Седмокласници 2020/2021 - Тема 4

• 32 951
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София-Младост
Аз договор не съм подписвала, но не виждам как ще ме накарат да платя втора, че и трета вноска, ако не съм доволна.
Учебниците съм ги платила отделно.
Така, че или си вижте договора, или просто ги уведомете.

Аз за сега съм много доволна, домашни се проверяват и в началото на часа всеки може да си зададе въпросите, решават се задачите и става ясно.
По горната "схема" беше оценявала учителката по БЕЛ последния преразказ  в училище.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 13:07 от Ала-Бала

# 136
  • София
Благодаря, vox, Ала-Бала  Flowers Hibiscus
Не съм подписвала договор с тях, не им допада курсът, а и откакто вече са онлайн за тях е допълнително натоварване пред компютъра. В неделя имат някакъв тест и после ще уведомя учителката и ръководството.

# 137
  • София
Аз също не съм подписвала договор, но по мат преподавателят не е е подходящ и няма да продължава там, сега ще ги уведомявам и просто няма да платя следващ модул. Избрахме друга школа. По Бел ще продължи, харесва преподавателя.

# 138
Записвам се чак ей тук в новата тема.

Мина и при нас анкета за 2 седмици онлайн обучение. Аз, да си призная, съм за. 
Преподавателите, по-голямата част, се отнасят сериозно и водят часовете си добре.

Английският мина онлайн, школата и тя.
Натоварването за ученичката, обаче е доста. 

Оценки има по 2, 3 на предмет. 
контролни, устни изпитвания, проекти се творят.

Не знам какви ще излезем от тази година. Опитвам се да не я тероря с моите си амбиции и мечти.
Само да сме здрави.

# 139
  • Plovdiv, Bulgaria
И ние в Пловдив минахме онлайн. В училището  може би има доста болни и карантинирани. Моят син тъкмо влезе в режим и старание. Според мен ще се отпусне, но е добро решението да ограничат контактите.

# 140
Току що получих анкета през Школо " Проучване на нагласите за ОЕСР" (обучение в електронна среда от разстояние) . Аз съм категорично против, но предполагам,че ще преобладава мнението за онлайн. Очаквам включване от понеделник.

# 141
Колкото и да не харесвам ДО, моля се да вземат да ги пуснат поне за две седмици. Предпочитам здраво дете, с нисък риск за заразяване, отколкото да треперя при всяко кихване, много от учителите им изчезват тихомълком за по две седмици. Мълчи се за случаите с ковид. Не винаги могат да осигурят заместници на липсващите учители, а в повечето случаи по-добре да не бяха намирали такива. Града ни е пламнал.

# 142
...... много от учителите им изчезват тихомълком за по две седмици. Мълчи се за случаите с ковид. Не винаги могат да осигурят заместници на липсващите учители, а в повечето случаи по-добре да не бяха намирали такива. Града ни е пламнал.
                   Учителите изчезват,защото ни принуждават да си взимаме останалите отпуски,а колегите да ни заместват.И това не казват. Smiling Imp

# 143
  • Варна
Три от преподавателките на дъщеря ми са болни. Доказано. Не са в отпуск категорично. Дали са с ковид или с друго не знам. За момента училището успява да осигури заместници. И аз писах в анкета днес, че съм за обучение в клас, а не онлайн, но вътре в себе си съм приела, че щом е опасно за учителите, по-добре да минат онлайн и не бих се възпротивила на подобно решение.

# 144
  • Plovdiv, Bulgaria
... много от учителите им изчезват тихомълком за по две седмици. Мълчи се за случаите с ковид. ..
  Май навсякъде е така, но това е заради личните данни.

# 145
От утре при нас 10 дни дистанционно от 6 до 12кл., за школите никъде нищо не се споменава специално, само за училищата.

# 146
  • България, София
Наборката е на ДО от днес до 02.12.2020г.
Само мога да гадая дали няма да го удължат още.

# 147
Официално за цяла София от 6-12 клас  минава ДО от петък до 27.11.2020г.  Явно 5 клас е по-важен от 7 клас или се смята ,че 5 клас не мога да се гледат сами ?

# 148
  • На морето!
Точно това каза кметът на Сф:5ти клас е по-специален и важен, а и децата са във възраст, в която не могат да остават сами вкъщи. За курсовете уж щели да дадат възможност, при условие, че са с маски в час, но днес се чух с нашата школа, нищо не знаеха още.

# 149
    red_violet, по-скоро второто. В Закона за закрила на детето е записано:
    чл.8 /8/  (Нова - ДВ, бр. 14 от 2009 г.) Родителите, настойниците, попечителите или другите лица, които полагат грижи за дете, са длъжни да не оставят без надзор и грижа децата до 12-годишна възраст, ако с това се създава опасност за тяхното физическо, психическо и нравствено развитие.

И моят син от днес до 22 ноември е на ДО, сутринта го оставих да си похапва и дреме пред компютъра.
    Лошото е, че госпожата по БЕЛ днес е отсъствала. Не знае по какви причини, надявам се да е здрава и от утре да е с тях.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 18:45 от vox

Общи условия

Активация на акаунт