Седмокласници 2020/2021 - Тема 4

• 32 966
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Е, catty, кой очакваш да е виновен?!... сега ти, след 30 - жената Joy

# 271
  • София-Младост
сега ти, след 30 - жената Joy
Хаха, че кой ще ги търпи още 30 Simple Smile))))
Аз пък вчера в инстаграма му виждам пост "официално си имам гадже" и официално му казах, че съм забранила гаджета в 7 клас. Той официално ми отговори, че ако продължавам така, ще ме блокира:))
Оказа се някакво предизвикателство и си отдъхнах.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 11:51 от Ала-Бала

# 272
Някой имали възможност да качи пробните на Междучасие?
Благодаря Hug

# 273
Някой имали възможност да качи пробните на Междучасие?
Благодаря Hug
Момичетата няколко пъти казаха, че ще ги качат, когато приключи пробния за всички. Имайте малко търпение.

# 274
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ала-бала, оставам с впечатление, че съм родила десетина броя и са раздадени из цялата страна.

не ми дава да снимам, иначе бих ви показала "работното" му място.
преди малко го издебнах и поогледах, може и да не вярвате, но извадих от купчинката на бюрото един воден пистолет.
няма да питам какво прави там.

кати, кати, не ала-бала Simple Smile

# 275
  • Варна
Добри, от тез десетината, някое момиче има ли случайно, пратено към Варна? Че ако аз ти кажа какво съм откривала на бюрото й, ще ви втрещя. Точно вчера крещях с пълно гърло (което принципно се случва много рядко, но рязко ми падна пердето) да си оправи стаята, защото буквално нямаше къде да се стъпи. Извади от там 7 (седем!) чифта чорапи за пране! Вероятно все някой е бил и на бюрото... Много е разпиляна милата и не виждам това да се оправя с времето. Явно ще й трябва подреден другар в живота Simple Smile
Относно гаджетата - нищо не забранявам на този етап. Лично аз се "влюбих" точно на тази възраст Simple Smile Тези тръпки не могат да се спрат. Знам, че ако се случи, това би я разсейвало, но все пак животът си върви и докато са в седми клас, после в дванайсти, после ще имат важни проекти в работата... А за любов винаги трябва да има време, нали Simple Smile
И да, знам че сега говоря така, защото не ми е дошло до главата. Ще видим как ще реагирам ако се наложи Wink

# 276
Дали любов, дали футбол ще му е в главата, каква е разликата Simple Smile И аз не бих имала против, но за сега не го вълнуват конкретни момичета.
И нашия не е от прибраните...аз ходя и след двамата Simple Smile Не знам дали ще издаяня докато ги поемат жените:)

https://www.moreto.net/novini.php?n=429662
Училището ни! Sad

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 12:55 от MollyBy

# 277
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз пък си мисля да ги съберем.
ще е голям смях, когато единия се кара на другия, че не си е прибрал нещата.
Simple Smile което и наблюдавам у дома.
бащицата, дето го взех с едни индиански пътеки в квартирата, сега назидателно и напоително съветва Горинич да си подрежда.
ай-ш-му-се-не-види, ти твоите гащи на твоя рафт в гардероба не можеше да намериш, сега се развикал!
само аз имам право да викам... докато не си погледна шкафа с преждите. Wink но това последното е тайна. Simple Smile

# 278
  • София-Младост
Dive, моята забрана е в кръга на шегата Wink
За другото...аз мога за себе си да кажа, че навремето никак не обичах да си подреждам бюрото. Имало е моменти, в който подредбата се свеждаше до това да натъпча всичко и да притисна вратичката докато се задържи...Майка ми ми знаеш номера, разбира се. Пък станах и аз човек...но факт е, че е дразнещо, от учебници, през чорапи до бисквити на бюрото...поне леглото да си оправи.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 12:04 от Ала-Бала

# 279
  • София
Моят, благодарение на ДО, се научи да си оправя леглото, защото се вижда от камерата. Та поне един позитив има от ученето вкъщи. Но за бюрото е изгубена кауза да си го подрежда. Всичко се трупа отгоре на камари, в т.ч. обелки от бонбони и дъвки, графити на счупени моливи, всякакви пишещи или рисуващи пособия, листи хартия /бели, издраскани, нарисувани, смачкани на топка и пр./ Чорапи там поне не съм намирала, но зад радиатора - редовно.

# 280
Я да ви питам, имате ли поръчки вече към Дядо Коледа Simple Smile
Моят иска безжични слушалки от този тип
Бюджета е ограничен в рамките на 50-70 лв., защото ще трябва да купувам по две да има и за сестра му.
Ако някой има добри отзиви и може да ме насочи към нещо ще съм много благодарна.

# 281
  • Sofia
Vox, тези, ако им е истински рейтинга, би трябвало да са добри. И са имитация на новия модел, на показаните от теб (ако това има значение).

Поръчки за дядо Коледа нямам, но учудващо тази година имам идеи за всички, с изключение на майка ми, която винаги си има всичко и няма нужда от нищо 😠

# 282
Shantal, благодаря ти. Веднага ги слагам в кошницата. Аз нищо не разбирам от техника и затова искам
отзиви от първа ръка. Притеснявам се да не им взема някой боклук (например по мнения от нета: не се чува добре, работи само едната слушалка, не се зареждат, огромни и неудобни и т.н.), че после ще ми се мрънка по две.
Казах и на мъжът ми, той обаче докато се накани да търси, Коледа може и да мине Rolling Eyes

п.п. Аз на майка вече взех този масажор

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 14:10 от vox

# 283
  • София-Младост
vox
shopmobile.bg съм ползвала за покупка на такива слушалки, даже бяха към 20лв (Имам и код за - 10%, но не съм го проверявала SMBG10). По спомен....не оригинални такива са идеални за слушане на музика, но при обаждане ставаше някаква микрофония.
Така, че зависи за какво ще се ползват.
Тук също има, но друга форма. Сайтът е читав, пазарувала съм от тях на място.
https://www.citytel.bg/xiaomi-mi-true-wireless-earbuds-basic-black

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 12:05 от Ала-Бала

# 284
  • България, София
Момичета, на тема разхвърляне и моята госпожица е в отбора. А като беше много малка така прилежно си сгъваше дрехите. Леглото е оставало неоправено до вечерта. То всъщност си е готово за лягане Joy
В къщи учебници, тетрадки и каквото се сетите стои на камари по маси и скринове. Отделно масата в хола, едно че е затрупана от камари с учебници и тетрадки на наборката и кака й, се подмятат и дрехи. В това число изгладени и сгънати, дето само трябва да си ги прибере по шкафовете. То и за учебниците и тетрадките има шкафове, но трябва всичко да е на показ. И да ги приберат, кратко време стои разчистено. Колкото да си почистят стаята, да забършат праха по мебелите и след това всичко пак се вади навън. На моменти, като яхна метлата, заплашвам, че каквото видя неприбрано, хвърлям през прозореца.

Общи условия

Активация на акаунт