Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 250
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
Ако мислеха, че Симо само си пренася каси и нищо не може да види защо му опряха пистолет в челото за да го пробват изпял ли е нещо? Винаги може да се види нещо компрометиращо, ако си имаш троянски кон в "дома си".

# 16
Според мен беше просто проверка дали е споделил на родителите си без Радо (?) да знае кои са те.

# 17
Мерси за новата тема Flowers Hibiscus Записвам се да следя Grinning

# 18
Благодаря, mystic! Flowers Hibiscus

Леко се разсейвам, разчитам на вашите очи и уши! Smiley

# 19
Понеже се коментира актриса за ролята на Лора, на мен за ролята на майката на братята много би ми харесала София Кузева. Фантазирам си.

# 20
Как успях да се "запиша" в старата тема, не разбрах.

Благодаря пак за новата!
Както вече споменах, анонси умишлено не гледам, освен ако не ми попаднат случайно по тв.
Управителят със сигурност играе двойна игра. Заедно с Боксьора.

# 21
Интересно ми е какво ще се сручи тази вечер, иначе сериалът нещо не ме грабва последните серии.

# 22
  • Mediterraneo
Установявам, че повечето ни млади актриси, са тип умряла скумрия! Един и същи типаж са просто. Една Рая Пеева се откроява, ама тя пък е в другата крайност на пренавита пружина, с огромна, но фалшива усмивка. Другите не излъчват нито сексапил, нито чар, нито умеят да изразят емоция.

# 23
ТаЗи вечер ще пропусна епизода , утре ще го изгледам дано си заслужава .

# 24
  • София
Благодаря за новата тема! 💝

# 25
Нямам търпение за новата серия.

# 26
  • София
Понеже се коментира актриса за ролята на Лора, на мен за ролята на майката на братята много би ми харесала София Кузева. Фантазирам си.
Гугългувах, за да я видя. Симпатична жена, сериозна, според мен също би се вписала в ролята. Вече обаче взех да свиквам със Снежа. Grinning

Охх как искам Ива да разбере кой всъщност е Денис.. чудя се как ще продължи да се развива нейния образ, дали ще спре с двойнствения живот? Дали ще бъде "наказана" или ще се размине между капките?

И все пак не е честно да е толкова кратък този сериал, тамън се настроиш..и то вземе, че свърши. Определено обаче от години насам е една от малкото български продукции, която ме завладя и която нямам търпение да гледам.

# 27
Аз пък гугълвам всяко второ име, което споменете. Ми не ги познавам младите актриси. Дано се пръкнат и свестни след време.

# 28
Има много млади и талантливи актьори, но им трябва повече практика за да се поочупят, а сериалите/филмите са окупирани от едни и същи вече втръсващи лица. Някой трябва да повярва в тях и да им даде поле за изява. Последните години има напредък в това отношение.

# 29
  • София
Има много млади и талантливи актьори, но им трябва повече практика за да се поочупят, а сериалите/филмите са окупирани от едни и същи вече втръсващи лица. Някой трябва да повярва в тях и да им даде поле за изява. Последните години има напредък в това отношение.

Подкрепям напълно!
Има много нови и талантливи актьори, но все пак трябва някой да им подаде ръка и време, за да се се поошлайфат!  И в същото време като влезеш във всяка една тема, в която се обсъждат БГ сериали- масово- тази е грозна, тази некадърна, тази носа И насам, на другата-натам; косата на тази-що така? ; челото на другата-голямо, на третата челото-малко; на едната прическата-твърде къдрава, на другата-твърде зализана.... предполагам, че всичко това по някакъв начин им се отразява...  Признавам- аз съм също твърде критична, но си давам сметка, че за да се наложи един артист си трябва и подкрепа от публиката!

Общи условия

Активация на акаунт