. 😃

# 335
  • софия
Асошиейтед прес са

# 336
  • София
Ами значи това е лагерът. Може би АП е в основата, тях не съм ги гледала днес. А моите хора все пак са от Острова. 😊

# 337
  • sofia
Да ме питаш защо и аз не знам, ама яко ми е писнало от този простак Тръмп. Байдън пък е дементен. От трън, та на глог.
    Скоро и у нас, през март...☺️

# 338
Аз му казах, че съм влязла в час и какво съм чула. Исках да разбера къде е истината за часовете по БЕЛ.
Малкото пак се разкашля и никак не ми харесва кашлицата ..

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 06:08 от Amanda.D

# 339
# 340
  • софия
Ред писа за тях. Тези са малко шашави, страхуват се от норвежците.

# 341
  • у дома...
Аманда, малкото бързо да се оправя.
Изборите в Щатите и аз ги следя. Много анализатори казват, че Тръмп би бил от двете зли по-малкото. И играе роля на простак и клоун, за да може обикновения американец да може да се асоциира с него. Преди короната САЩ била с небивал икономически растеж.

Бях в часове на Ани по испански, не беше тайно. Учителката им е много сериозна - четоха домашни, правеха упражнения. И накрая ги награди с епизод от Екстра на испански. Ани казва, че когато са послушни в час и са се справили добре, последния час гледат сериала.

# 342
  • sofia
Просто_майка, а нейтив спикър по езика има ли при вас? Споделяш за доста сериозно учене при твойто момиче по принцип, но не съм запомнила училището😊

# 343
  • у дома...
Просто_майка, а нейтив спикър по езика има ли при вас? Споделяш за доста сериозно учене при твойто момиче по принцип, но не съм запомнила училището😊
Има, испанка. Мисля, че за втора година е в училището. Нея още не съм имала честа да я чуя. За 30-то СУ иде реч. Нямат обаче предмети на испански след осми клас. Утре имат  БЕЛ и ще правят тест. За домашно имаха да пишат за биографията на Сафо. Естествено е имало хихикания. Госпожата им е обяснявала за моралните ценности и порядки в древна Елада, за тогавашните възгледи и отношения. Всяка седмица пишат по литература. Математичката е фен на сборника на Веди. И там винаги имат домашни. Добре си учат децата.

# 344
  • Пловдив
Хай!
Аманда , да се оправя детето бързо 😍!
И аз следя изборите. Преди 4 години бях за Хилъри. По принцип убежденията в сърцето ми са за братство, равенство, един голям отворен усмихнат свят, повече за бедните, по-малко за богатите, демек леви. Обаче, като прочетох какво-що и рязко смених посоката. Въпреки, че е клоун, направи някои външнполитически глупости (извади САЩ от Юнеско, от споразумението за климата и т. Н., което не ми харесва), одобрявах, че се интересува и гледа своето канче. Как се оправя САЩ финансово не ме интересува, ама това бъркане в раните на целия свят, арабската пролет, Косово, са все неща, които не мога да преглътна. Ужасно грозно дирижират света и за това е на дереджето дето е в момента. Та, за това и ми се щеше да е Тръмп. Познатите ми, които живеят в САЩ, са много панирани да не спечели той, не знам какво толкова прави човека. Освен, че е непредсказуем. Иначе, уж Байдън ще е по-добре за Европа, но и аз мисля, че там целта е да управлява вицето. Жена, черна, колко са демократични... Абе БЛТ е извратрняшко, ама не знам. Иначе, вече е почти спечелил Байдън, вземе ли Невада, нещата са ясни. Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт